Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép jó reggelt mindenkinek!Már csak a mai nap és hétvége! Jó idő és gurulás!
nem ilyen lesz, hanem Ő !
Ezt a labradort hívják fehérnek, ami sárgább azt zsemlének.
(A feketét meg mozdonyszőkének. )
Szia Drágám!
Nagy szeretettel várunk a kutyapartira . Ha már már így meghívattad magad. Na mindegy. Puszillak és tényleg várunk majd szeretettel, jelzem majd. Csilla voltam
Ebbe is van zsemle, nem hófehér!
Ha lesz ilyen édes kis vakarcsotok, szerinted elfér még egy Dorina nálatok? Énisakarokkutyááááát
Bocs, hogy offolom a topicit, de ez nekem fontos.
Köszi a segitséget. Kép megy
Az hiba, csakis ásványit használj, és nyáron 15-50-est!
Pl. Repsolt, azt nagyon szereti!
szerintem tegyél bele olajcserekor 20w-50eset..és ha akkor is ennyire zabálja, csak akkor költs rá megint egy csomó pénzt
Kis korában a zsemle fehér(nek tűnhet), de ahogy nő sötétebb lesz. Nálunk legalábbis ez volt.
Castrol 10w40 félszintetikusat használok.
Nem akarok beleszólni de csak az albínó labrador a hófehér. Természetes esetben nincs hófehér, csak zsemle színű, csokibarna, meg fekete. (ami hivatalos és fajtiszta és nem albínó)

Egyébként nagyon jó fajta, nekünk is volt
Holnap megkérdezem kutyás ismerősöm, tud-e segíteni.
Minek?
Megettétek a tacsit?
Help for me!
Hófehér labrador kölyköt keresek, saját részre.
Telszám az akmt taglistában. Ha valaki tud segítsen , köszi
..másik, nem csak dugó henger kopottságtól eheti ám az olajat

Mikor...már 40 ezer kmmel ezelőtt volt főtengelycsere a gépemmel, 4 hónapig vadásztunk rendes főtengelyt, a szerelőm ragaszkodott hozzá, h gyári japán, nem felújított legyen, mert különben nem tudja garantálni h 4-5 ezer km múlva ne zabálja az olajat (ez az ő tapasztalata...már ha kérnék se építene be felújított főtengelyt). Tehát gyári főtengely plusz japánból egy vagyonért rendelt csapágyszett lett beletéve...akkor nem örültem neki, de mostmár látom, h ez volt a helyes döntés

sok sikert hozzá, várjuk majd a fejleményeket!
Az tényleg sok...akkor tankolásonként nézheted is az olajszinted..
és mit töltesz bele?

nekem tartósan 3-3,5 decit eszik ezren valvolinenal

tavasszal a cseh kirándulás alkalmával..igaz ott nem is pörgött 6000 alatt..ott 8 decit evett castrolból
az olajon is sok múlik, mióta nem használok castrolt , azóta 4 deci is csak nagyon ritkán tűnik el belőle egy ezres alatt.. (20w-50es ásványi volt mindkettő)
Opel egyes régebbi 1,6-os blokkjainál ez az üzemi fogyasztás.Még csak garis hiba sem.
1L/1000 km... azért az elég húzós...
..értem

és mennyi az annyi amennyit megeszik (?dl/1000km)?
Az eddigi: generátor, karbi, hajtókarcsapágy csere. Ezek után vártuk az eredményt hogy fog-e menni a motor. Tömítések nem lettek cserélve.
Ezek után bíztunk benne:
1. hogy megy majd a motor.
2. hogy nem folyik közvetlenül a blokkból közvetlenül az olaj.
3. hogy nem tüzeli el az olajat.

Az első 2 bejött...
gyűrű csere? azt meg minek? Nem idén lett felújítva?
Mit produkált h erre az elhatározásra jutottál?
Olyan GS Gyálon is van 600.000 Ft-ért az is 2008-as. Amazt itt már egyszer kitárgyaltuk.
OK. Szombat délelőtt hívlak, 11 óra körül leszek BP-n.
30/9498197