Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No, akkor egy megoldás született!
Ha már impregnálás... hazafelé bekentem méhviasszal a csimmám jó vastagon, erre persze alig esett!
De a tuti most jön! Mivel reggel nagyon zavart, hogy alig látok ki a bukón és hiába törölgetem fél percenként (nincs ugye menetszél , ami levigye a vizet), így ötleteltem: kentem kis méhviaszt a plexire is, aztán percekig törölgettem, amíg újra átlátszó nem lett. Gyerekek! Ez nagyon tuti, alig tapad rá a víz, és azt is könnyű letörölni!
Rövidtávon még érdekes is lehet a terv... És újra egy klasszikust idézek: "Jobb a sűrű Fillér, mint a ritka Forint." Úgyis kikapnák a zsebemből, csak "mindennek van határa"... vagy mégsenem?
Szombaton közel 300km-t mentünk esős időben. Gora-tex-es csizmám nem ázott be. Még nyírkos sem volt belül. A hagyományos box szétcseszi a "lélegző" csizmát. Lélegzős cuccokban csak a gora-tex-es cuccokkal szabad foglalkozni
Tehetnék, de olyan kevés van. Valahogy aki odakerül nagyon megváltozik, oda az idealizmus a jót akarás és csak a saját zsebűket nézik.
Jah, hogy "reklám" vóóóóóót?
Éppen erre próbáltam kilyukadni... na, tessék az a lyuk má' megint!
Jah, ami beválós utcai cipőre... mert ez is arra van kitalálmányozva. Deichmann márkájú impregnáló 800 Ft, és 400 ml... Textilre is. Az gyanítom jobban megéri... hiszen nincs új a nap alatt, ezek a kegyszerek közel egyformák.
Marad a gumikalucsni (vagy mifene), esetleg nájlonzacskó, hócipő, vagy gumicsizma esetleg a ma emlitett Swift más kivitelben
Nem is vagyok elkeseredve, de páran tehetnék, amire gondolok! Legfőképpen a dolgukat, legfőképpen jól! Mert pénzt elqrni én is baromi jól tudnék ám!
Nem volt hozzá szerencsém. De ez sem tesz vízhatlanná semmit, amin varrás, ragasztás van. Esetleg a nagy felület bírja tovább...
Olcsó ebnek hig a leve
Tudom nem vigasztal, de hidd el másutt se jobb a helyzet és ez már így van vagy 3000 éve a földön.És van ahol még durvábban űzik a dolgokat, a korrupciót, az adóztatást, csak az nincs a mi szeműnk elött.
Életem legnyugottabb éveim Görögországban volt 4 évig , amikor hidegen hagyott, hogy ott mi törtémik(minden héten volt strájk, tüntetés stb), ami meg itthon történt, megint nem nagyon érintett, pedig akkor volt a rendszerváltás.
ezt próbáltátok már?
Vízhatlan. Mert az átlagos motoros megáll, ha esik. 20 percet mindegyik bírja... no, mi meg rendre túllépjük azt a 20 percet!

Én rendszeresen kezelem hagyományos box-szal a csizmám, és be van eresztve lenolajjal... ennek ellenére 1 óra esőmenés után átázik, mint a szél. Valahogy ezt nem tudják összehozni: "lélegző, de vízhatlan"... nehéz feladat. A kollégám "lélegző cipője" az atomtuti... baromi szellős, ha száraz a klíma... esőben meg pumpálja be a vizet! Logikus... ahol szellő van, ott "luk" is van!
Muszáj valakinek finanszírozni az apparátust... egy a baj, hogy eddig szorították a tökünket, aztán tekertek rajta, most már 720 fokot, és még mindig nem szakadt le... de fáj az anyja mindenit... és aggatják rá a súlyokat is szép lassan. Igazi szado játék... lehet olyat, hogy kiszállnék?! Deeeeehogy... még a végén kiderülne, hogy szociálisan érzéketlen vagyok, és énszemét nem szeretnék osztozni a köz baján. Naháááát, ilyen bomlasztó gondolkodással nem is jutok messzire... úgyhogy szeretném fizetni a 4-es metrót, és az alagutakat, és völgyhidakat, és igen... szeretném, ha a sok léhűtő legelne még a síromon is. Hiszen egy nap 24 órából áll és ott van még az éjszaka is! Ez jutott... pedig nem keresek a legrosszabbul ebben az országban. És hiszek abban, hogy a keresetem 10 %-a még a zsebemben maradhat, bár ez olyan kis rész a sarc mellett, hogy nem is érdekel... vigyék! De, ha motor nélkül maradok, valakit felvágok négybe és gyalog viszem el a négy sarokba... így keletkezik a pszichopata állat, aki nem bírja a nyomást... gyenge vót szegény. Majd lesz másik...

No, ki is adtam magamból a hirtelent!
Hogyé van egy 12 évig élő?
Szerintem semmit se szidj! Megérdemeljük a mostanit, meg a következőt is! Nincs neked alapból normális vérnyomásod? He?

Nem, mint ha nem tudnék ilyen okosságot kitalálni, de ha már megtette valaki, akkor ajánlom figyelmedbe:

"Semmit sem nyújthatok! Nincs segítség! Egyedül vagyunk valamennyien születésünk pillanatától a halálig. Múltunk lesz a jelenünk, jelenünkből a jövőnk. Az üdvözülést önmagadban keresd, máshova nincs miért tekintened!"

Amit megcsinálsz magadnak és azzal a pár emberrel akivel megosztod, nos az a FONTOS! A többi csak púúúúúúúúúder! Assszem...
Amugy papi!

mit ne szidjak ebben az országban?
Minden arról szól hogy a munkásosztályt ott zsigereljék ki ahol csak tudják.......és a sok léhűtő, munkanélküli, lopós meg egész nap elvan.....
Szegény cigók is sírnak, hogy nem veszik őket emberszámba.......oszt mikor megállítja a rendőr, és kéri a papirokat akkor "nem is az Én kocsim"-al simán elsétál és ott hagyja az út közepén (ezt ma hallotam....ez Iváncsán történt meg egy vartyogóval, meg 5 cigóval)
Csak óvatosan!

Anyámnak a 30.000-res Yorkija már már inkább pincsi......

A hugomé meg megdöglött 3 hét után valami idegrendszeri sokk-ba

A mostani 60.000-resével nincs gond.

Golden meg már van 20-ért is......
És ne vatárán vadász hanem a SLANDO-n ha kutyát akarsz ...... ez is onnan van.
Szerencsémre MINDIG szavaztam eddig - és nem rájuk!
Vannak már 30ért is! Nézz szét vaterán
Hát, nekem is köbö emiatt, meg itthon se nagyon vagyunk, hogy kutyim legyen...
Egy próféta szóljon belőled!
Ha meglesz egyszer a gép, elnézem, hogy kicsinek neveztél!
Kedveském:-)

Tudok Yorkit is......
Csak szedj össze rá kb 60.000ft-ot

NA EZÉRT NINCS MACÁNAK YORKIJA
Édes...
Nem kérek én ilyen kutyát... Akkor szólj, ha yorkiet tudsz vagy goldent