Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekünk valamennyi van, de neked kevesebb lesz - szinte semmi -, mert valamivel alacsonyabb vagy.
Persze,hogy nen érezted hidegnek, hisz' egy DL-en állítólag nincs is menetszél!
Ne is mond.

Végig esett Pest Miskolc között.

13 fokkal megspékelve, de érdekes mert nem éreztem hidegnek. Lehet, hogy melegvíz esett.
2011-től pedig a kötelező is teljesitményfűggő lesz
Ne az országot szidd! Bár az is megérdemli. A mondás szerint minden államnak olyan a kormánya, amilyet érdemel! Nekünk ezek szerint ilyen a jussunk. Amúgy meg te szavaztál rájuk, vagy egyáltalán nem szavaztál. Majd jövőre elmész, és x-elsz valahova.
Mert a lidlis az valójában gumicsizma! Persze, hogy nem ázik be!
Na öltözöm is, és akkor megpróbálom nyomatékból!
mert váltogatsz, és nem nyomatékból motorozol
Ja, a kép...
Amúgy a lidlis is okkal ázik már be, lásd alább a találós kérdéshez tartozó képet: melyik lábbal vált egy motoros? (És mennyit? ) A jobb oldali egész jól bírja.
Ilyen csizmaburkoló csizmám nekem is van, de napi használatra kényelmetlen, inkább hordok száraz cserezoknit!
Ilyen a wolf nagyba
Dorcsella

Hát ja:-)
Macám is ódzkodott - de azért "HA HAZAÉRSZ AZONAL HIVJ FEL, HOGY MI VAN A KUTYÁVAL:-)

Amugy tudok egy Wolf-spitz-et is eladóban 8000-ért.....
24-én lehetet elhozni, akkor lesz 6 hetes
KOKO mester

A vazelin jobb megoldás:-)
És még jól is esik mikor CSÚÚÚÚSZIK:-)
Ha száraz lábat akarsz akkor ne szarozz csizmákkal......
Nekem a LIDL-s (esSO papi által beszerezve 4990-ért:-) a mai napig jó, de biza tegnap Én is vízes lettem....

2-3 éve vettem egy "csizmafedőt" vagy mi a neve......NO ABBAN MÉG NEM ÁZTAM EL SOHA......igaz 8000ft volt....

Ez most az IMET-be 6500ft
Ezt hallottátok?

A teljesítményadó 2010-tõl mindenki számára nõ. Az autó elsõ három évében a jelenlegi 300 forint helyett 345 forintot, négy és hét év között 260 forint helyett 300 forintot, nyolc és tizenegy év között 200 forint helyett 240 forintot, 12 és 15 év között 160 forint helyett 185 forintot, míg minden 16 év feletti autó után 120 helyett 140 forintot kell majd fizetni minden egyes kilowatt után, tehát már egy átlagos Suzuki után is nõnek az adóterhek. Rosszabbul járnak azok a tulajdonosok, akiknek 125 kW (170 lóerõ) vagy annál erõsebb autójuk van, ugyanis 125 és 175 kW között a teljesítményadó kétszeresét, 175 kW (238 lóerõ) fölött 2,5-szörösét, 200 kW (272 lóerõ) fölött a teljesítményadó háromszorosát kell majd kifizetni. Ez azt jelenti, hogy például már egy 170 lóerõs, kétliteres Volkswagen Passat után is kell "vagyonadót" fizetni. Ez a törvény leginkább azok számára igazságtalan, akik egy nagy teljesítményû, de akár 15 éves autóval rendelkeznek, hiszen az a négykerekû már nem igazán számít luxusnak.

Vagyis állam bácsi ismét kivesz a zsebből esetenként 1-2-3000ft-ot, amiért semi szolgáltatást nem nyújt.....

A Banditom esetében 45x63 = 2835ft lesz több....vagyis az eddigi 18900ft felmegy 21735-re

Mondtam már, hogy mennyire szeretem ezt az országot?
A lidlis nekem tegnap két órát simán bírt, igaz nem váltogattam sokat (Balatonról M7, majd M0).
A mai 25 percet már nevetve teljesítettem (arcomra fagyott a mosoly ).
Lehet jól döntöttem hogy diadorát vettem a forma helyett?
Áruk egyforma volt.
Egyébként ez katasztrófa!
A vízhatlannak hirdetett FORMA STREET névre keresztelt túracsizmám átázott. (nomeg szépen elkopott, de az más kérdés) vettem Swift névre keresztelt sportcsizmát, gondoltam 30 e Ft körül az a vízhatlanság már csak valódi vízhatlanság, hát nem! Nemelég, hogy beázik, még kb 3 hónap alatt elöl be is repedezett! (nem csak nekem sajnos) Szóval van egy jól mutató csizmám, ami repedezett, így úgy festek benn, mintha az ócskapiacon vettem volna valami 100 éves levetett göncöt! :) Legközelebb Alpinestart kellene, hátha végre jót sikerül venni :)
A megoldás az inplantátum! Én befujtam kezem-lábam szilikonnal, és nem áztam át! (igaz, csak 15 km-t vizimocikliztem)
Még egy pár hónap. Nálam a bőrcsizma az első 140 km-t bírta.
Nekem a 25 is elég volt eddig, de legalább meleg a radiátor és megszáradtak a cuccam. Persze otthon majd újra...
Sajna a városi sok váltást lidlis csizma sem bírja, beázott a bal orra.
Meg valószínű holnaptól Cordura lesz, mert a bőr kezd hideg lenni. Mikor lesz már újra nyár?
Halihó.

Eszményi volt ma 200km-t motorozni.
Ja, Hot Dog imádó!