Folyamatosan jönnek újak, tényleg minden méretben és típusban. Utcai, cross, sport, amit akarsz.
Ezek általában sérültek voltak: ,,...volt amin át lehetett köpni akkora lyuk volt, aztán rendbehoztam, feltettük gixerre, és semmi gond nem volt..."
Pirelli MT 75 párban 20000.
Pirelli Sport Demon hátsó 15000, párban 25000 lett volna.
Volt még asszem Heidenau, meg Michlein. A Michlein-t nem tudom mennyi, a Heidenau 4000 a hátsó.
Ma sikerült lecserélni a hátsó gumit Pirelli Sport Demonra, használt, 90%-os. Egy facsavar állt bele, azért adta el a tulaj. Egy kiskőrösi srác gyűjti be ezeket a sérült gumikat, és elég jól helyre is pofozza. Majdnem féláron lehet gumit venni.
Van nála mindenféle méretben, mindenféle márka, nagyrésze alig használt. Cseréli, centírozza, javítja, garanciát vállal, ha valakinek kell valami érdemes megpróbálni. Hirdeti magát képesmotoron is. Nagyon korrektnek tűnt.
Hmm, pedig eléggé informatív a képaláírás is, aszittem tudtál róla, hogy benne lesz. Ez így viszont érdekes .
Amúgy én is voltam "címlaplány" Pöfivel a lapnál . Pózoltunk kicsit illusztrációnak , de az azért meg volt beszélve...
Én este ide tudom szerkeszteni, de a személyiségi jogok stb. miatt szeretném kérni a fabéka beleegyezését a kép közlésébe . Na jó, Nyuszek, jöhet a pikcsör ? Hacsak valaki meg nem előz ...
Ezek általában sérültek voltak: ,,...volt amin át lehetett köpni akkora lyuk volt, aztán rendbehoztam, feltettük gixerre, és semmi gond nem volt..."