Csak gyere, legalább összeismerkedhetsz mindenkivel élőben.
Ha úgy gondolod, nem kötelező ottmaradni éjszakára, bár az lenne az igazi. Jöhetsz akár csak szombaton, vagy csak vasárnap is. Rajtad múlik.
Huh, le ne maradj, mert már erősen szerveződik! A www.akmt.hu oldalon a fórumok évadnyitó topicját nézd meg. Már elég sok beírás van, olvasd végig, és jelentkezz.
Azért ehez én is hozzászólnék.Sajna én is nagy állat vagyok de természetessen csak 1 szeméjjel.Eléggé tul hajtom a motort nem nagyon van félelem érzetem.De azért az igaz,hogy mindig van mit tanulni.Meg aztán az autósok minket nem vesznek komolyan mintha ott sem lennénk. De azt még el kell mondanom,hogy a gs500 amit nálam kibirt eddig az hihetetlen.Ahogy én hajtom mr rég szét kellett volna esnie de semmi.Ha látok egy egyenest 180-200. És ezt nem csak néha hanem mindig. Elég sok motorom volt már és értek is hozzájuk és szeretem bütykölgetni őket de ez már unalmas :) Egyszerüen semmi nem megy tönkre :)
Ja, és jó lenne, ha összefutnál a bandával, mert azt hiszem rád férne egy két Atyai tanács! Azt hiszem a Fiam sem bánta meg, mióta motorozik. Már a Bandittal és az anyjával is el merem, engedni!
Remélem, hogy a korodból kifolyólag, egy kicsit nagy a szád, és nem aszerint közlekedsz, mert nem szeretnénk mégegy fórumozó motorostársat elveszíteni!
Mondom Én, akinél akinél nagyobb "Álllat" ritkán van az utakon /utas nélkül/ ,de hidd el Én is minden nap tanulok valamit az évi 25-30e km motorozás alatt!
Nem az a baj, hogy 80-al megy mert az még elfogadható. Nem. Az volt a bajom, hogy kanyar után egyenes, senki szemből, kezdem előzni, gyorsítok 90-100-110-120-130(!) és épp csak meg tudtam előzni mire jöttek szemből. Tehát elkezdte nyomni neki amikor előzni kezdtem, és nem hinném, hogy pont most kapott mehetnéket amikor előtte ott tököl előttem, és nem érdekel, hogy telefonált, biztos, hogy szándékos volt. Ez az ami zavar. HA ő sz...akodik, csinálja, de hagyja elmenni azt aki normális tempóba akar menni. + Igen, mások is közlekednek, pl. ÉN.
Én is 100-120-al megyek országuton és néha pár km-t 130-140-el, de az ugye nem pörgetés, viszont az XJ-ének az már, na nem semmi
És ha pl. látok egy 60-a táblát akkor nem stoppizok, hanem szépen odagurulok, szinte fék nélkül stb
Mit jelent a normális? Esetemben egy ezres gépnél a 150-200 jelentené a normálist. Amúgy 100-120-al mentem átlagba. igaz néha nagyon odahúztam mert szuttyog 80-al az idiótája, azt látja, hogy előzöm és elkezdi nyomni neki...
6 l/100km simán lehet, ha hajtod
De nekem az ezredes is csak 5,3-öt fogyaszt, akár 2 személlyel is (igaz csak normálisan megyek és nem szoktam fékezni- mert az energiaveszteséghez vezet )
Úgy tűnik már 3000 éve is tudták mi a jó.
JJót mentem most délután.
Csomó hülye, 60-al tötymörgő öregek, egy váltás vissza, egy gázfröccs és probléma megoldva, ráadásul élvezetesen. :D
Amúgy az lehet, hogy 200km-en 12 litert evett a gép?
Egykét érdekesség (a jégerről nem találtam ilyen okos adatot):
Az első konyakot véletlenül hozták létre borászok, akik a szállítási költségek és vámok miatt elfőzték a bor víztartalmát, hogy majd vevőik újra felvizezhessék azt. Az így keletkezett párlatot fahordókban szállították, amitől különleges jelleget kapott.
A sört kb. tízezer évvel ezelőtt fedezték fel a mezopotámiaiak, amikor az elraktározott gabona véletlenül vizes lett, és erjedésnek indult.
I. e. 3000-ben már legalább hatféle sört ismertek az egyiptomiak.
A fahéjjal fűszerezett, hígított vodka nagyszerű szájfertőtlenítő és a leheletet is frissíti. Vigyázat, nem lenyelni!
A vodka kiváló tisztítószer zsíros szennyeződésekre, hányásfoltokra. Ezen kívül hatékony borogatás készíthető belőle medúza- és darázscsípésre, valamint fogfájás ellen.
A legelső bírságot gyorshajtásért a hampshire-i rendőrség szabta ki 1895-ben, amikor egy férfi 10 km/h sebességgel hajtott.
Ha úgy gondolod, nem kötelező ottmaradni éjszakára, bár az lenne az igazi. Jöhetsz akár csak szombaton, vagy csak vasárnap is. Rajtad múlik.
Hova van besózva má megin a seggetek?
Jó utat!
Évadzáróról tudni valamit?
Mondom Én, akinél akinél nagyobb "Álllat" ritkán van az utakon /utas nélkül/ ,de hidd el Én is minden nap tanulok valamit az évi 25-30e km motorozás alatt!
Nem az a baj, hogy 80-al megy mert az még elfogadható. Nem. Az volt a bajom, hogy kanyar után egyenes, senki szemből, kezdem előzni, gyorsítok 90-100-110-120-130(!) és épp csak meg tudtam előzni mire jöttek szemből. Tehát elkezdte nyomni neki amikor előzni kezdtem, és nem hinném, hogy pont most kapott mehetnéket amikor előtte ott tököl előttem, és nem érdekel, hogy telefonált, biztos, hogy szándékos volt. Ez az ami zavar. HA ő sz...akodik, csinálja, de hagyja elmenni azt aki normális tempóba akar menni. + Igen, mások is közlekednek, pl. ÉN.
ciki!
És ha pl. látok egy 60-a táblát akkor nem stoppizok, hanem szépen odagurulok, szinte fék nélkül stb
Az meg csak gyenge próbálkozás, ha bárki megpróbál egy nagyobbacska motort lenyomni, nem kell úgy kiakadni
De nekem az ezredes is csak 5,3-öt fogyaszt, akár 2 személlyel is (igaz csak normálisan megyek és nem szoktam fékezni- mert az energiaveszteséghez vezet )
Jól látom, hogy nem árulnak DL-1000-et?
Ki mit tud erről? (na nem, mintha vennék,csak ugy feltünt )
http://www.suzuki-motor.hu/akc...
Úgy tűnik már 3000 éve is tudták mi a jó.
JJót mentem most délután.
Csomó hülye, 60-al tötymörgő öregek, egy váltás vissza, egy gázfröccs és probléma megoldva, ráadásul élvezetesen. :D
Amúgy az lehet, hogy 200km-en 12 litert evett a gép?
Az első konyakot véletlenül hozták létre borászok, akik a szállítási költségek és vámok miatt elfőzték a bor víztartalmát, hogy majd vevőik újra felvizezhessék azt. Az így keletkezett párlatot fahordókban szállították, amitől különleges jelleget kapott.
A sört kb. tízezer évvel ezelőtt fedezték fel a mezopotámiaiak, amikor az elraktározott gabona véletlenül vizes lett, és erjedésnek indult.
I. e. 3000-ben már legalább hatféle sört ismertek az egyiptomiak.
A fahéjjal fűszerezett, hígított vodka nagyszerű szájfertőtlenítő és a leheletet is frissíti. Vigyázat, nem lenyelni!
A vodka kiváló tisztítószer zsíros szennyeződésekre, hányásfoltokra. Ezen kívül hatékony borogatás készíthető belőle medúza- és darázscsípésre, valamint fogfájás ellen.
A legelső bírságot gyorshajtásért a hampshire-i rendőrség szabta ki 1895-ben, amikor egy férfi 10 km/h sebességgel hajtott.
Szóval =