Nem a lánc adja azt a hangot? Mert általánosságban elmondható, hogy a lánc előbb nyúlik meg, mint ahogy a lánckerék elkopik.
A km óra állása alapján még nem időszerű a lánc kopása. Igaz, hogy egyedi a dolog.
A Kirk annyira azért nem híres nadrág, bár nem nagyon rossz. Most viszont ugyan ennyiért komolyabbat vehetsz akcióban. De persze te tudod. Én azért megnézném a Shoxot.
Én igazából azt látom, hogy teljesen mindegy mennyi időre pakolunk, a lehetséges tárhelyet minden esetben maximálisan kihasználjuk (lett légyen az 2 nap vagy 1 hét). Az Erikék módszere vált be: fiú doboz, lány doboz, sátras-kajás-szerszámos-esőruhás-miegymásos doboz.
Ugyanakkor megjegyzendő, hogy olyan nőszeméllyel még nem hozott össze a sors, akinek ha megmondtam, hogy mennyi helye van a pakolásra és a végén még maradt is helye...
köszönöm, már nézegettem őket is, de ha minden igaz, akkor egy spool kirk nadrág lesz a nyerő (beszéltem emberrel akinek ilyen volt, nagyon dícsérte).
Egyébként most elgondolkoztam a bázismotoros csizmaakciókon is (csakhát mint mindig: a pénz a legkevesebb...)
Hááát, akkor minek ült be...?
Azért azt kell mondani, hogy elég sok lány ül versenyautóban a jobb oldalon és jól is csinálják amit kell, gondolj csak pl Bahor Beára, aki N csoportos bajnok lett Spicivel, majd magyar bajnok Janikával...
Szerintem elég megmutatni, hogy ebbe a hátzsákba/dobozba pakolhatsz. ha nem érti meg, kár vesződni...
emlékszem mennyire kevésnek találtam 2 személyre a 3 dobozt, amikor egy hétre erdélybe mentünk. aztán amikor bepakoltam és még volt egy csomó hely, akkor csodálkoztam rá, hogy kívülről kevesebbnek tűnt a pakolható mennyiség.
Olajszűrőm? Nem lesz?
A km óra állása alapján még nem időszerű a lánc kopása. Igaz, hogy egyedi a dolog.
INA Delta 2009 - Teszt
INA Delta 2009 - SS3
Dugo Selo - kívülről
hát... látod-látod...
Ugyanakkor megjegyzendő, hogy olyan nőszeméllyel még nem hozott össze a sors, akinek ha megmondtam, hogy mennyi helye van a pakolásra és a végén még maradt is helye...
Igyexem válaszolni.
26.000. km bírt!
Egyébként most elgondolkoztam a bázismotoros csizmaakciókon is (csakhát mint mindig: a pénz a legkevesebb...)
Azért azt kell mondani, hogy elég sok lány ül versenyautóban a jobb oldalon és jól is csinálják amit kell, gondolj csak pl Bahor Beára, aki N csoportos bajnok lett Spicivel, majd magyar bajnok Janikával...
emlékszem mennyire kevésnek találtam 2 személyre a 3 dobozt, amikor egy hétre erdélybe mentünk. aztán amikor bepakoltam és még volt egy csomó hely, akkor csodálkoztam rá, hogy kívülről kevesebbnek tűnt a pakolható mennyiség.
Ez nagyon jó!