Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém ponty a tavalyi évadnyitás előtt lett cserés - 22 000 km... .
Devan . Jó kis cucc és nem is olyan kicsi, gixxerre pl kiváló, Pöfin még nem vót. De sztem tök jó, tervezek szerezni én is.
nekem van.
JJ mester?

Olajszűrőm? Nem lesz?
Oké! De melyik dobozba rakjuk a 2 üveg Jégert?
Nem a lánc adja azt a hangot? Mert általánosságban elmondható, hogy a lánc előbb nyúlik meg, mint ahogy a lánckerék elkopik.
A km óra állása alapján még nem időszerű a lánc kopása. Igaz, hogy egyedi a dolog.
Hm...érdekes egy videó
vészesnek nem vészes,de olyan hangja van mindha szét akarna esni a blokk
Nem olyan vészes még.
A Kirk annyira azért nem híres nadrág, bár nem nagyon rossz. Most viszont ugyan ennyiért komolyabbat vehetsz akcióban. De persze te tudod. Én azért megnézném a Shoxot.
erről eszembe jutott ez: http://www.youtube.com/watch?v... bocs, ha már volt...
szegényem. nem irigylem...
anno mi is így csináltuk, ahogy leírtad, logikus és igazságos.

hát... látod-látod...
Én igazából azt látom, hogy teljesen mindegy mennyi időre pakolunk, a lehetséges tárhelyet minden esetben maximálisan kihasználjuk (lett légyen az 2 nap vagy 1 hét). Az Erikék módszere vált be: fiú doboz, lány doboz, sátras-kajás-szerszámos-esőruhás-miegymásos doboz.

Ugyanakkor megjegyzendő, hogy olyan nőszeméllyel még nem hozott össze a sors, akinek ha megmondtam, hogy mennyi helye van a pakolásra és a végén még maradt is helye...
Hát hiába no, az emberek néha általánosítanak
Hát te nem vagy semmi, hallod?
Igyexem válaszolni.
Sziasztok.

26.000. km bírt!
köszönöm, már nézegettem őket is, de ha minden igaz, akkor egy spool kirk nadrág lesz a nyerő (beszéltem emberrel akinek ilyen volt, nagyon dícsérte).
Egyébként most elgondolkoztam a bázismotoros csizmaakciókon is (csakhát mint mindig: a pénz a legkevesebb...)
Hááát, akkor minek ült be...?
Azért azt kell mondani, hogy elég sok lány ül versenyautóban a jobb oldalon és jól is csinálják amit kell, gondolj csak pl Bahor Beára, aki N csoportos bajnok lett Spicivel, majd magyar bajnok Janikával...
Szerintem elég megmutatni, hogy ebbe a hátzsákba/dobozba pakolhatsz. ha nem érti meg, kár vesződni...
emlékszem mennyire kevésnek találtam 2 személyre a 3 dobozt, amikor egy hétre erdélybe mentünk. aztán amikor bepakoltam és még volt egy csomó hely, akkor csodálkoztam rá, hogy kívülről kevesebbnek tűnt a pakolható mennyiség.
A Shoxban hatalmas kiárusítás van, nézz szét nadrág ügyben.

Ez nagyon jó!