Bár esetedben lehet érdemes volna egy rommá törött pacit berántani a taljánoktól. Akkor maradna "egyéb" alkatrész is. Mérlegelni kötelező ekkora várható költség esetén...
ÁÁÁÁ, hát az úgy is volt. És nem csak a sárvédőt, hanem a hűtőnek is odabasztam.... , de csakkicsit. Bár, a szívem szakadt meg miután hazaértem és túléltem. Ez volt péntekre a kaland. Vasárnap meg Abádszalókig jutottam, és hazafelé annyira arcfelismerővé váltam, hogy nem ismertem meg Viktort, ahogy majd kiesve az autóból integet Tiszabögnél... (még egyszer bocsi Viktor). Pedig vissza is intettem, de a tükörbe már nem néztem, hogy megáll. Nem számítottam rá ott és akkor, mert korábban kelltt volna elmennie teljesen máshol... Ha nem érted, az nem baj, mert már én is belezavarodtam...
Aztán meg ogabiéknál volt hellén beszámoló hallgatás, majd éjjel hazagurulás és utas "teljesenszétfagyasztás".
Kalandos volt az egyel ezelőtti weekend... az fix!
lapozgasd a www.nlcafe.hu-t. tudtommal vannak ott jó bébik... meg van vmi motoros társkeresős-ismerkedős oldal is, de nem jut eszembe a neve. talán Koma, vagy Dawn tud segíjjeni.
Sziasztok!
Suzuki GS 500E (2001-es évjarat) motoromhoz keresek "szerv-donorokat". Amit fel lehet "ajánlani": főtengely, hajtókar(ok), dugattyú(k) - esetleg komplett blokk...
Szeretném életre kelteni a mocit, de a szervízben a gyári alkatrészek brutál összegre jönnének ki.
Tudtok megbízható bontót, vagy ilyen alkatrészeket jutányos áron?
Jah, hogy úgy... hát, akkor ezért nem dolgozta fel a compúúúter!
Én nem jártam arra... sem... nekiindultam, de nem értem célba. Meg köllött állni félúton időt tölteni az utasommal, és estére a "Jorgoszékat" fogadni. Ha így értettem, amit nem értek!
Én nemtom ez milyen, neki az 500-as gyerebe. Bár ahogy elnézem, nagyon nincs különbség.
Az lesz, hogy ma délután beszélek vele, ráuszítom erre az 505-re, és holnap sikkantok. SMS-ben, itten, mélben, postán, galambval, vagy hogyan?
Sziaaa
Nagyapónak bejön az LG GT500, vagy valami ilyesmi És van neki egy Vjúúti, amit még anno Te szereztél, és a kérdés az, h mehet-e becserélősre, vagy oldja meg magának?
Lehet, mert rövidítettem. A teljes mondat így hangzott volna:
Ez a mondat első részére a válasz, de összetett mondat lévén a második részre nem reagáltál.
Mi lelte az a szerencsétlen párát? Ilyen nagygenerál nem divatos a típusnál...
Mesélj csak!
Nem azért, mert hazai pálya, de itt is körülsasolhatsz:
SUGÓMOTOR BAJA
Bár esetedben lehet érdemes volna egy rommá törött pacit berántani a taljánoktól. Akkor maradna "egyéb" alkatrész is. Mérlegelni kötelező ekkora várható költség esetén...