Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Mi lelte az a szerencsétlen párát? Ilyen nagygenerál nem divatos a típusnál...

Mesélj csak!

Nem azért, mert hazai pálya, de itt is körülsasolhatsz:

SUGÓMOTOR BAJA

Bár esetedben lehet érdemes volna egy rommá törött pacit berántani a taljánoktól. Akkor maradna "egyéb" alkatrész is. Mérlegelni kötelező ekkora várható költség esetén...
Wazzzze... adok én kilót! Mennyi kell? Még el is viszem!

ÁÁÁÁ, hát az úgy is volt. És nem csak a sárvédőt, hanem a hűtőnek is odabasztam.... , de csakkicsit. Bár, a szívem szakadt meg miután hazaértem és túléltem. Ez volt péntekre a kaland. Vasárnap meg Abádszalókig jutottam, és hazafelé annyira arcfelismerővé váltam, hogy nem ismertem meg Viktort, ahogy majd kiesve az autóból integet Tiszabögnél... (még egyszer bocsi Viktor). Pedig vissza is intettem, de a tükörbe már nem néztem, hogy megáll. Nem számítottam rá ott és akkor, mert korábban kelltt volna elmennie teljesen máshol... Ha nem érted, az nem baj, mert már én is belezavarodtam...

Aztán meg ogabiéknál volt hellén beszámoló hallgatás, majd éjjel hazagurulás és utas "teljesenszétfagyasztás".

Kalandos volt az egyel ezelőtti weekend... az fix!
Köszi a tipped :) Még regenerálódnom kell, vissza kell szedni az egy hét alatt elvesztett kilókat . Aztán majd...
Szijjjjjasztok!
Essonak is szijjamijja külön, csak mert rendszeresen kierőszakolja ...

A moccos társkereső a bikerweb . Sztem nem rossz .
jól bírják a verebek a szeged-gyarmat távot...
lapozgasd a www.nlcafe.hu-t. tudtommal vannak ott jó bébik... meg van vmi motoros társkeresős-ismerkedős oldal is, de nem jut eszembe a neve. talán Koma, vagy Dawn tud segíjjeni.
Sziasztok!
Suzuki GS 500E (2001-es évjarat) motoromhoz keresek "szerv-donorokat". Amit fel lehet "ajánlani": főtengely, hajtókar(ok), dugattyú(k) - esetleg komplett blokk...
Szeretném életre kelteni a mocit, de a szervízben a gyári alkatrészek brutál összegre jönnének ki.
Tudtok megbízható bontót, vagy ilyen alkatrészeket jutányos áron?

Köszi
Az kevés, menjen is tovább. 12 lett végül.
Csak azért, mert a verebek azt csiripelik, hogy mindenféle utasokkal Tokajba szaladgálsz. Meg Szegedre. Összebaxni a sárvédőt a kidőlt fákon.
Jah, hogy úgy... hát, akkor ezért nem dolgozta fel a compúúúter!
Én nem jártam arra... sem... nekiindultam, de nem értem célba. Meg köllött állni félúton időt tölteni az utasommal, és estére a "Jorgoszékat" fogadni. Ha így értettem, amit nem értek!
Köszi! Ittvan, megjött, Barbapapaaaaa, megérkezeeeeett!
Uram!
Itt nincs offtopic! A topicnak ez a dolga, hogy aki akar, "beszélgessen" azzal, akivel akar. Akinek nem jön ez be, az ne olvassa ezt a részt.
Fölfelé terjeszd, jobban jársz. Sok az öregasszony köztünk.
Hú, mit kapok ezért!
Én nemtom ez milyen, neki az 500-as gyerebe. Bár ahogy elnézem, nagyon nincs különbség.
Az lesz, hogy ma délután beszélek vele, ráuszítom erre az 505-re, és holnap sikkantok. SMS-ben, itten, mélben, postán, galambval, vagy hogyan?
Bocs az OFFért
Ez szerintem jobb! ! ! !
GT 505

Új telefon (nettó): 75 900.- Ft. Kijelző: 240x400 262 144 szín érintőképernyőÁtvitel: HSDPA 2100/900 és GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Edge támogatás: VanMp3 támogatás: VanGPRS támogatás: Van Leirás: Eu,black:75900Ft.............. ............................... Leírás:Méretek:?/Kijelző:TFT érintésérzékeny, 256K 240 x 400 pixel, 3.0 inch/Polifónikus,MP3/Belső Memória:? bővíthető microSD (TransFlash) memóriakártyával 8 GB-ig/HSDPA, 3.6 Mbps/Wi-Fi 802.11b/g/SMS, MMS, Email/WAP 2.0/xHTML, HTML/Kamera:5 MP, 2592 x 1944 pixel, autófókusz, LED vaku/Sztereó FM Rádió RDS-sel/A-GPS funkcióval/Java MIDP 2.0/MP3/MP4 lejátszó/Akkumulátor:Li-Ion/Dokumentum nézegető (Word, Excel, PowerPoint, PDF)/
A Vewty használt piaci ára 20-22ezer
Basszus, akkor kénytelen leszek lefelé vagy fölfelé kiterjeszteni a korhatárt.
Sziaaa
Nagyapónak bejön az LG GT500, vagy valami ilyesmi És van neki egy Vjúúti, amit még anno Te szereztél, és a kérdés az, h mehet-e becserélősre, vagy oldja meg magának?
Dorina baba!

Múltkor kerestél,milyen teló kell?

Bocs az OFFért GS487esek
Voltak, de már megtaláltak engem! Elkéstél.
Lehet, mert rövidítettem. A teljes mondat így hangzott volna:
Ez a mondat első részére a válasz, de összetett mondat lévén a második részre nem reagáltál.
Na jó pontosítok: 18+ nők.
Csak általános megfigyelésem, hogy a "fejem" inkább a 18-as korosztálynak jön be, mint a 28-asnak.