Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á még nem, csak olajat kell majd cserélnem,és nem tudtam ,hogy
meddig csúsztassam-persze km perioduson belül.
Kössz az infót
Hajjjjaj... akkor ott lakik a Bekő Tóni!

Szép látvány, és ha a nagylánynak tátva marad a szája... Jáááááájjjj!
Románia, Bihari- hegység, Dragan-tó.
Mik a tippek? A hónap végén lehet gurulok arra egyet.
Friss olaj a nyerő... még akkor is, ha párszáz kilométer, esetleg 1000 van a cseréig. Ahogy esSO mondta!
Ugye nem véletlen linkelted be... mer' ezt meg kellene skubizni!
Hali Kacsesz!

Én csak annyit, hogy a szimmeringet ne feltétlen motorosboltban vásárold meg. Fele, harmada árom megkapod csapágy-szimmering bóóótban. Csak le kölll mérni, vagy leolvasni róla a méretet!
Jah, és éljen a DISZNÓZSÍR!
Látom, kiváló szárnyak alá került!
Már elteszed?
Köszönöm.
Akkor csere.
Jobb a friss olajjal eltenni, mint a régiből kivált üledékessel.
Üdv.
Pontossan hol található ez a gát,lehet hogy én is elgurulnék oda?

Más.Mindenkinek
Szerintetek hogy rakjam el majd a mocit,ha kell olajat cserélnem?
(elrakás előtt cseréljem vagy majd tavasszal)
Előre is köszi.
Én még nem, de a bátyám már majdnem! - igaz, hogy ez Mórickával más dologra vonatkozik.

Kipilickázod a régit, és szép finoman bejátszod az újat. Ennyi!
Sajnos el kell, hogy szomorítsalak. Az AK-val csak a 25kW-os variációt vezetheted.
Ez itten Budapest, azon belül is a Hármashatárhegy siklóernyős starthelye. Mikor odaállsz, amolyan "aztaqrva" élmény. Barátok közt csak csajozós helynek hívjuk
HA 33 van beírva, akkor nem.
A hatóságot az érdekli hogy mi van a forgalmidban és a jogsid hátoldalán (a szám mutatja hogy AK-d van)
Mivel 33kw, így papír nélküli vezetés a "vád".......ez kb 100.000-res bírság és 1-2 év eltiltás lehet.

Vezethetsz GS-t....csak 25kw legyen a papíron.
És ha ott az van, akkor az ténylegesen is 25kw, mert csupán a kereskedők szeretik úgy eladni, hogy "ÁÁÁÁ ez nyitott, csak papiron van lefojtva"
Pupákok!
Cserélt már valaki szimeringet a kuplungnál?
Ahova bemegy az a kis pálca!
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy A korlátozott jogsival vezethetnék e gs500-at.Mert sok helyen olvasom hogy a 25kw-ra van vizsgáztatva de nekünk 33kw van a forgalmiba és nemtom hogy vezethetném e?
Makkoshotyka vagy Karakószörcsök ?
Megtaláltam. Lenyűgözött. De találkoztam egy Marosvásárhelyi Transalpossal, adott nagyon jó tippeket még.
Erik!
Köszi!Ez nagyon jól néz ki, de ettől valami olcsóbbat keresek.
Állandóan van jelentkező, aki használja anya bukóját...azt szeretném kiváltani. Olyan "vendég- bukónak" kellene.
Köszi még 1x!