Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...nem megtenni gonoszság!

mert akkor vagy én leszek a hülye, hogy miért nem hozhat annyi cuccot; vagy elhozza a sok cuccát (aminek a fele nyilván felesleges), és ebből adódnak majd kényelmetlenségek. Jobb előre tisztázni a dolgokat
De gonosz vagy...
Még én sem nyertem 3 tanga/ 3 boxer versenyt pakoláskor...
A motort nem látott lányokat meg többnapos túra előtt el kell vinni nehéz hátizsákkal -(tegyünk bele motorlezáró láncot, olajat, láncsprayt, 2 liter üdítőt /kiszáradás ellen/ wc papírt....három féltégla túl feltűnő lenne! 8 kg alá ne adjuk, mert ha a NŐ pakolná magának, akkor se lenne könnyebb! )- motorozni egy laza 200-300 kilométeres karikára ..utána garantáltan be fog férni a rendelkezésre álló helyre, és nem akar majd még egy teletömött hátizsákot is cipelni.
Hát szerintem ha a felállás 2 fogkefésre változik (jó is lenne...), akkor nincs az a tanktáska ami elég nagy lesz .
Bár azt megfigyeltem, hogy a "motort látott" lányok képesek kis helyre pakolni.
nem a 2 fogkefe a cél?
Józan eszem mindig van. Meg gumim is.
Meg a gumi is legyen nálad... nem ám megcsinálod az éppen nagykorút, aztán derékbatörsz 3 életet!

Igazi kis safety táska ez...
Tudom, nem szeretnék nagyot. Nekem kábé annyi kell, hogy az irataimat, az itinereket meg egy fogkefét bele tudjak tenni, mert utálom teletömni a zsebeimet.
Nem vagyok egy nagy túrázó . A legmesszebbi pont eddig Szeged, ahová eljutottam, de ezt már leírtam múltkor.
Így pontos: Ez csak cuccos tatyó... minden más a dobozban kuksol!
Én csak láttam, így inkább hallgass Teddyre.
Azt tudom, hogy nekem a huszonliteres bövíthetős táska is néha kicsi (annak ellenére, hogy ebbe bele tudom tenni a pulcsimat is, ha kell a térdmelegítőimet, sőt a kajásdobozt is, ha éppen úgy alakul, hogy házikosztra vagyok fogva , stb), igaz én ezt használom akkor is, ha hétvégere elmegyek (még mindig nem vettem meg a dobozt a tartóra - ami most megint csak tolódik, mivel előbb egy nadrágot akarok venni).

De ha tényleg csak arra kell, hogy pl a pénztárcád, telefonod tudd hová tenni, arra tényleg elég, de ha egyszer is "hosszabb" kirándulásra adnád a fejed, akkor ez szerintem már felejtős (és a hangsúly a szerintemen van)
Amit én rendszeresen hordok benne:

Videokamera, fényképezőgép. bicska, 10-es villáskulcs, jegyzetfüzet, Ca-tabletta, tartalék kesztyű, telefonok, minden elektromos kütyühöz töltő, a táska esővédő "gumibugyija", összes irat és pénztárca, tartalék kendő, zseblámpa, 2-3 doboz cigi, GPS, térkép. Tehát relatív kicsi...

Egyébként valami 8 liter. Praktikus darab, de ezek mellé esetleg egy váltógatya és 3 gumióvszer fér még el...
2009, Szürreál-föld, Budapest - A terrorista lebukása (tragikomédia)

A Hősök terénél lakom, egy mellékutca végén, majdnem a Dózsán. Jövök haza
vásárlásból, 2 szatyorral és egy hátizsákkal, vagyis kimerítem a gyanús
viselkedés fogalmát.

A mellékutcák lezárva, hogy a buzik gondtalanul mutogathassák magukat,
minden sarkon 5-10 rohamrendor.
Ház előtti utolsó sarkon "megcsípnek".

Rendőr: Álljon meg legyen szíves!
Én: Parancsoljon.
R: Ugye tudja miért állítottam meg?
É: Nem
R: Belenézhetünk a szatyrába?
É: Tessék...
R: Mi a célja ezekkel a tojásokkal? (Ekkor vettem észre a szatyor tetején
kikandikáló 10 db tojást. Úristen, hát ennyire kezdő vagyok. Megbuktam.)
É: Megenném.
R: Tudja, nem szeretjük, ha tojásokkal vagy zöldségekkel mászkálnak az
emberek az utcán(!) ilyen eseményekkor, mert sok a rendbontó, akik ezekkel
zavarják meg a békés felvonulásokat.
É: Nem pazarolnék tojást a BUZIKRA. Van nálam kaszinótojás is, meg darált
hús, ketchup, oszibarack lekvár. Ezek engedélyköteles dolgok ilyenkor?
Megsértettem a törvényt?
R: Ne vicceljen.
É: Maga viccel.
R: Személyit kérek, kérem ürítse a zsebeit a rendőrautó motorháztetejére,
van-e magánál kés, tű, blablabla

Legalább elkísértek utána a kapuig (10m).

Közben megkérdeztem, hogy kapnak-e veszélyességi pótlékot akkor, ha hátat
kell fordítaniuk a felvonulóknak, mert épp gyanús, a felvonulás "nyugalmát"
veszélyeztető, gyanús személyeket kell kiszorítaniuk, de erre már nem
válaszoltak.

Tudom, nem vagyok felelős állampolgár, amiért ilyen intoleránsan kimegyek
szombaton vásárolni, amikor önkéntes kijárási tilalmat kéne tartanom, mert
pár degenerált a környéken mutogatja a génhibáját...
Vigyázz, mert ez tényleg kicsi!
A kelomotornál láttam élőben, kb egy nagyobb övtáskával vetekszik a mérete.
Basszus, nem tudom magam regisztrálni, mert rossz a bázismotor oldala. Pedig megrendeltem volna.
RIP Patrick Swayze :(
jaja nagyölelééééés
Nyuszek!

Engemet ezek a motoremelős mechanikák érdekelnének!
... vagy. Szerintem is ez utóbbi lehet... tapadnak a sárgára!
Hadd menjen!
Én ilyet használok 3 éve. Szeretem. Erős a mágnese, és van mindenféle gurtni hozzé. De a GS-en tökéletesen fekszik a tankon. Mindig velem van, tehát tartós cucc. Bár a térképtartója picit szűkös a "bejáratnál"... rövid a cippzáros rés.

Ajánlom.
Egy nagyonnagyonnagyon kedves barátom baba érkezése miatt megválna motorjától. A gép pöpec!

2006-os Honda CBR 600F

Paraméterek:
Sérülésmentes, keveset futott (14 689km), szervízelt (vezetett szervizkönyv van), garázsban tartott. Számos extrával: sötétített plexi, alumínium láncvédő (CBR-marással), LeoVince L sportdob, riasztó (LED-es távirányítóval mely kijelzi a riasztást: dőlésszög változás, rezgés, mozgatás, indítás stb. esetén), egyedi (rendszámmal ellátott) tankpad. Motor mellé odaadom Spool kétrészes bőrruhám, valamint HJC Phoenix sisakom; továbbá: ABUS tárcsafék-zárat, ABUS Gránit láncot, + első és hátsó motoremelőt. Természetesen minden eredeti alkatrész (eredeti dob, plexi, láncvédő) is jár a motor mellé.
irányár: 1,700,000 ft
A píz fel lett adva tegnap, de a reglapot is fel kell, és az mámma lesz
Nekem pl T15-ös van, ami nagyobb ettől, + 2 szintes. Ha kevés a cucc, csak az alját rakom fel, ha több, mindkettőt. Ja, és mindkettőben van térképtartó.