Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg, amúgy vasárnap Budaörsön a Repülőtéri úton elmentem egy fekete "F" mellett és üvöltöztem neki, hogy jó motor meg ilyesmi, de szerintem inkább hülyének nézett . Volt vele egy másik motor is.
Ne futtass már, légy szíves!
Már csak a kép hiányzik...
Vannak itt 18 éves lányok akik jó pasit keresnek szép motoron?
"Kezdődik... "
Mintha erről is beszélgettünk volna...Dipshit intelmei betalálnak.

Játéknak drága...

Lehet olyat, hogy ezt nem értem? Vagy még reggel van nagyon...
Nagyvárad után átmész a Királyhágón és jobbra kell lekanyarodni és utána vagy 20 km.

Ha pontosan érdekel belinkelem.
Nagyváradtól még pont 100 km.
jótanács... ha hirtelen nehéz lenne egy szervíz árát összedobni.. tegyél el minden motorozás után annyiszor 10-15 forintot ahány kilómétert mentél..és akkor lesz miből kifizetni a szervízt (ha nagy baja lesz ennyi úgyse lesz elég rá)
majd ha az első komolyabb kopóalkatrész cserénél eléteszik az 50,000 forintnál is nagyobb szervízszámlát, már nem lesz ilyen őszinte a mosolya.
(lánc-olaj+szűrő-fékbetét-4 gyertya..lazán meglépheti a minimálbér összegét)
Miért? Nem Pestem laksz?
El vagy kényesztetve: a Gilera robogom is bekapja a 4,5 lityót +még olajat is kér hozzá.
Nem akadok ki csak furcsa, hogy eddig 2 literrel mentem igaz 70-el xD, vagy "száguldoztam" 80-85-el 2,5-el. ( Igaz városba ez elég.)

A 4-5 litert viszont ellensúlyozza, hogy eddig még nem igazán előztek meg, + állati királyul megy ja és állati királyul megy...
A költségek csak kis hányada a benzin.Ha ettől kiakadsz nem biztos hogy evvel kéne járnod üzemszerűn.
Nálam kb 5 litert, bár most, hogy 100-110-es utazóval mentem lehet, hogy csak 4 lesz, az már szuper, de pár dinamikus kigyorsítás és ott vagyok a 4,5-nél. Amerikába csak feleannyi a benya mint nálunk, bár ott ezért járhatnak 6 millió ccmel
miért mennyit eszik?
Igazából hihetetlenül jó menni a nagvassal. Még jó idő is van. Csak drága a benzin ilyen fogyasztásnál már + nem sok szabadidőm van/lesz.
HA jó idő lesz, meg lesz szabadidőm, hosszabb túrákra is elemgyek majd.
Azt hittem eljössz erre!
Aham, szép öreg motorok. Igen, ez a mondat első része.
A periódust nyugodtan kitolhatod akár egy ezressel is. Semmi bajt nem okoz.

Szééép öreg motorok...

Ez itt van már régóta, csak mindig elfelejtettem szólni.
Itt, nem Tokajban!
Üdv!

Tök jót mentem ma is. Elmúlt pár napba jókat röptettem mostmár visszaálltam a 100-110 utazóra, az a legjobb. Nem pörög a motor, nem tép le a menetszél stb.
Köszi.
Akkor ez talán majd jövőre............