Mint írtam 184cm
Gs-sel a legnagyobb NAPI távom 870km- volt (és ebbe csak kb. 100km autópálya volt)
A legnagyobb túrám a 2006-os Magyarország kerülő túra volt ami 6 nap, és 1890 (?) km volt.....(1800 tuti)
Mert ha a kirakodóvásárokat akkor az szinte minden hónapban van-lesz......
Ha mocizást? Akkor az már nem igazán, hiszen a napelemesek nem kapnak elég szuflát:-))))
Mi megyünk évadzárózni, de ez csak formalitás, hiszen volt rá példa, hogy évadzáró után még letolt a banda jópár ezer km-ert az évadnyitóig:-)
majd figyelek!
Shox nem rossz, de nekem 3 szezont bírt ki a nacim - varrás mentén szakadozik - plusz a dzsekinek meghótt a zippzárja, a bőrkesztyűm meg kinyúlt... Szóval sztem következőnek igyexem vmi tartósabbat keresni...
Végül elmentem ma a shox-ba és vettem is egy Bergen nevű nadrágot. A többivel mindegyikkel volt valami gondom (nincs szellőzés, nem vízálló a belseje nélkül, nincs rendes bélése), csak ezzel meg a shox thunderrel nem, de az több meg több, mint másfélszer került annyiba...
Ha nagyon nem válik be majd mondom (bár egyenlőre még pihenni fog a naci, lévén hogy túl meleg van)
Kezdő gépnek egy GS 500-as mocit szemeltem ki magamnak. Mivel 182 cm magas vagyok nem tudom, hogy nem lenne-e túl kicsi a motor nekem? Ha megosztanátok a tapasztalataitokat velem ezzel kapcsolatosan akkor az igen nagy segítségemre lenne a döntésemben.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Valószínű annak köszönhető az a csúnya hang.
Ma megyek a láncszettért (nagyvas.hu)