Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg van nyúlva a lánc is rendesen.
Valószínű annak köszönhető az a csúnya hang.
Ma megyek a láncszettért (nagyvas.hu)
Az tutti! Már ha kibírod fizetni.
Mint írtam 184cm
Gs-sel a legnagyobb NAPI távom 870km- volt (és ebbe csak kb. 100km autópálya volt)
A legnagyobb túrám a 2006-os Magyarország kerülő túra volt ami 6 nap, és 1890 (?) km volt.....(1800 tuti)
Ki mit nevez "motoros programnak"?

Mert ha a kirakodóvásárokat akkor az szinte minden hónapban van-lesz......
Ha mocizást? Akkor az már nem igazán, hiszen a napelemesek nem kapnak elég szuflát:-))))
Mi megyünk évadzárózni, de ez csak formalitás, hiszen volt rá példa, hogy évadzáró után még letolt a banda jópár ezer km-ert az évadnyitóig:-)
184cm, egy laza 110kg- és 69.000km GS-sel......

Nos szerintem neked se lesz kicsi:-)

Az adatlapon láthatsz képet is az ex vasról......
Én 170cm vagyok. Nehezen tudom elképzelni, hogy efölött, de főleg 180 fölött ez a motor kényelmes hosszútávon. De majd nyilatkoznak a magasabbak is
Bocs, ami bezárt, az a motorbázis!
Mert csőd miatt bezárt, itt lakom mellette!
Sose nem szoktam ilyeneket!
dehogynem
DL-lel nem lehet ezeket megcsinálni?
Üdv.

Alig van időm hétközben. :S Erre elmentem volna: http://www.sportmotor.hu/motor...

Lesz még valamilyen motoros program ebben az évben?
Tudom én azt, már egy ideje nyitott szemmel mászkálok, csak hát gyűjtögető életmód szükségeltetik a beszerzéshez ...
rukka, dane, bering, difi, ixs

ezekkel nem lesz baj az tuti
majd figyelek!
Shox nem rossz, de nekem 3 szezont bírt ki a nacim - varrás mentén szakadozik - plusz a dzsekinek meghótt a zippzárja, a bőrkesztyűm meg kinyúlt... Szóval sztem következőnek igyexem vmi tartósabbat keresni...
akkor ma voltam feléd, mert shoxból arra mentem haza (M0)
Majd legközelebb integetek
hát egyiket a fiúdobozba, másikat a lánydobozba
Nem is értem, mit beszéltek!
Végül elmentem ma a shox-ba és vettem is egy Bergen nevű nadrágot. A többivel mindegyikkel volt valami gondom (nincs szellőzés, nem vízálló a belseje nélkül, nincs rendes bélése), csak ezzel meg a shox thunderrel nem, de az több meg több, mint másfélszer került annyiba...
Ha nagyon nem válik be majd mondom (bár egyenlőre még pihenni fog a naci, lévén hogy túl meleg van)
Meg keró és stoppi.
Kedves Fórumozók!

Kezdő gépnek egy GS 500-as mocit szemeltem ki magamnak. Mivel 182 cm magas vagyok nem tudom, hogy nem lenne-e túl kicsi a motor nekem? Ha megosztanátok a tapasztalataitokat velem ezzel kapcsolatosan akkor az igen nagy segítségemre lenne a döntésemben.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Hali. Nem tudtok valami veteránmotor-kereskedőt?
Persze, nyélgáz-satufék közlekedek általában, mert úgy jó motorozni ...
Meee gyilkolod a gépet!
Figyi, a bázismotor kb. 5 percre van tőlem, és eddig akárhányszor mentem, mindig volt ez a kis tatyi . Ha gondolod, megsasolom neked...