Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv, holnap estefele majd írok élménybeszámolót. xD
Várom a holnapot.
Az tuti, hogy ha már kiadok pénzt, akkor Én mindig is az egyediségre pályáztam, hiszen ugyan annyiért már lehet? Akkor legyen:-)

Plusz!
Volt nekem is bolti tankpadom, és mindig feljött a széle.....
Ennek meg nem? NEM!

Minden megoldható, csak kicsit álmodozni kell hogy milyen legyen a kész mű....
És mint látthatod elég jó az összkép:

Ilyen a fényvisszaverős matrica is.....
Nappal nem látszik, csak ha megvakuzod.....éjjel meg ha a kocsi épp telibe akar nyomni
Az is tankpad.
3 db-ból áll, és azért terveztem, hogy a combom se koptasa a tankot, mivel a GS-nél azért ott is kopott rendesen.

Minden megoldható!
PL a GS-emen ez volt anno, hogy a tanktáska ne karcolja össze:
Az a szélső lángos ,,izé" is a tankpadhoz tartozik?
Ahogy esSO papi írja:-)))))

Ha az Alföld tetszik akkor CSAK ajánlani tudom a hegyeket:-)

Ha belföld elérhető akkor a 82-es útat, vagy a 86-ost......
Ha teheted akkor irány a Tátra (egy keményebb 1 napos túra)
Ha meg ez se elég, akkor Szlovénia:-)
Én most is besza....tam, mert egyszerűen nem volt 3-400m egyenes út:-)

Nézd meg a vidit
http://www.akmt.hu/videok/szlo...
Menj 47 perc 34-re....... Ez a Vrsic hágóról lefelé jövet....
2500-ért csináltatthattál is volna tankpadot ami TÉNYLEG feldobja:-) és ráadásul egyedi!

Itt is csináltam pár mintát:
http://www.akmt.hu/rendeles.ht...
kicsit menj lejebb.......ott van kb 10db:-)

És hogy hol?
www.tankpad.hu
Üdv.
Ez a belpiacos XJ400 azért van olyan jó mint a kínai csopper. Sőt, alkatrészügyileg mindent be lehet hozzá szerezni, igaz van aminek borsos az ára.

Holnap melóóóóó.
Bakacsan:
Átolvastam az előző hozzászólásom, és a helyes sorrend a következő:
- karbipucolás
- szelephézag, és kompresszió
- megfelelő hőértékű gyertya
- karburátor szinkron
Bakacsan:
Bár nem értek a motorokhoz de még a következőket kellene megpróbálni:
- karburátortisztítás, és szinkronizálás
- a szelephézag legyen az ami elő van írva
- ha ezek sem segítenek meg kellene nézni van-e elég kompresszió
- ahhoz a szerelőhöz pedig ne vidd többször aki szerint nem lehet mit tenni mert jó esély van rá hogy egy idióta, legalábbis szakmailag (már bocs)

Amúgy merre laksz?
XJ 400

Japán belpiacos.

Sok sikert hozzá.
Az belpiacos, nem? Bár már mindenhez lehet mindent kapni, csak idő meg pénz kérdése.Nincs annyi belőle mint a Gs-ből
mennyi pénz? mikori évj.?
400-as XJ, ma ki is próbáltam. Jól gyorsul. :D Még a héten átléphetem a bűvös 100 km/h-t...
Nucsak, mit variáltál ?
Üdv.

Lehet, hogy lesz nagygép.
Így szeretjük.
De azért ne bántsátok, Ő attól esSO vagy "Ottó bácsi". Jó éjt mindenkinek!
Tudjuk.

Ottó bácsi nem ilyen stílussal adta volna elő.
Mondanom sem kellett volna, de azért mondom:megint csak Melinda voltam.
Köszike!Végre egyszer nyertem valahol!
Nyert Nyert Nyert Nyert

Ez csakis a szegedi "Stefánia" lehet, mert a dómot ebből a szögből csak onnan láthattad ilyen "előtérrel"! Imádtam ezt a látványt 13 éven keresztül!Bocsi, ha elrontottam a kitalálósdit, de ez a város örökre a szívem csücske marad, és nem tudtam megállni, hogy ne "vauzzak bele".
Ja! Még egy bocsi, mert Melinda voltam.
Sziasztok segítséget kérnék az alábbi problémára:
A mocim (gs 500) szerintem nem igazán szuperál. A motornak van egy kicis szelephangja. A szelepházag is a határértéken kívül van. Így 2 személlyel a vége 140km/h, a gázadásra késve reagál, nem elég dinamikus. Összahasonlító kört mentem egy f-es verzióval, bőven erőteljesebb, dinamikusabb volt.
Viszont mituán az előírt szelephézag be lett állítva, a motor amúgy sem nagy teljesítménye jelentősen csökkent, gyatrán akart kigyorsítani, végre nagyon hosszú egyenesben is csak 130-at ment 1 személlyel. a motor csak pörgött de teljesítményt nem adott le.
Miután visszaraktuk a régi szelephézagot a fenti menettulajdonságok maradtak meg. a gyertya kötelező cseréjéig még 4 e km van. a láncszett már csereérett.
Kérdésem: mitől lehet a fenti jelenség? van e gyógyír rá, ha igen mi? Másoknak is jött-e elő ilyen probléma? (a szerelő szerint nem lehet mitt tenni) Szóval ha bárki tud segíteni azt megköszönném
üdv
Laci
Csere nem érdekelne, de azért kiváncsi vagyok mire szeretnéd cserélni? a mai napon lett leműszakiztatva
Majdnem