Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, még egy dolgon elgondolkodtam. Nekem anno igen érzékeny volt a fékhatásmérésen a pad, el is vérzett a hátsóm első alkalommal. Az szerintetek nem szól, ha alapból nehezebben forog a kerék? Vagy itt nem volt fékpados mérés?
Szia!

Szerintem egyik sem, bár nem tudom, mennyire előírás a szervizeknek a kerékcsapágy ellenőrzése. Nem volt semmi előjele? Szerintem a gyárban nem kapott zsírt, mit anno Teddy kormánycsapágya. Szerencsére neki garanciálisan megoldották, lehet, hogy utána kéne járni, neked ez megoldható-e. Bár a 4 év az 4 év, de egyszerűen bizonyítható, ha teljesen száraz. Szerintem itt még senkinek nem volt ilyen gondja, pedig egy-két GS volt-van, majd' minden évjáratból, japán is, spanyol is, és sok-sok kilométerrel.
Ja, és mielőtt a többiek szólnak, légyszi töltsd ki az adatlapod!
Sziasztok mindenki! Gs500f 11oookm 1000km-rel vizsga után első kerékcsapágy halott,hátsó tengely beállva!szakszervízbe volt 4évig,minden évben,fűtött garázs télen stb.Tipushiba vagy trógerság?Rádás:a szakszervíz vizsgáztatta!én bíztam bennük.
Nekem se lenne.
holnap felhívom azt a tömítéskészítőt akinek a linkjét elküldted, mivel nekem sincs kedvem teljes készletet venni.
A -de melyiken?- lett volna a hangsúly!
Szia Zabk!
Csak egyszerűen ráadtam a gyújtást és gyorsan elkaptam a pillanatot! Ha megfigyeled, a fordulatszám-jelző mutatója még lendületben van. Amúgy Tibkin ezt hozzáértően megfogalmazta, köszönet neki érte!
Ha nem olyan bonyolult a forma 1-2 ezresért lehet A4-es táblában kapni tömítésnek való anyagot.Barkácskedvűek előnyben de 20e ért én nem vennék tömítést az fix.
Én a csináltatás mellett vagyok.Ha megvan az eredeti és nem esett szét.
Halizok!

Mondjatok légyszi véleményt erről:
http://www.motor.hu/motor_vpag...
Sziasztok,
Bementem Suzukiékhoz, azt mondták, hogy külön azt a tömítést csak egy hónap múlva, tudnak adni tömítéskészletet 20e forintért.
A végén az eldaó is azt mondta csináltassak valakivel, vagy famentes papírból vágjam ki magam...
mára sajnos elegetek lett belőlem így elküldtök haza a dolgozóból, ugye?
Ez aztán jól elkapott, vazze -csak hogy ellenpontozzam ezt az eposzt
Na, vazcsi! Röhi!
a tegnapi vírushoz:
Milyen lesz a világ, ha a cukiság végképp leigázza?

Irodalom: Petcsi Sanyi hires Magyar kölcsi, Kiskörcsin szülcsizett 1823-ban. Híres verijei a Reszket a bokcsi, a Nemcsi dal, a Szepti végén és az Anycsi tyúkcsija.
Fizika: A sebcsi(jelcsije: v) egy vektis mennyiség, amely a mozgi nagyságát és ircsijét adja meg. Meghatározása: az egységnyi iccsi alatt megtett uccsi. A vekti mértéke uccsi per iccsi. Az SI mértékegysirendsziben méccsi per szekcsi. A sebcsit úgy számíthatjuk ki, ha az iccsit elosztizzuk az uccsival.
Csillagászat: A Fölcsi a Napcsirendszivel együtt a Tejcsiuccsirendszi nevű gali része. A Tejcsiuccsi lényiben egy ezüstös sávcsi, amely az egész éjcsi égcsin áthúzodik, és főleg olyankor figyizhető meg, amikor tiszcsi a levi, és kicsi a páratarcsi. A Tejcsiuccsirendsziben négymilcsi csili talizható. Galink csak pari része a vilcsiegyinek, amely nyolcmilcsi galiból áll.
Van egy eladó Gs500 kipufogó rendszerem eladó!Gyári,csak teljesen átmenö,ezért nagyon erős a hangja!
Meghallgatható az adatlapomon!
needee@maffia.hu
Benzinkúton?
Blue!
Haver 970.000.-ért vette szalonban akcióban "(2008)"!
Engem evett a rosseb!
Igaz 1 év mulva én is vettem 1-et,csak az idösebb!
Most már megvan a pízem a "nagyobbra",de nem akorom a piros ördögömet eladni!
Biztos, tele van szellőzőrendszerekkel . Majd figyelem magam a visszapillantóban két szempillarúzsozás között
ezt is most olvastam:

- Miért boldogok a melegek?
- ?
- Mert a szerencse nem mer nekik hátat fordítani.
A bukósisakban is ki tud jönni a gőz a füledből?
Teljes mértékben...
Ezt most olvastam:
A magyarok egyre erősebbek. 20 éve egy egész család kellett, hogy 1000 forintnyi árut hazacipeljen a boltból, ma már egy óvodás is fél kézzel elbírja.
hát ez a kép még az internet előtt készülhetett, mert nincs meg
(vagy lehet, hogy csak a link nem stimmelt?)
akkor morciccah leszel?