Meséjjek? Kapott pöfi új markolatot . Túltekertem a gázt...
Viccet félretéve, eccercsak azt vettem észre, hogy a gázon lévő gumimarkolat mindtha lazább lenne a kelletténél. Kicsit erősebbet tekertem rajta és elforgott. Na, mondom, ez így nem lesz jó, úgyhogy vettem neki újat, mert megérdemli . Oszt néztem nagyot, amikor Agy lehámozta a markolatot... Az előző tulaj körbetekerte a műanyagot szigszalaggal és gondolom jól beolajozta, hol fölcsusszanjon a gumimarkolat rája . Nem csoda, hogy elnyalódott...
Na de mosmá szép és jó, és nem ugrál a gáz ... Csak az új markolat morzsálódik, ami ha nem szűnik meg sürgősen, csöppet morci leszek .
Ha elnyúlik a hétvégére a házalás, akkor én is megpróbálhatok segíteni - persze ha kell segédmunkás is (pénteken sajnos dolgoz lesz előre nem látható időpontig)
Egyébként Fábri után: "...zuhanyozásban voltam még erős és esti hangulatkaltésben..."
Oksa, ha az Első számú Okos valamikor holnap hazaér valahonnan a Tiszáról, akkor megdumcsizzuk. nagyban függ ez attól, hogy ki hogy szeretné a hétvégét.
Ha nem lesz kalandtúra, akko meg jöttök, mint zeneszerzők (kompon-állva), és kalandozunk nálunk. Drótkötél pálya is van a ház előtt! A problémás részét lebeszélem az e-onnal.
He?
De mehetek is segíteni! Állati jó vagyok 100-on spaklival/glettvassal!
http://images.google.hu/imgres...