Le köll kenni a nikeceltet a falon, mert lees
De Apu úgy szeretné, ha pénteken meg tudnák oldani, és akkor a szombat-vasárnap szabadprogram. De én nemtom, majd az Okosok megmonnyák
A szerzői jogok ilyeténképp családilag megoldandók...de nagyon szupi 5let, gratula hozzá!
Az meg nem ér, ha ti nem jöttök! Ne csináljatok úgy, mint én! Kitaláltam a Dakart, a sok hülye meg megy mióta!?
Különben meg mit lakásoltok ti mostan?
Azzal az van, hogy csend van! Egyelőre nagyon passz, hogy mikor tudnánk mi elmenni, mert lakásprojekt van, de ha minden jól megy, tán a jövő hétvégén. Egyelőre még csak nagyon tev, apu és én általam, de T-t majd befenyítjük Lehet ám szervezkedni, oszt maximum mi nem megyünk akkor Veletek...
jegember!
ha jól emlékszem, Te voltál olyan cipőben, hogy a forgalmi vizsga után, de még a jogsi kézbevétele előtt akartál motorozni, és akkor utánnajártál, hogy lehet-e/szabad-e.
Egy ismerősöm most szintén ezt kérdezi, de nem találom az erre vonatkozó hozzászólásokat, így kérdezném, hogy még emlékszel-e mire jutottál...
köszi
ha leszeded a fékpedált nyersz egy kis helyet.
Egyébként a legegyszerűbb ezután, ha a célszárszámmal egy kicsit elfordítod, egy csavarhúzóval kitámasztod, és akkor a célszerszámot át tudod tenni a következő lyukba, stb, stb
sziasztok.Még egy kérdésem lenne.A hátsó teleszkópálittás,hogyan mükszik.Kaptam hozzá egy szerszámot de sehogy sem tudom vele állitani mert nem férek hozzá.Meg látom a számokat a teló ajján de nem látom a jelet amihez kell állitani.
Nem, csak ezek a modern gépezetek a sok számítógépkapacitást arra használják föl, hogy induláskor lejátszanak egy kis demót. Fordulatszámmérő föl-leteker, kijelzőn minden világít, kiírja, hogy hívják.
Na a GS-paciban ez a dolog, ami nem romlik el soha!
Mikuni!
Azt megkérdezhetem, hogy a képgalériád ötödik képét (amin az óra van) hogy sikerült lefényképezni?
Ez valami szervízbeállítás (8000-s fordulat, hatodik sebességi fokozat, GSF sebesség)?
Le köll kenni a nikeceltet a falon, mert lees
De Apu úgy szeretné, ha pénteken meg tudnák oldani, és akkor a szombat-vasárnap szabadprogram. De én nemtom, majd az Okosok megmonnyák