Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áttálni=átállni
Fűben- fában orvosság!
Mint a bioszex! Az is ....fűvel fával, csak engem néz bokornak!
Én hétvégén találkoztam egy hülyebarommal...
Káptalanfüredi Shell-kút egyik oszlopától elment egy fazon fizetés nélkül, így a kút használhatatlan lett egy kis időre (viszonylag sokan szerettek volna tankolni). Egy szép nagy terepjáros bácsi (egyébként egy viszonylag jól szituált 60 körüli férfi), aki beállt erre a helyre, mikor ezt megtudta, elég mérges lett, majd megpróbált áttálni egy másik kúthoz - hátrament, max gáz, kormány teljesen kifordítva - aminek az lett az eredménye, hogy a tőle kb másfél-két atónyira álló személyautón megpattanva összetört még egy lakóautót is...
Én szerencsére már pont beálltam egy másik kúthoz, de így viszont az első sorból tudtam végignézni a műsort. Igazából tök nagy szerencse, hogy pont nem járt arra senki, mert akkor halálos baleset lett volna

A dolog pikantériája, hogy a német rendszámú autó törte össze a szlovák és osztrák rendszámút (bár a német és a szlovák beszélt magyarul, de kiváncsi lennék a biztos urak ilyenkor mit csinálnának )
oksa
holnap küldöm az "átdolgozást"... még nem javítottam bele, mert nem is kell... kiegészítem. :)
Pénz ment, minusz felnicsík, Mackótestvér!
Háromszor, de most lettem a legügyesebb
Perszehogypersze, elolvashatod, kötelező is lesz

Maciiii, majd írd bele légyszi, h kik voltunk és milyen moccokkal, mert azt kihagytam
Már háromszor voltál ügyes ? Akkor is gratcsi .
Jah, a teljes végleges javcsit is elóvashatom majdan? Nem feltétlenül korrektúrázás céljából, ne ijedj meg , csak tecc nekem .
Mihez gratcsi?
Olyan kis ügyesnek érzem magam most... harmadjára
Puszcsi Dooorcsi, és gratcsi .
Maradt, mert nem értem rá pöcsölni vele, jöttem dógoz, úgyis sűrűn emelgette a kezét - meg én is az enyimet egyezményes jeleket küldve, szóval tisztában volt vele, hogy egy hülyebarom. Mondjuk, ha elesek miatta, akkor nyilván lexartam volna, hogy bocsánatokat kér, letéptem a fejét .
És maradt tükörcsije a Faxinak?
Mindenkit eltiltok a motorozástól!
És zeller...

Már-már a vég!
Hát néha el lehet ezt kapni . De a telemotordokinéninek ez a szaknyelve sajnos .

Khm, kikíváncsiskodtam, mennyibe kerül a gyári telószár. 66 000 pénz per darab. Dulva.
Éééés, majdnem összetörtek a Kőbányai-Hungária kereszteződés előtt. Faxi a középső sávból irányjelzés nélkül keresztbe a balra kanyarodóba. Rajtam, vagyis a belső sávon keresztül nyilván. Jó a dudája Pöfinek, azt megállapítottam .
Ginseng, Maci? Ekkora a baj?
A gyökér az jóóóóóó!
úgy látom mégis terjed...
Ez bizti valami vircsi lesz
Jujuuuj, műszaki jellegű megnyilvánulások becézgető formában... Na az lenne aztán a kihívás ... Kösz az ötletet
És a gyökéren van a hangsúly, mi ?
Gabikám! Iszom szavaid!(Egy jagerrel le is kísérném)
Egyet értek!
De azért onnan kihámozni...no, az nem rossz!
Te Ati!
Én preferálnám a " Naturcsecs" részét! Inkább...
Kevlárcsi Cicifixcsi...úúúúúúúúúúúúú de rossz!
mán azt hittem ez valami fórumon terjedő járvány
De Dorcsi elég gyorsan kigyógyult belőle...
Köööszcsi, ott a válaszcsi Puszcsi
Na jó, elég volt
Semennyire nem sürgős Erik papi! Pláne az indulás előtt... Csak, ha arra jársz. Most inkább Jorgoszékra koncentrálj, nehogy itthon maradjon valami...
Gyökeres a változás...
lehet, hogy ez már a telemotordokis imidzs