Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsúszott egy kanyarban, oszt gondolom beleakadt az eleje valamibe az árokban. Nem sokat tudok, mert én is csak 1 képet láttam, meg amit msn-en mesélt a srác. Ő egyébként jól van hálistennek . Csak el van kenődve nagyon, de azért már szedi magát öszefele...
Csinálhatnál pár képet had lássuk milyen egy törött gs :)
Akkor nem kis csatt volt .
A sráz megúszta?
Sziassztok!
Köszi mindenkinek a tippeket a balesetes gs nevében .
Erik, az egyik teló konkrétan S alakú, a másik meg nincs a helyén . Nem nézett ki javíthatónak . A farokidom meg állítólag szétfröccsent, azt nem láttam .

A srác már fölvette a kapcsolatot Sugóékkal, úgyhogy sztem hamarosan gyógyulni fog a moci .
9-10 között minőségellenőrzés!
Jöhetsz!
Ébren vagyok!
Megyek kávézni!
De?
Pedig most is telefonvégen lehetnék!
A telókat meg az idomot lehet javítani, kormány pedig MZ kétezerért! Oszt jónapot!
Üdv! Mindenkinek!
Már egy hete csak olvasok, és csorog a nyálam hogy ti hol jártok. Leszámítva egy-két vevő jelöltet a GS majd egy hónapja nem ment semmit, mert:
a képek magukért beszélnek! Kihasználva egy-két segítőkész barát keze munkáját, plusz hozzátéve a Szamár tetőcsomagtartós cipelési képességét, plusz az önerőt: uszkve holnap felköltözhetek az ÚJ GALÉRIÁMBA!
Jöhettek a lakberendezési hibákkal (én is látok néhányat), de aki ennél olcsóbban csinál kétszintes (macska) fekvőhelyet, ahhoz elmegyek tanulni!
Ha bárki kíváncsi rá élőben, vagy csak egy KV-t inna, a hétvégén itthon vagyok!
Szép estét!
Na, akkor szervezkedjünk Nem feltétlen kell évadzárásnak lennie, bármikor elmehetünk, amikor úgy adódik a helyzet! Nekem nagyon tetszik, és gondoltam, megosztom Veletek, Szerelmeim!
Akkor úgy látom, hogy nem évadzárás lesz ez... legalábbis, ha sátorozni vágyunk akkor hamar-hamar kell még dönteni. Nem ám jégkockák "kalandtúrája" lesz!

Ha viszont mégis ottalvós lenne az évadzárás, akkor a Gaja-völgyben van egy kőház... kiadó... ogabi tud részleteket is. (Ott, ahol tavaly sétáltunk egyet...)

Szervezkedjetek Ideseim!
Én is megyek. Nekem is teccik,és én szeretek sátorozni ugyhogy marad a sátor :)
Bakonyi kalandpark?

Kedden voltam arra bár bent még nem jártam de kivülről nagyon tetszik.Ha lesz évadzáró én mennék.(itt lakok egy köpésre)
Nekünk nagyon tetszik, benne vagyunk!
Anno Luxemburgban (Vianden) mentünk egyet egy ilyen kötélpályán, mint ami itt is van. Nagyon állat, érdemes kipróbálni!
Na, akkor emberkék!
Én, vagyis Tomi , nézelődött az oldalon, van sátorozási lehetőség vagy apartman, tudunk nyársalni is akár. Szerintem nekem ez nagyon tetszik! Ha tényleg van rá érdeklődés , akkor húzzunk le egy hétvégén ide, akár évadzárásra, akár csak kipróbálásra! Hmm?
Menjünk, ez jóóóó!
Szerintem is Tőserdő! De hol vettétek a hegyes posztert mögétek?
Ha lesz lehetőségem, akkor megyek évadot zárni.

1 hétre most eltűnök, irány Bécs
Általában a saját fórumon és itt is fent szokott lenni az évadzáró.
Aki akar eljöhet....ez sosem volt meghívásos, vagy kiváltságos alapú.

Ezért szokott az is lenni, hogy vannak akiket csak az évadnyitó vagy az évadzárón láttok Én is csak - mert évközben másfelé járkál inkább.
egyszercsak.....mikor már nagyon úgy tünik, hogy az utolsó napok vannak abból amikor még sok ember elmer jönni (nem akar megfagyni:-))))

Általában szeptember vége, október eleje.....
De a www.akmt.hu oldalon megnézheted, hogy az elmúlt 5évben mikor volt
Mikor szoktatok évadzárni?
Én még ujj mocis vagyok de ha tartatok évadzárót és ha hivtok akkor én is elmennék.

Láttál már hugyozni tyúkot? Én már majdnem!