Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi komolykodás még hadd férjen bele . Jó, gondolom. Nekem is megvannak a magam problémái - az élettel is. Már most. De ez így ebben a formában nem úgy hangzott, mint egy minden jót kívánok, ezért csodálkoztam csak.
Amúgy nem akartalak megbántani azzal, hogy kacarásztam, sajnálom. Többet nem teszem.
De, komolyan gondolom. Azért ez téged ne frusztráljon, a véleményem a korom miatt alakult így. De nem való ide a komolykodás!
Köszönöm.
Az a 2008-as 690-ért gyanúsan olcsó volt. + magánszemélytől, tehát egybe kell kell perkálni.
Kössz a tippeket.

Nem csüggedek, de ma rájöttem, hogy az ilyen motor-beszámítósdi nem túl jó. Mármint amennyiért beszámítják a gépet...

Tehát először el kell adni a mostani gépem, és utána váltás. Remélem jelentkeznek hamar, jó gép amúgy, csak kinőttem.
?
Ezt most ugye nem írtad komolyan
Kedves esSO!

Isten éltessen sokáig!

Úgy is kell: légy vidám, az élet előbb-utóbb majd behajtja rajtad (is) az árát.
Nanáhogy, überszuper beszólás vót , még jó hogy röhögök - meg robok a 30 fele, a nyanyázásról jut eszembe
Én is gratulálok hozzá!
Már én is tervezgettem, mert a sátornak ideális lenne.
Néda, a tancsinyanya hogy röhög.
Egy nagy-nagy lószart varrassá!
Majd ha 49 leszel, rájössz.
Meg az én sütim!
Oh, köszi! Pedig "próbadarab".
Néztem odaát a dobozra a rácsos tartót. Nagyon profi munka.
És a Mikulás sem létezik....
Nem habos torta?
Akkor engem átvágtak!

Szerintem csak nem szabad olyat várni tőle, amire nem képes...
Miért lett kilőve? ha szabad kérdezni?
Volt a használtauton egy 2008-as 690-ért is!
Az élet bizony nem habostorta
Én fél éve azon gondolkodom, mit varrassak a hátamra , pedig ez "csak" egy tetkó, a motor meg MOTOR
Ne csüggedj és főleg ne siess! Pénz legyen a zsebben, és akkor jönnek majd a jó vételek. Használt motor vásárláshoz idő kell.
A rossz dolgok is el szoktatk maradni, cak nem veszed észre.
Miért bonyolult a motorvásárlás?
Az ki is lőve. 2 moci lett kinézve.

Sajna mint kiderült nem olyan egyszerű ez a vétel dolog, így ki tudja mikor fogok tudni nagymotorra ülni. Ennyi.

Olyan sokszor van, hogy a jó dolgok elmaradnak, a rossz dolgoknál ilyen mért nincs ?
Ráadásul 600-ért egy 2008-as GS-t. Hát az egy főnyeremény