Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi jó? Minnyá motort veszel, mit akarsz még?
Rajtad múlik, nem máson.
Sültgalambok ritkán repkednek
Itt a kompnál!
Kicsit kompon- állsz és már huppppsz is!
Gyarmat felé hol az időkapu?
Hát erre várok, valósuljon, valósuljon, gyerünk. Ja, hogy nem történik semmi (jó)
Miért lenne az jó neked?
A következő 10 éved lesz a legszebb, és életed legjobb dolgai valósulhatnak meg.
Ezt a tortát te gyúúrtad?
Mért lenne jó 18-nak lenni?

Én 19 vagyok és tök jó lenne 29-nek lenni.
Az az én gyertyáááááám! (volt...)
Még csak 1 vagyok!
De akkor most már pihi ám!

Nem is csodálom most már, hogy így öregszel!Öt nap alatt 12...hmmm
Akkor itten is!
Hétvégén megy a meglepi
Köszönöm, uram!
De jó is lenne 18-nak lenni!
Kiszámoltam: szerda délután óta 96 órát nyomtam. Az normál 12 napnyi munkaidő.
Na jól van ám! Ki most kezdi, amit én siratok, az harapjon a nagykorúsági- tortájából egyet! HBD! esSO itt is!
Milyen érzés megint 18-nak?
Nem értem, mi a baj a hétfővel! Én speciel imádom!
Addig sörözzünk egyet elméletbe!
http://www.youtube.com/watch?v...
Jóvanna!
Izé...a DL-szekciós topikra odaát Blue feltette a csomagtartó rács pdf-jét, amit kreáltam. Sőt, most küldtem át az oldaldpoboz-tartó konzolét is, majd felrakja Blue gondolom. Nem azért, hogy reklámozzam magam (erre ma már semmi szükség! ), csak ha kell valakinek, szívesen gyártok!
Egy nézést megér.
Annnnnnnnnnyira, de aaaaaaaaaaaaanyira.... TE ZSANETT!
jaja, semmi gond! Ráér, ráér!
de legyen már péntek, mert olyan depis vagyok, hogy mindjárt öngyi leszek!
Pfúj hétfő!
Jah, értem...

Én nem is magyarázkodnék a szerelőnek. Neki az a lényeg, hogy gyorsabban kelljen cserélni... az olajat is és adott esetben a váltó alkatrészeit is. Kicsi esélyt látok rá, hogy igazat lehessen adni neki, ám nincs kizárva, hogy az újabb blokkok elvannak így. De mondom... hangyaf@sznyi az esélye.

MÁS:

Nem kerestelek a hétvégén, mert kinyomoztam, hogy az ERW-n találkozunk. Oda viszem a "küldeményt".
Én is eztetet mondom, csak másképp! A kettő nem ugyanaz, de szerelőék eladták az olajat és pont...

Bakker, jól felhívtál pénteken! Vagy a következőre gondoltál?
Igen, ez így van! De az alapkérdés az volt, hogy fiam barátjának a szerelők 2T (125-ös yamaha) motorjához rásóztak 4T MOTOROLAJAT, hogy azt tegye a VÁLTÓJÁBA.
Én azt gondolom, hogy nem véletlenül gyártanak 2T váltóolajat, de nem tudtam megmagyarázni szakszerűen a különbséget az ifjúságnak. Meg a szerelő gyerekeknek sem...
Isten éltesse az északi oroszlánt !