Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De van, csak nem Magyarországon.
Hát persze, csak néha elbizonytalanodom...
2008-ast nem találsz, mert ollyan nincs.
Mi nem öregszünk, csak a gyerekek nőnek!
Bp. és környékén keresek gépet,de ha látok egy olyat, hogy 2008-as Gs500 muszakis, minden rendben, és adnák 600-ért, Nyíregyházára is elmennék...

Már kinéztünk 1-2 GS-t, jövő héten vétel + élvezem a nagymocin a sebességet, meg a jó időt.
Igen, erre emlékszem, hogy említetted. Hol laksz, hol keresel GS-t?
Hogyne emlékeznék! Még az árára is! 24.50 volt egy flaskával...nem most volt.
Ja, majd csak kinyomozom valahogy ezt az olaj kérdést. Bosszant, mikor nem emlékszem valamire...bár vagy 3 éve volt, hogy utána néztem Ádám 50-es rs-éhez.Lehet, öregszem?
Az olajhoz nem tudok hozzászólni. Nem tudom, van-e különbség, de ha van is, én még nem hallottam róla.
Sőt, én még emlékszem a régi időkre, amikor nem is volt külön motorokhoz olaj, a sima autósat öntöttük bele. Biztos emlékszel Te is az áforos hengeres olajra.
Angliába. Egy jó ideig itthon maradok, szeptembertől iskola, utána még elválik, hogyan tovább.

Jövő héten nagymoci...
Hol voltál eddig? És meddig maradsz?
Hello mindenki'

Ma értem haza! Végre. Tudok ékezeteket is használni :P

Tényleg baromi meleg van itt, de nekem jól esik, most, hogy így belecsöppentem. Alig várom a jövő hetet!
Akkor már biztató a holnap! Am mi újság?

Ja! Meg tudod nekem mondani azt, hogy a 2T-s motorba való váltóolaj miben különbözik a 4T motorolajtól? (a kuplunggal függ össze, de pontosan nem tudom) Fiam egyik barátjának SZERELŐ mondta, hogy semmi különbség...
Szerdától hétfő reggelig. A nagyja már letudva.
Akkor téged sajnállak egyedül!
Meddig tart a műszak? (És mióta nyomod?)
Ez most kevés lesz. A fele banda lagzizik, a másik fele meg gondolom motorozik ebben az időben. Én meg robot!
Nincs más lehetőség...

PROTEKTOROS BIKINI!
KEVLÁR CICIFIX!
Mekkorát nőttél, mióta nem láttalak!
Átfújtátok a GS-t pinkre?
A Ti korosztályotok turistaszállóján!
Na hol jártunk tegnap?
Értem jött a halál...
- Értem?
- Nem értem!
No komment, Ember!
Jóéjt Szerelmeim!
Már mész?
Most lepek, holnap mar ekezetekkel jelentkezek, jovo heten pedig elso elmenyekkel.

Jo8, bye
Akinek nincs becsatolva a biztonsági öve
Amugy majd egyszer valamelyik ringre is kiakarok menni, kivancsi vagyok milyen erzes, a kanyarok, a celegyenesen atmenni.

+ nincsenek sebesseghatarok , se rendorseg, nyomathatom amit tudok majd.