Hogyne emlékeznék! Még az árára is! 24.50 volt egy flaskával...nem most volt.
Ja, majd csak kinyomozom valahogy ezt az olaj kérdést. Bosszant, mikor nem emlékszem valamire...bár vagy 3 éve volt, hogy utána néztem Ádám 50-es rs-éhez.Lehet, öregszem?
Az olajhoz nem tudok hozzászólni. Nem tudom, van-e különbség, de ha van is, én még nem hallottam róla.
Sőt, én még emlékszem a régi időkre, amikor nem is volt külön motorokhoz olaj, a sima autósat öntöttük bele. Biztos emlékszel Te is az áforos hengeres olajra.
Ja! Meg tudod nekem mondani azt, hogy a 2T-s motorba való váltóolaj miben különbözik a 4T motorolajtól? (a kuplunggal függ össze, de pontosan nem tudom) Fiam egyik barátjának SZERELŐ mondta, hogy semmi különbség...
Már kinéztünk 1-2 GS-t, jövő héten vétel + élvezem a nagymocin a sebességet, meg a jó időt.
Ja, majd csak kinyomozom valahogy ezt az olaj kérdést. Bosszant, mikor nem emlékszem valamire...bár vagy 3 éve volt, hogy utána néztem Ádám 50-es rs-éhez.Lehet, öregszem?
Sőt, én még emlékszem a régi időkre, amikor nem is volt külön motorokhoz olaj, a sima autósat öntöttük bele. Biztos emlékszel Te is az áforos hengeres olajra.
Jövő héten nagymoci...
Ma értem haza! Végre. Tudok ékezeteket is használni :P
Tényleg baromi meleg van itt, de nekem jól esik, most, hogy így belecsöppentem. Alig várom a jövő hetet!
Ja! Meg tudod nekem mondani azt, hogy a 2T-s motorba való váltóolaj miben különbözik a 4T motorolajtól? (a kuplunggal függ össze, de pontosan nem tudom) Fiam egyik barátjának SZERELŐ mondta, hogy semmi különbség...
Meddig tart a műszak? (És mióta nyomod?)
PROTEKTOROS BIKINI!
KEVLÁR CICIFIX!
Átfújtátok a GS-t pinkre?
- Értem?
- Nem értem!
Jóéjt Szerelmeim!
Jo8, bye
+ nincsenek sebesseghatarok , se rendorseg, nyomathatom amit tudok majd.