Kukkants rá az adatlapomra...
A MOTUL kiváló olaj, de véleményem szerint kár annyit költeni rá. A GS-ben a lapomon szereplők kipróbáltak, és kiválóak. Fele költségen.
Ki milyen olajat használ a gépben? Nekem volt benne eddig Castrol ActEvo 10w40 és Motul 5100 10w40, de mindkettőt csipegeti. Most javasolták a Motul 3000 20w50-est, mondván, hogy az léghűtéses blokkba sokkal jobb, mint az előzőek. Vélemény?
A lóerőadó akkor is ugyan annyi, bárkineka nevén van.
Egyébként jövöre azt is emelik
Én a motorra mégegyszer annyi teljesitményadót fizetek mint az autóra (pedig uj az autóm)
Lőttem egy mailt Borzontra... kérlek, figyelj a postagalambra, hogy biztosan odaért-e? Köszi!
Volt már rá példa, hogy vakhangya voltam, de: HOL?
Kukkants rá az adatlapomra...
A MOTUL kiváló olaj, de véleményem szerint kár annyit költeni rá. A GS-ben a lapomon szereplők kipróbáltak, és kiválóak. Fele költségen.
Ki milyen olajat használ a gépben? Nekem volt benne eddig Castrol ActEvo 10w40 és Motul 5100 10w40, de mindkettőt csipegeti. Most javasolták a Motul 3000 20w50-est, mondván, hogy az léghűtéses blokkba sokkal jobb, mint az előzőek. Vélemény?
Téli álom? Mi az?
Odaát most folyik a plexitoldat összeírása. Ha valamelyikteknek kellene, nosza.
Egye fene, mondtam, karácsony körül lehet 1-2 hét tél, akkor engedélyezem a korcsolyázást is neked .
Tél meg kell, mert olyankor korcsolyázom.
Egyébként jövöre azt is emelik
Én a motorra mégegyszer annyi teljesitményadót fizetek mint az autóra (pedig uj az autóm)