Hmmm, ez így eléggé érdekes zagyvalék lenne . Sztem a téma inkább a fantasztikum és mitológia irányába kalandozik majd. Csak kell az élményanyag meg az ihlet. Ja, és egy kis plusz idő is.
Úgy tűnik ezzel a Gs 500al eléggé mellényúltam.
Jelenleg komplett motorblokkot keresek
Ha tud valaki eladót, vagy ismer valakit aki foglalkozik ilyesmivel az írjon egy e-mailt pls.
(lengyelbalint@vipmail.hu)
Pláne!
Elsőre javaslom a gyönyörű táncotok témáját...(gratula!)
Mondjuk legyen egy bűntény a színfalak mögött, és az amúgy motoros táncos csajok kinyomozzák, mi is a tényállás-váladék? He?
Azta... Ebben lehet valami, mert már többen megemlítették . Pedig csak egyetlen könyvét olvastam el köbö 6-7 éve, hosszas unszolás eredményeképp, de az teccet .
Írni fogok. Molnár Erzsébet álnéven .
Bátorkodom mondani...., hogy legjobban Vyvien Fable (alias Molnár Erzsébet) stílusára hasonlít a tiéd. Olyan könyveket ír, amitől garantált a hasizomláz...
Nosza, rajta! Én is várom!
Hát nemtom... Hogy megtudjam, mennyira vagyok bátor (kb. semennyire ) De egyszer tuti, hogy kiugrom egy gépből, remélhetőleg önszántamból és nem azért, mert zuhan
Jah, úgyamúgymellesleg, akinek teccenek a keleti táncok, vagyis orientális, vagyis hastánc főként az megskubizhatja eztet : http://www.youtube.com/watch?v...
Ugrani éniiiiiiiiiisakaroooooook
Nekem viszonylag közel van az Dunaújváros, és ha épp a hosszú Szejetembandás hétvégée kimarad, akkor mindenképp kisuhanok, remélem, és jóóól megnézlek Titeket és drukkolok, hogy az ernyő kinyíljon
Én mikor mehetek ugrani?
Úgy tűnik ezzel a Gs 500al eléggé mellényúltam.
Jelenleg komplett motorblokkot keresek
Ha tud valaki eladót, vagy ismer valakit aki foglalkozik ilyesmivel az írjon egy e-mailt pls.
(lengyelbalint@vipmail.hu)
Elsőre javaslom a gyönyörű táncotok témáját...(gratula!)
Mondjuk legyen egy bűntény a színfalak mögött, és az amúgy motoros táncos csajok kinyomozzák, mi is a tényállás-váladék? He?
Írni fogok. Molnár Erzsébet álnéven .
Egy Istennőőőőőőőő
- Tanupipőke-
Nosza, rajta! Én is várom!
Vagy nem is, lekoppintom a Háború és békét...
Na ez az, amit ne vegyél komolyan léci, mert a végén tényleg elkezdek regényt írni .
Bocsesz, nem vettem észre .
http://www.youtube.com/watch?v...
Nekem viszonylag közel van az Dunaújváros, és ha épp a hosszú Szejetembandás hétvégée kimarad, akkor mindenképp kisuhanok, remélem, és jóóól megnézlek Titeket és drukkolok, hogy az ernyő kinyíljon
Én mikor mehetek ugrani?