Gondoltam, bearanyozom a Ti napotokat is az alábbi kis történettel, amely az egyik ismerősömmel történt ma, és megosztotta velem:
Időpont: ma ( április 19 ) délelőtt
Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút
Elvittem az autót szerelőhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb.
Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot
Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított
Szóval jön ő a kutashoz:
Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci
Kutas: milyet?
Csaj: ccc nem tom. hány napos van?
Kutas: ilyen-meg ilyen.
Csaj: Ilyen jó lesz.
Kutas: ok, rendszám?
Csaj: Most szívatsz?
Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám
erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy rábasztok ( bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant
Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött
3 perc múlva b***i, visszajött, letette, a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt, letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni miféle eljárás ez?
Kutas: nem kellett volna behozni,, elég lett volna ha bemondod
Erre a csaj: "úúú igen,?"
jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement, megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstől, jó fej volt.
Ehh, nem igazán. Rövid vót ez az egy hét...
Sztem néhány hónapig el tudnám lógázni a lábam valami tengerparton .
Node ennek jelenleg eléggé halovány a realitástartalma
Még nincs kész az iromány? Ejnyebejnye
Úgyamúgymellesleg biztos, azóta nem voltam suliban, majd a jövő héten lesz aktuális... És még nem írtam meg a naplót a gyakorlatról
Kipihented magad akkor?
Mert a fojtott és a fojtatlan GS közt annyi a különbség elsőre, hogy a fojtottnak a gáztolattyúja meg van furva........ezért 6.-ban nem pörög ki, igy nem éri el a max sebességet (kb 180km/h)
Nekem legalábbis csak 8000-ig pörgött és akkor ment 160-al (GPS szrint csak 147-el)
Emlékeim szerint a max teljesítményt 9000-nél adja le, a max nyomatokét pedig 7200-nál......így a telejesítményt elveszti, de a nyomaték megmarad.
A kérdés, hogy az a maradék "20km/ó" lényeg valakinek egy Gs500-nál?
Nekem fojtott volt......mikor csináltam a különbözetit 2 éve akkor nyitott Gs-sel vizsgáztam......SEMMMMMMI KÜLÖNBSÁG nincs a nyitott és a fojtott közt NORMÁL használatban!
Nem gyorsul jobban, nem harap jobban.........
A különbség 1 dologban érezhető. Ennek a neve: TELJESÍTMÉNYADÓ
(bocs nincs ekezetem)