Sziasztok!
Lenne valakinek eladó gs500-hoz gyári kipufogódob?(aki lecserélte sportdobra) ? Ha igen akkor mennyiért adná el? Elöre is kössz mindenkinek.
Majd mondd az illetékesnek - ha lesz gumid -, hogy vigyen el arra: Herencsény-Cserhátszentiván. Az út minősége kiváló, de egy kicsit a kanyarok murvásak, és nincs nagy forgalom se.
Kedvem az lett volna .
Hát no, kéne már az a gummi Pöfikének, így már nem nagyon merek kanyarogni vele. Bár a háccsó fék legalább már fog . Az első betétet is megvettem, de nem kell még cserélni, úgyhogy elvan tarcsiban. Vagy mi .
Egyébként sztem a Mátra lassan leamortizálódik, annyira xar volt az út tavaly ősszel is... Lehet direkt .
Setét? Levetted te a napszemcsidet?
És igenis motoGP vót. Mindennek megvan a maga ideje ugyanis, és akkor éppen annak volt meg az ideje . És nekem Ádám szólt, nem a sógornőm, őt nem is hallottam .
És én a motoGPnézésnek is örülök meg a másnak is ...
Persze, motogp! Non setét volt ottan, és ki se jöttetek, csak a sógornőd rihasztott.
Különben is mit izész? Én örülnék, ha mindig azt csinálhatnám! Csak mán nem akarom.
Mikor a Gs-em vettem át (2004.június 16-án)
akkor már ez a lámpás volt a bandit és nagyobb.......még kérdezte is az eladó hogy mi lesz ezután, és én a banditot mondtam - csak elsőre nem tetszett, mert nekem a régi általam "macskalámpásnak" mondott tetszett de KURVÁRA....
Tehát Én Vácon már 2004-ben láttam ezt a 650-es, olajos, de új idomos banditot
Na ki állt mellém ma itt Keresztúron egy lámpánál hazafelé? Rég látott-hallott Ratesz barátunk! Kellemes meglepetés volt!
Lenne valakinek eladó gs500-hoz gyári kipufogódob?(aki lecserélte sportdobra) ? Ha igen akkor mennyiért adná el? Elöre is kössz mindenkinek.
Uff.
Hát no, kéne már az a gummi Pöfikének, így már nem nagyon merek kanyarogni vele. Bár a háccsó fék legalább már fog . Az első betétet is megvettem, de nem kell még cserélni, úgyhogy elvan tarcsiban. Vagy mi .
Egyébként sztem a Mátra lassan leamortizálódik, annyira xar volt az út tavaly ősszel is... Lehet direkt .
Télleg sajnáltam, hogy nem tuttatok jönni, amerre mentünk, jobb, mint a Mátraring.
És igenis motoGP vót. Mindennek megvan a maga ideje ugyanis, és akkor éppen annak volt meg az ideje . És nekem Ádám szólt, nem a sógornőm, őt nem is hallottam .
És én a motoGPnézésnek is örülök meg a másnak is ...
Különben is mit izész? Én örülnék, ha mindig azt csinálhatnám! Csak mán nem akarom.
Kalányos Kevincostner, aztaaaaa
ja, és ha majd eljutsz oda, hogy gyermekvállalás, íme néhány tipp a nevére
http://www.kuruc.info/r/22/397...
Mikor a Gs-em vettem át (2004.június 16-án)
akkor már ez a lámpás volt a bandit és nagyobb.......még kérdezte is az eladó hogy mi lesz ezután, és én a banditot mondtam - csak elsőre nem tetszett, mert nekem a régi általam "macskalámpásnak" mondott tetszett de KURVÁRA....
Tehát Én Vácon már 2004-ben láttam ezt a 650-es, olajos, de új idomos banditot
Ásványit öntenek össze fullszintivel, oszt az a fél.
A lényeg hogy fullsyntire ne önts félszintist....
Ásványira akármilyet.....
de hogy ásványi castrolra töltesz ásványi Motult az nem gebasz......
ugyan abból a kőolajból van
Basszus, sírok a röhögéstől, az ajtó meg nyitva, emberek meg furán néznek. Ne is értem...