Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.Nekem még megvan a gyári.
Sziasztok!

Na ki állt mellém ma itt Keresztúron egy lámpánál hazafelé? Rég látott-hallott Ratesz barátunk! Kellemes meglepetés volt!
Sziasztok!
Lenne valakinek eladó gs500-hoz gyári kipufogódob?(aki lecserélte sportdobra) ? Ha igen akkor mennyiért adná el? Elöre is kössz mindenkinek.
Majd mondd az illetékesnek - ha lesz gumid -, hogy vigyen el arra: Herencsény-Cserhátszentiván. Az út minősége kiváló, de egy kicsit a kanyarok murvásak, és nincs nagy forgalom se.
Mielőtt félreérted direktvéletlenül: lett volna kedvem menni veletek motorozni.
Uff.
Kedvem az lett volna .
Hát no, kéne már az a gummi Pöfikének, így már nem nagyon merek kanyarogni vele. Bár a háccsó fék legalább már fog . Az első betétet is megvettem, de nem kell még cserélni, úgyhogy elvan tarcsiban. Vagy mi .
Egyébként sztem a Mátra lassan leamortizálódik, annyira xar volt az út tavaly ősszel is... Lehet direkt .
Azé a másnak csak jobban!

Télleg sajnáltam, hogy nem tuttatok jönni, amerre mentünk, jobb, mint a Mátraring.
Setét? Levetted te a napszemcsidet?
És igenis motoGP vót. Mindennek megvan a maga ideje ugyanis, és akkor éppen annak volt meg az ideje . És nekem Ádám szólt, nem a sógornőm, őt nem is hallottam .
És én a motoGPnézésnek is örülök meg a másnak is ...
Persze, motogp! Non setét volt ottan, és ki se jöttetek, csak a sógornőd rihasztott.
Különben is mit izész? Én örülnék, ha mindig azt csinálhatnám! Csak mán nem akarom.
MotoGP-nézés közben nem lehet gyerekvállalni, háááányszormonjammég?
Mán vasárnap eljuttak oda nagyon, még moccni se jöttek.
Majd elkéred apukádtól . Na jó, lefénymásolom .

Kalányos Kevincostner, aztaaaaa
Én én?

ja, és ha majd eljutsz oda, hogy gyermekvállalás, íme néhány tipp a nevére
http://www.kuruc.info/r/22/397...
Isten mencs lektorizányi! Az leszik a lényeg!
Formálódik a kis kobakomban . De egyvalamit megígérek: ha kész, te fogod elsőként megtudni, oszt álhacc neki lektorálni rögtön .
Rohadjak meg - de itt valami nem kerek!

Mikor a Gs-em vettem át (2004.június 16-án)
akkor már ez a lámpás volt a bandit és nagyobb.......még kérdezte is az eladó hogy mi lesz ezután, és én a banditot mondtam - csak elsőre nem tetszett, mert nekem a régi általam "macskalámpásnak" mondott tetszett de KURVÁRA....

Tehát Én Vácon már 2004-ben láttam ezt a 650-es, olajos, de új idomos banditot
Kész mán a könyved?
Szted hogy lesz a félszinti?
Ásványit öntenek össze fullszintivel, oszt az a fél.
Sztem a vinnyogó hangokat nem tudják hova tenni ... Reformáljam még a helyesírástot ?
Ha ugyan olyan az olaj akkor igen....... (tipus...stb)

A lényeg hogy fullsyntire ne önts félszintist....
Ásványira akármilyet.....

de hogy ásványi castrolra töltesz ásványi Motult az nem gebasz......
ugyan abból a kőolajból van
Vagy...
Basszus, sírok a röhögéstől, az ajtó meg nyitva, emberek meg furán néznek. Ne is értem...
Vagyis tartlyáll. Ugye?
Ok, előbb-otóbb majd csak körbeérek ...