Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bazzzzzzz...

És nincs is messze Adonytól...hmmm

http://pride.hu/kekosztriga.ht...
Szia Cicc!

Pásztóynál 19.580.- és 22.450.- az első/hátsó, S-jelzésű (max. 180km/h) Metz. gumi.
Mondom én, hogy vállalatkomplexuma van a Főninek...

Remélem a Blue Ostriga-hoz nincs köze azé'...
"Ééééégy a zsííííír....!" - Aerobik Norbival!
Szijjasztok!
Tud valaki olyan helyet, ahol kicsit ocsóbbér (pl épp akcijóóós) van Metzeler Lasertec? (És azé nem a világ másik felén van .) Fogyik a hátsó és 22 000 meg 27 000 mindenhol, ahol néztem.
Viszont. Dooorcsi, tegnap nyertünk !
Fönt van azon a bizonyos videjós oldalon is, majd kiugrottam a bőrömből, amikor megláttam !
Hali.Szép jó napot mindenkinek.Van egy kis zsir itthon de,hogy milyen tipus azt nem tudom a villamosok csapágyait kenik vele.Hétfön reggel 6-1/4 7 közt a József Attila szinháznál tudok lenni.Akinek kellene szóljon.
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Ez legyen a legnagyobb áldozat amit meg kell hoznod. Húzzad csak a bajszát, szokja a szántást!
Sziasztok!
Ismét csak szeretném megköszönni a sok tippet , mert a kormány és a bowden elforgatása után már nem ér hozzá a bowden a nullázógombhoz. Remélem ez megoldja a 100-as számláló gondját is, de ennek megállapításához még mennem kell egy kicsit a mocival...
De ha ez "csak " van , akkor nekem is vihetnél haza egy rámás dobozkával. Oszt majd eccer vhogy átveszem. A nagy rámással.
ok!

Hétfőn megkérdezem és írok, hogy van e vagy nincs.......

valmi grafitos kenőspray az tuti van......meg zsír is szokott lenni, de hogy milyen azt nem tudom.
Aktuális!
Ismerve hogy hol dolgozol
A hét elején érte tudok menni
Dawn!

Hétfőn tudom megkérdezni bent......ha még aktuális lesz akkor szólj...
Erik uram!

Úgy járok, mint TE:-)
Szétszedtem az első féket és lám csodát.....valamit benéztem mert még mindig vastag a betét:-) (2-3mm) szóval nem lesz ezzel még jóóóóó sokéig gond:-)
A poén, hogy a villánál nézve már vékonykának tünt:-)

Ellenben a hátsó (amit alig használok) sokkal vékonyabb:-)

De jó hgy mondtad hogy szedjem szét itthon, mert 12-es kulcs még ok, de kell hozzá egy kb 5-ös imbusz is.....na az nem lett volna nálam.-) hiszen a Gs-hez se kellett.....
Üdv!
Grafitos/szulfidos zsírt keresek féltengely gumiharang alá. Valakinek két maréknyi esetleg pár sörért? Vagy olcsó bolti tipp?
Köszi
Nekem így van bekötve!
Elvittem egy villamosságishoz, és 3000.- ért bekötötte. :-)
Sziasztok!
Kötött már be valaki Thor vagy hasonló márkájú pár 1000 Ft-os riasztót GS-be?
Ha igen, tudna nekem segíteni? Az a fajta van nekem, amiben van távirányítós motorindítás és motorleállítást, de ezt én NEM szeretném bekötni. Csak a gyújtásblokkolás, index villogtatás, riasztó funkciót.

Itt egy rajz a cuccról:
http://www.hobbielektronika.hu...

És az 1 millió Ft-os kérdés: mit kell bekötnöm ahhoz, hogy csak az említett funkciók működjenek? Illetve hol célszerű megbontani a kábeleket?
Úgy értette, hogy kiment az erkélyre fingani?
Drágáim!
A Vérvarangy híres, könyvekben szerepel! (ezt a kis szösszenetet találtam az éppen aktuális Vavyan Fable-könyvemben

"...fogtam a VÉRBÉKÁT, kivezettem a szabadba."

Mártós technika... kádban... Kíváncsivá tettél! Én kádban megmártózva max ötleteket gyártok...
A hátsó is.. már csak a dobomat kell kicserélnem..és az első dupla lámpát fölszerelnem..és kéééész!:)
Nem lidilis...a mártós technológia..kádban készült:)) festett lakkozott..
Bizonyám!
már azt a mocit is sajnáltam, de ha egyszer azt mondták...