Az amcsik le vannak sz.....va. Ettől jobb példa az ominózus Nyugati téri felüljáró, mikor nem ért össze, pedig még váltani sem kellett. Óriási blama volt anno a hősi szoci rencerben.
Nem is ragoznám tovább, mert nem "speciális" egységekről beszéltünk...
A NASA is megölt egy mars-szondát...az európaiak centiméterben adták meg a leszállás időzítéséhez szükséges távolságokat... ők meg, átváltották egy, az egyben inchre... szerintetek szegény szonda hogy érezte magát, amikor "kétésfélszer" hamarabb ért oda...
Bármilyen hihetetlen, rengeteg ember képtelen hasonló átváltásokra. Elég ha nem műszaki területen tanul tovább, esetleg nő (sajnálom, de tényleg ez a tapasztalat :P) és emiatt egyáltalán nem is érdekelte/tudta soha.
Cserébe én pl. nem tudok bablevest főzni. Mondjuk tudnám hol keressem a receptet...
Ihajjj, attól tartok, hogy egyesek nem érzékelik, hol van a probléma gyökere elásva . Én mindig is segghülye voltam matekfizika témában (matekban inkább) és érés óta csak felejtek , de azé no... Ezt így ebben a formában nem kérdeztem volna meg széles nyilvánosság előtt .
Sokkal jobban zavar: KI FOGJA KÖZVETÍTENI AZ IDÉN A MOTO GP FUTAMOKAT? Az Eurosport kiszállt, a magyarok meg nem szálltak be! NEMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hogy Talmát csak a hírkeresőben olvassam!
Ha én egy "csak" a második főnök vagyok egy maszek cégnél, NEM ígérek olyat amiben az első főnök dönt! Ezt tudja mindenki! Ehhez nem kell HAT diploma! Ha viszont az én beosztottam ilyet tenne, repülne is! Ez így szerintem, igaz kicsit kapitalista, de VAZZZZZZE ebben élünk! Hol van most a mi mónikánk? És hol lesz a jövő hét szerdájától?
1szerűen azt kell mondjam: ezek VAKOK, SÜKETEK, és NÉMÁK! a 3 majom!
A NASA is megölt egy mars-szondát...az európaiak centiméterben adták meg a leszállás időzítéséhez szükséges távolságokat... ők meg, átváltották egy, az egyben inchre... szerintetek szegény szonda hogy érezte magát, amikor "kétésfélszer" hamarabb ért oda...
Bármilyen hihetetlen, rengeteg ember képtelen hasonló átváltásokra. Elég ha nem műszaki területen tanul tovább, esetleg nő (sajnálom, de tényleg ez a tapasztalat :P) és emiatt egyáltalán nem is érdekelte/tudta soha.
Cserébe én pl. nem tudok bablevest főzni. Mondjuk tudnám hol keressem a receptet...
(Éle vóóóóót... )
MÉRTÉKEGYSÉG ÁTVÁLTÓ
Így ebben a témában professzor leszel.
Az atomfizikához én sem értek...
Ne reagáld túl!
Br........................
Ha én egy "csak" a második főnök vagyok egy maszek cégnél, NEM ígérek olyat amiben az első főnök dönt! Ezt tudja mindenki! Ehhez nem kell HAT diploma! Ha viszont az én beosztottam ilyet tenne, repülne is! Ez így szerintem, igaz kicsit kapitalista, de VAZZZZZZE ebben élünk! Hol van most a mi mónikánk? És hol lesz a jövő hét szerdájától?
1szerűen azt kell mondjam: ezek VAKOK, SÜKETEK, és NÉMÁK! a 3 majom!
Vagy 700 cm3 ?
Mikor találkozunk?
500 ccm alpári barack=GS (erőben)