Ez sem felmentés, hogy alapvető dolgoknak utána nézz! Csak a magad érdekében, hogy ne nézzenek tökéletlennek...
Vannak emberek akik simán váltanak litert gallonra, centit collra, hektárt négyzetméterre, ölet centiméterre sőt vissza is... sőt mást is. Tényleg nézz utána... legalább az SI táblának...
Nem baszogatás, csak ledöbbentem! Bocsi...
(az első üzeneten is, de ez utóbbin még jobban...)
Jóvanna, és vegyek fel hozzá 2. világháborús német rohambilit ? Van ám. És pluszban ráragasztom a mommós macskafüleimet meg a farkat. Szééép leszek, szebb mint valaha . A Napba lehet majd nézni köbö .
Szeretnék menni, és moccal tervezem. Csak előbb veszek valami légy-napszemüveget, vagy valamit, ami eltakarja a fejem sityakból kiláccó részét huzatmentesítés céljából.
De majd holnap úgyis megmondja a dokim, mi a teendő.
És én viszonylag magas macska vagyok a 170 centimmel (nem belekötni, aszontam viszonylag ), a kilincset még könnyen felérem. Vagy le. Vagy mi ?
Nyugi... Olvastuk, de tényleg ált. isk. tananyag ez az átváltás is!
Meg, ha már motoros fórum: az 500 ccm motort hívják félliteresnek is: vagyis 500ccm=0,5l=500ml.
Be le is kellene foglalni valami nemzetközi direktívába!
Vannak emberek akik simán váltanak litert gallonra, centit collra, hektárt négyzetméterre, ölet centiméterre sőt vissza is... sőt mást is. Tényleg nézz utána... legalább az SI táblának...
Nem baszogatás, csak ledöbbentem! Bocsi...
(az első üzeneten is, de ez utóbbin még jobban...)
ha még nem olvastátok
Méter-deciméter-centiméter-milliméter...
(Liter)?-deciliter-centiliter- milliliter!
Hasonlít?! Hosszmértékben otthon vagy?
FOOORDÍTVA!
Hehe, télleg. Csak nem fér be a plexi alá .
Csak gyertek nyugottan mindkét motorral, mint Verőcére.
De majd holnap úgyis megmondja a dokim, mi a teendő.
És én viszonylag magas macska vagyok a 170 centimmel (nem belekötni, aszontam viszonylag ), a kilincset még könnyen felérem. Vagy le. Vagy mi ?
Moccni is jössz, úé tótiába? Gyeremá, mer ezt a szöveget akarom hallgatni.
Várom a többit is
Meg, ha már motoros fórum: az 500 ccm motort hívják félliteresnek is: vagyis 500ccm=0,5l=500ml.