Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem véletlen... hiszen amikor leülsz a barátoddal, akkor pont elfogy egy ilyen "mértékegység"!

Be le is kellene foglalni valami nemzetközi direktívába!
Én is erre tippeltem!
nekem se Hápi súgta hogy a GS és egy doboz soproni űrtartalma csak 13ccm-ben tér el!
Olvastam róla valahol!
Ezt Te nem tudhatod, mert sosem fogyasztasz olyat
A lényeg, hogy egy tisztességes üveg Jager 0.7 liter LEGALÁBB!
Ez sem felmentés, hogy alapvető dolgoknak utána nézz! Csak a magad érdekében, hogy ne nézzenek tökéletlennek...

Vannak emberek akik simán váltanak litert gallonra, centit collra, hektárt négyzetméterre, ölet centiméterre sőt vissza is... sőt mást is. Tényleg nézz utána... legalább az SI táblának...

Nem baszogatás, csak ledöbbentem! Bocsi...

(az első üzeneten is, de ez utóbbin még jobban...)
http://autozz.blog.hu/2009/04/...

ha még nem olvastátok
Húúú!
Méter-deciméter-centiméter-milliméter...

(Liter)?-deciliter-centiliter- milliliter!
Hasonlít?! Hosszmértékben otthon vagy?
Bocsi!

FOOORDÍTVA!
Jóvanna, és vegyek fel hozzá 2. világháborús német rohambilit ? Van ám. És pluszban ráragasztom a mommós macskafüleimet meg a farkat. Szééép leszek, szebb mint valaha . A Napba lehet majd nézni köbö .
Minek ahhoz plexi? Nem fúj alá a szél. Sőt, felöntheted műkönnyel is, asse folyik ki, és abban nyugottan pisloghacc.

Hehe, télleg. Csak nem fér be a plexi alá .
Én a búvárszemüveget javaslom, az vízmentes , és nagyon szexi is.
Csak gyertek nyugottan mindkét motorral, mint Verőcére.
Szeretnék menni, és moccal tervezem. Csak előbb veszek valami légy-napszemüveget, vagy valamit, ami eltakarja a fejem sityakból kiláccó részét huzatmentesítés céljából.
De majd holnap úgyis megmondja a dokim, mi a teendő.
És én viszonylag magas macska vagyok a 170 centimmel (nem belekötni, aszontam viszonylag ), a kilincset még könnyen felérem. Vagy le. Vagy mi ?
upsz, má ennyi az idő? Irány a munka frontya!
Nem tuttad? A macska a legjobb házőrző! Nem enged be senkit!........ Ugyanis nem éri fel a kilincset.

Moccni is jössz, úé tótiába? Gyeremá, mer ezt a szöveget akarom hallgatni.
Most jó, hogy már belegyúrtam a válaszba egy kifogást? Gondolkoztam, hogy hogy lehetne kettőre válaszolni eccerre és tessék, tádááááámmm
Megyek is, ha őseim nem találnak ki nekem házőrzést hétvégére . (Tudom, hogy a cicák nem őriznek házat )
Ja, és várom a kifogásokat.
Émmeg várlak téged szombaton.
Ehhe, ez nagyon kis finom válasz volt .
Várom a többit is
Nyugi... Olvastuk, de tényleg ált. isk. tananyag ez az átváltás is!
Meg, ha már motoros fórum: az 500 ccm motort hívják félliteresnek is: vagyis 500ccm=0,5l=500ml.