Én a szombat kora délelőtti indulást tervezem, meg motodzsípít is kell nézni, ami nemtom mikor lesz, de Agy gyanítom, hogy kirobbanthatatlan lesz a TV elől .
Szóval majd viszem akkor a péjpöröket meg ilyenek .
Én egyszer összefutottam egy GS-el itt Lőrincen, aminek ilyen konzolja volt. Meglepődtem a megoldáson, de a fószer állította, hogy erős mint az állat!
Ami viszont nekem nagyon bejött, az egy Máté nevű srácnak a megoldása, (amivel még mindig nem egészítettem ki a sufnituning leírásom )
Nekem azt a kis extra fémdarabot, megérős áron megcsinálta. Így bivalyerős lett a konzol és elnyűhetetlen.
A sráctól annak idején megkérdeztem, hogy terjeszthetem-e az igéjét és azt mondta, hogy persze. Egy kérdést megér. Vagy a kép alapján megcsinálod magad.
Az enyém is hasonló. Az alsó felfogatás van más helyen. Made in Sufni... Pár ezer kilométert bírt már. Majd kotrok képet, bár valahol 2008 nyarán vagy háromszor tettem már ide fel fotót...
Szerintetek ha egy ehhez hasonló csomagtartót barkácsolok házilag akkor ez bírni fogja a terhelést (olvastam itt a fórumon, hogy a csavarok ki tudnak törni)? (Az AKMT-n láttam a hegesztett megoldást, de egyenlőre inkább nem szeretnék maradandót változtatni a mocin.)
Oksa, majd írok róla pár észrevételt.
A dobozán nagy szöveg van, optimális kenés, meg ilyesmik. Aztán lehet, hogy használt étolaj van benne. Kenni biztos fog, egyedüli kérdés, hogy mennyire tapad.
...... és mire meggyógyultam volna, jött a szemszárasság. Így kellett volna folytatni.
(félreértések elkerülése végett közlöm, hogy nem a betegség tényével viccelődöm. Az nagyon sajnálatos)
Sztem addigra kiszalad . Amúgy a "neheze" nekem egy iccaka volt, a másnap rettenetes izületi fájdalmakkal telt, harmadik nap csak gyengécske és álmoska voltam, aztán meg más rendbejöttem egy jó nagy alvás után. .
Szóval sztem el fogod bírni a sonkát .
Eksön van a Lidlben a láncolajra. 599 Ft/db. W5 tipusú, 2 dl-es (200ml ). Nem nagy durranás, de mivel viszonylag kisméretű, túrázásra megfelelő lehet. Én beszereztem gyorsan 2-t, majd legfeljebb sűrűbben mosom a hátulját.
Ha jól tudom, ott valami epoxi-alapú ragasztó nem kötött meg rendesen, ezért banán alakú lett az egész, miközben nyilegyeneset akartak. Fontos része az építésnek, hogy ... (5. bekezdés)
Szóval majd viszem akkor a péjpöröket meg ilyenek .