Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ugyanezt a motipot használtam. De én ráfújtam az egész dobozzal, mert minek őrizgettem volna egy kicsit az alján? A kritikus részeken volt vagy 6-8 réteg!
Hmm, aszondom, hogy nem feltétlenül ez a hatékony módszer a probléma kezelésére . Csak nagyon szépen ki teccet egészíteni azon szavakkal, amelyeket nem teccettem leírni .
A kisvárosi holland festék, amit a dunakeszi Norautóban vettem, mert tele lett a nem létező tököm és nem akartam a huszadikai hétig várni vele, amíg el bírok menni Gyarmatra ? Az a festék ?
Hát, nem tudom, én is néztem, hogy mintha lehetne rajta több is, pedig 3 réteg, és ráadásul a leömlő elejéről pláne nem sajnáltam az anyagot.
Na mindegy, még van a flakonban -hacsak apu el nem használta a kis ciripre - , úgyhogy majd csinálok papírral letakarós kiegészítő fújást .
Tévedni teccik. Ez az egész nem szól másról, mint a költségvetés megtömése, hangzatos szólamokba csomagolva.

Én memmontam! Csak hogy találjak benne hibát : nekem úgy tűnik, mintha az eleje vékonyan lenne fújva.
Látod, a kisvárosi festék mennyivel jobb?!
Én csak hunyorgok és a szememig föl van húzva a kendő, minél kevesebb huzat érje. De komolyan, honnan jött ez a könnyezőkényszer ? Nem könnyezik, ééééééég, irritálja a huzat meg a monitor (kicsit nem új, van egy gyanúm, hogy ez közrejátszik a dologban ).
Az meg már az én hülyeségem, hogy nem bírok magammal ebben az időben és úgy döntöttem, kibírom azt a kétszer 30 percet bukósisakban .
Dugónál a horvátok kiintették a motorosokat a leállósávba...
Nem hiszem, a melegtől ájult motoros nagy szükség a belső sávban!
A légkondis rendőrautóban ücsörgó, szadista, motorosutáló rendőr
csak fényképez, a többi, együttérez!
Cica!
Én, fehér bottal próbálok az aszfalt és a padka között lülönbséget tenni! Pacikó, bevallottan, minden kanyart csukott szemmel vesz... Akkor Te , a saját, szép, ámde könnyezőkényszeres szemeiddel ?!
Én is gyakran megyek buszsávon, bár egy szakaszt kihagyok mindig a Rákóczin, ahol tudom, hogy kamera van hátulról is.
De a múltkor hazafelé a Kerepesin a buszsávon pl. rendőr szedett ki előlem egy autót, rajtam meg keresztülnézett! Na ma, ha látok egyet, megállok és megkérdezem tőlük!
Hát no, jó a kérdés...
Engem még nem, eddig annyi volt a legmelegebb, hogy a villamossín mellett, de már a záróvonal másik oldalán csorogtam a kocsisor mellett, ahonnan egy rendőrautó kifordult utánam villogva . Én meg reflexszerűen bemásztam a középső sávig az autók közt és ott mentem tovább, a nénós elé meg beállt a villanyos a megállóban .
Aztán persze lehet, hogy nem pont engem szúrt ki magának, csak sürgős dolga lett pont akkor, de azért nem vártam meg inkább, hogy kiderüljön .
Ne is mondd .
Fél kilencig dolgozok, a monitor kinyírja szemem .
Jajjjjdenagyon tekeregnék inkább én is valamerre. Most már Pöfi-kipuff is tűrhető esztétikai állapotban van .
Akkor én most bukósisakos kismotoros vagyok? Kedvencem a buszsáv!
Meséltem már, hogy amikor az autósokat szedték ki a buszsávból,nekem integettek a rendőrök, hogy menjek már odébb, mert nem látják tőlem a szabálysértőket!?
Most akkor ezen a négy napon kerüljem a békávésávot?
Büntettek már meg titeket ezért?
persze lényeges szempont, h én nem szoktam túl sűrűn a belváros körül tekeregni, így hiába sárga a gépem, az mégsem villamos, és nem is csilingel. fúúú, de mennék ebben a jó időben.
Magam is a busz és villamos üzemmódom miatt, no meg az izzókészlet okán gondolkodtam el, a többit azt hiszem vállalhatom...
Najah, de én normális vagyok (ebből a szempontból), mégis használom a buszsávot, ha a többi be van állva , sőt, villamossá is elő bírom léptetni magam - ahogy mindenki, aki nem akar ácsingózva megfőni a bőrben/cordurában.
Az meg valahogy nem tűnik életszagúnak, hogy pl. Dobogókőnél utánairamodnak a pályamenőnek (legalábbis ilyen kergetőzésről még nem hallottam), avagy az álló autósorok közt a kis robzinak... Na nem azért, mert a rendőr nem bírna, hajaj, dehogynem . De ahol a kis robzi elmegy, erős a gyanúm, hogy nem fér el az FJR .
szvsz a kezdeményezés alapvetően nem rossz, mivel: "A leggyakoribb szabálytalanság nagymotorosoknál általában a gyorshajtás, valamint, hogy rossz a járművek műszaki állapota. A kismotorosok pedig gyakran használják a buszsávot és nem viselnek bukósisakot. ". Én ebből nem azt szűrtem le, hogy a normális motorosokat csesztetnék...
Ehh, banyek... Csak izzókészletem nincs . Ami egyesek szerint izzószéklet .
Azért, az a nagy helyzet, hogy szerintem ez nem ártana, sőt, tök jó lenne, ha a városban életveszélyesen cikázó balfaszokat cseszegetnék, továbbá azokat, akik pályának néznek minden kanyargósabb útvonalat ...
De nyilván a jogsiszerzésig, a motoros tréningek hiányáig és a lóerőgyárak megvásárlásásnak lehetőségéig kellene visszakanyarodni, ha problémakezelést szeretnénk...
Megveszed a motorját és átszereled.
http://index.hu/belfold/hirek/...

Köszönjük a rendőrség kitüntető figyelmét...
Kappának tűnik, Euromotor...
Szia:)

Eszméletlen jó a doboztartód.
Kérlek ird meg, hogy lehet ilyet csinálni vagy venni?
Bocs a zavarásért!

Kösz
És ez a MOTIP ( )
(pár 1-2 helyen lepattant, már így, 17 km után is óriási a különbség)
Ez a PREVENT köbö 2-3 hét után...
Szandrának nem lesz, valamiért nem jön be neki... Szóval így össz két pár van eladó.