Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sosenem tankolnél LUKOIL kúton!
Nem lehetne, hogy INDULJUNK MÁÁÁÁR!
Buggyantak vagytok mind! Ott fogtok Érden tülekedni a kútnál. És ha lesz benne 20 km akkor mi van? Akkor is kitart a csopperes pillepalackos tankokkal.
Szia Ogabíííííí!
Így képen ránézésre jól néz ki. De mindig meg kell nézni! Az látszik, hogy volt gazdája. Használta, de babusgatta is. Az árára nem tudok reagálni, mert nem vagyok benne.
A Blueé egyedi volt, a Tietek ritka.
Csinálunk egy külön klubot az "egyedi" motoroknak az AKMT-ne belül?
Gondolni kell rá, hogy Érden tankol minden pőst felöli emberke, és hogy 8:20 kor onnan is indulás van. A nulláson elhelyezett fix trafikra, és a kreszre.

Nincs mindenkinek ilyen rakétája mint neked és nekem nem csak egykerekezés közben lehet leolvasni a rendszámtáblám...
Az AKMT taglistában megtalálod. Ide nem írnám ki. Csúszás nincs. 7:30

ITTENE
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

25:45 a nagy beindulásig...
Azé', fényezitek egymást...
Meg kell hagyni, mindhárom szép!
Ma látok egyet, holnap mind! Woooooh!
Sziasztok!
Kellene Erik64 telefonszáma, hogy ne kerüljük el egymást esetleges időcsúszás esetén szombaton a soroksári tesconál. (M5)
Egyediek... de olyan kék sincs, mint amit 2000-ben fújtak Japánban az én drága pacimra...
nincs ia a klubban mégegy ilyen, minthogy sárga sincs

Egyediek vagyunk ?
Igen, a nagyobb betűket nem néztem. Valahogy mindig az apróbetűs rész tartalmazza a lényeget.
szegény te!
gyöngyház...
olyan különleges színe van a tiednek, hogy a fotók nem is adják vissza. most is teljesen más, mint élőben. Nagyon szép! ilyet keresnék, ha gs-re lenne szükségem. az a leheletnyi metál csillogás, amikor rásüt a nap...

Oszt, JÓNAPOT!

Nah, mentem alunnyi... hónapután leltározok a Cápánál! Ott legyen mindenki, mert irgumburgum, brumm-brumm!
Csakhogy 34LE van odaírva.

Mennyi érezhető különbség van a folytott és a normál között?
Má megint tankolnom kellett.
Milyen gyorsan mennek a km-ek
Ilyen a nyugdijasok sorsa?
lehet, hogy mégse. már nem látok rendesen. jó éjt!
ez így van
Ez nem folytott. 34 kw, azaz ~45 LE.
2001-ben találták el legjobban a színeket.