Buggyantak vagytok mind! Ott fogtok Érden tülekedni a kútnál. És ha lesz benne 20 km akkor mi van? Akkor is kitart a csopperes pillepalackos tankokkal.
Szia Ogabíííííí!
Így képen ránézésre jól néz ki. De mindig meg kell nézni! Az látszik, hogy volt gazdája. Használta, de babusgatta is. Az árára nem tudok reagálni, mert nem vagyok benne.
Gondolni kell rá, hogy Érden tankol minden pőst felöli emberke, és hogy 8:20 kor onnan is indulás van. A nulláson elhelyezett fix trafikra, és a kreszre.
Nincs mindenkinek ilyen rakétája mint neked és nekem nem csak egykerekezés közben lehet leolvasni a rendszámtáblám...
olyan különleges színe van a tiednek, hogy a fotók nem is adják vissza. most is teljesen más, mint élőben. Nagyon szép! ilyet keresnék, ha gs-re lenne szükségem. az a leheletnyi metál csillogás, amikor rásüt a nap...
Szia Ogabíííííí!
Nincs mindenkinek ilyen rakétája mint neked és nekem nem csak egykerekezés közben lehet leolvasni a rendszámtáblám...
ITTENE
25:45 a nagy beindulásig...
Meg kell hagyni, mindhárom szép!
Ma látok egyet, holnap mind! Woooooh!
Kellene Erik64 telefonszáma, hogy ne kerüljük el egymást esetleges időcsúszás esetén szombaton a soroksári tesconál. (M5)
Egyediek vagyunk ?
Oszt, JÓNAPOT!
Nah, mentem alunnyi... hónapután leltározok a Cápánál! Ott legyen mindenki, mert irgumburgum, brumm-brumm!
Mennyi érezhető különbség van a folytott és a normál között?
Milyen gyorsan mennek a km-ek
Ilyen a nyugdijasok sorsa?