Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Castrol hol akciós AKMT-seknek? Eddig csak a Motul-rul hallottam!?
A liter és deciliter közt én is tudom a váltást,de ha olvasnál akkor cm3-ből kellett váltani mililiterre.
nehogy!

KURVA SZAR! Én még a TZR-mnél hazsnáltam MOL olajat és úgy koppogot a motor mint a qurvaisten.....másnap lecseréltem és a koppogás megszünt.

Ez az az olaj ami drága és szar!

VALVOLINE vagy Castrol!

Valvoline olcsó, a Castrol meg "cégtárs"....hiszen decemberben leszerződtem velük, igy 20%-ot kapsz az árból ha fent vagy az AKMT taglistában (ami nem tart semmedig)
Sziasztok.

Köszi Blue a választ!

Még volna kérdésem, esetleg használt már, próbált már valaki Mol motorolajt? Mol moto 4t street 10w40 dynamic, ezen az olajon is gondolkozok, ez félszinetetikus, illetve rész-szintetikus olaj, de a Valvoline Motorcele 4T 10W40 az csak ásványi! Szerintetek, nektek mi a véleményetek?
Igenis, tervezem...
A hétvégét nem ígérem, mert lehet, hogy elmegyek húsvétolni rokonokhoz a Nyírségbe, természetesen motorral. Sőt, kitaláltam, hogy merre tekergek majd ott egy kicsit, ha összejön...
Ha mégsem, akkor Te vagy a B-terv!
Javítva........
Tibkin tesó!

Ne olvasgatással töltsd az értékes idődet , hanem a diódáimmal foglalkozz.
3 db a dobozba városinak, 1 db külön a fék visszajelzőjének.
És ha megvan, szombaton le is hozhatod. Mert.....

....HKG szerű gurigát tervezek szombatra, egy relatíve rövid szlovákiai látogatást. Zólyom- Besztercebánya útvonalon. Innen cirka 250 km. Aki gondolja, csatlakozhat. Jutalma egy potyolínós koffein tartalmú ital.
nekem teccik!
20092 = 2009 ...
Szia Blue!

Nagyon tuti, gyorsan el is olvastam...
De... véletlenül a cím "Évadzáró 20092 lett... No az azért meég odébb van, ne siessük el!
De mivel sörrel nem viccelünk, így inkább:
0,0005 m3, ha lehet.
Faty
Erik!
Tudományosan:
3x-2=25/+2
3x=27/:3
x=9
Tehát
a 30$-os tézis már matematikailag hamis állítás eleve, a probléma gyökerére kell koncentrálni...a 25$-ra.
Nincs 1 $.

Az 500ml sör jár?
Ez 500 ml sör Neked!
Nincs hiányzó egy dolcsi,
mert visszakaptak 3-mat
így csak 27-et fizettek,
amiből 25 a portásnál, 2 a hordárnál van.
De!
1 dollár (hiányzó) az hány milliliter?
Nem lehetne inkább váltani még mértékegységet?

Ezt számoljátok már ki nekem!
A megoldásért sör jár!

Három ember bemegy egy motelba. A recepciós mondá, hogy 30 dollár egy szoba, így
mindegyik fizetett 10 dollárt és elment a szobába. Kicsit később a recepciós rájött, hogy a szoba csak 25 dollár, ezért elküldte a
hordárt a 3 férfihoz az 5 dollárral. Útközben a hordár nem tudta kitalálni, hogyan ossza el egyenlően az 5 dollárt a 3 férfi közt, így mindegyiknek
adott egyet, kettőt pedig megtartott. Eszerint a három férfi 9 dollárt fizetett, ami 27-et tesz ki. Ha ehhez hozzáadjuk a hordár által megtartott
2-t, az összesen 29 dollár.

Hol van az egy dollár?
Hűűűű bazzzzzz...
Ja, a moci van középsztenderen!
Nehogy azt tekerd ki!
Ellenőrizd az olajszinted, hiszen van nívópálcád!
Középsztender, kicsavar, megtöröl, bedug,nem beteker,megnéz!

Olajtúlfolyó Gs-en?
Az meg hol van?
ma nagyon jó megérzéssel bkv-ztam még egyet, mielőtt lejár a bérletem... asszem úgy kihúztak volna a sorból..vagy inkább közül-mellől, mint a pinty..

Nem tudom felfogni miért zavaró a buszsávban a motoros. (mondjuk nem ez a legfőbb bűnöm, amit nap mint nap elkövetek... )
Holnap jobb lesz ha óvatos leszek.