Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ettől féltem, remélem sikerül visszagyógyítani majd nagyjából...

Köszi a választ!
Akkor meg csavarhúzóval kell felfeszíteni körbe az óra fedelét. Másképp nem fog szétjönni.
De kell. Ugyanis én épp ezt akarom szétszedni, az órák számlapjához akarok hozzáférni.
Szét sem kell szedni, sőt, ki sem kell venni az órákat. Alulról ki lehet húzni a gumiággyal együtt.
Sziasztok!

egyben hazaértem, de nagyon hosszú és unalmas volt az út hazáig. Úúúúgy hiányoztok! olyan jó volt tegnap!

"Negyed óra, vagy negyvenmillió"

csók-puszi-pacsi-ölelés-miegyéb
Tomika, Tibkin!

Ment egy mail.
Az Én gépem magától csinálja...
Ébresztő!
No, én erre gondoltam. Ergo a mutatókat, számlapot tartalmazó "házat" akarom szétkapni, csak nem értem hogy hol kellene nekiesni...
Sziasztok!

Én is itthon, eszméletlen jó nap volt, legyen mindig ilyen jó időnk/kedvünk az idényben! Bár még rá kell gyúrni a "túraizmokra", ennyi km-től nem szoktam (szoktunk) ennyit panaszkodni az ülőgumókra. Várom a következő gurulást!

Nyuszi! Rendben hazaértél?

Jasszer: a műszereket szétszedni alulról/elölről kell, a lámpa felől. Asszem 7-es csőkulcs kell hozzá, de ajánlott a hajlított (L-alakú), mert a belsőkhoz nehéz magától a lámpától hozzáférni. 2-2 db van benne. Ha plexid is van, nyertél még pár plusz csavarást!

No, megtáplálkoztam, aztán mindjárt kidőlök... Jó éjt mindenkinek!

Ja, bocsi, képek holnap, összerakok én is pár panorámát is, de most már alig látok.
Drágáim!

Naaaagyon szuper volt, köszi MINDENKINEK!
Ez k... jó volt! Köszi Mindenkinek!
Ja! És persze köszönjük mindenkinek!
SZÉPJÓESTÉTMINDENKINEK!

A NAGY BEINDULÁS!

440km
Üdv!
Kicsivel nyolc után szerencsésen itthon, 410km!
Köszi mindenkinek!
Nagyon JÓÓÓÓ volt!
Képen fennt!
Jó éjt!
Aki otthon maradt:
21.05kor--- (Rtl Klub) "VAS"
Sziasztok (ismét),

Izzócserén túlestem, most a két mérőt (seb/ford) készülök szétkapni, de elakadtam. Hogy tudom a házából kibányászni a belbecset? A külső fémszínű gyűrűt kellene lekapni gondolom, de nem merem erőltetni.

Ötlet/tapasztalat?

Itt az idevágó ábra...
"Érdekes" milyen csend van, hova tűnt mindenki?
Reggel találkoztam a banda egy részével az érdi benzinkúton.
Gyújtásfedék + embléma szerintem legegyszerűbb alvázszám alapján suzuki szervízből.
Miskolcon pl:2003-ra embléma 2300 Ft, fedél 6100 Ft -ot mondtak.
3:00 a nagy beindulásig!

10:10 a nagy beindulásig!

Balatonpart....... B vagy C

kb 300km
hello Emberek!

a segítségeteket szeretném kérni;
a motorom előző tulajdonosa sajnos eldobta a vasat, bár minden sérülés javításra került, a gyújtásfedélen kissé látszik az eset nyoma...
szóval ha esetleg ismertek olyan személyt, akinek valami oknál fogva van ebből pluszba és értékesítené kérlek értesítsetek
évjárat: 2001
köszönöm a segítséget és vigyázzatok magatokra az utakon!
Kellemes évadnyitós ünnepeket kívánok!
Hudi.