Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm mindenkinek a köszöntést!

Desk: bár már késő, de a jövőben igen hasznos lehet (soha ne kelljen!): bakacsan az 53061 hsz.-ban bukócsövet árul.
Ahoj neked is itt közöttünk!
És utólagis egy spricc illatosvizet minden hölgytag részére
Üdvözletem minden GSfannak és nagyobb természetesen a nagyobb kétkerekűvel rendelkezőeknek egyaránt!
Át kellett volna csoportosítani a napokat.
Szombaton dógoz vót a rencsen, meg látogatás az anyóséknál. (Viktorral találkoztunk Kövesden, várta a lemaradt sportmotoros cimboráit.... )
Vasárnap és hétfőn viszont nyargalásztunk a hegyekben! Pont mikor Tibkin belátogatott (volna).
Hol bujkáltál Jokiapu? Nem jöttetek szombaton jókis Bb-s túrára.
Igen, és NTibi és Tibifutár és ......
Igen! Röviden.
Tibkin és Mikuni!
Boldogságos névnapot a Tiboroknak!
Kedves Tíborok!

Úgymint: Tibkin, Ntibi, Tibifutár...../van még valaki?

Nagyon boldog névnapot kívánok nektek!
Üdv. Dot5.1-es fékfolyadékra cserélhetem a mostani Dot4-et? A könyv tudom hogy Dot4-et ír. Hmmm

Annyira tudtam, hogy nem szabad lemosni a motort... Szakad az eső .
Megspórolhattam volna 3 veder vizet ...
Jólvan, azt a részt vágom, csak elismerésszerűség akart lenni a kérdés a nem mindennapi képzettársításhoz .
Sőt Teddy azt is mondja, hogy fényérzékeny anyag. Ez mind az, amit éjjel megmozdítanak az "ELEMEK".
Teddy mondta, hogy szerinte ez a kopogásgátló anyag.
Aztaaa...
Ez mégis hogy jutott eszedbe ?
Köszi Csabi!

Majd csacsogok jól az ottani emberekkel.
Remélem más gatya nem lett a vasammal.
Poltergeist... vagy mi a szösz! A szösz... az...
Ezek szerint ólom-tetraetilel kell a szellemeket is nyakon önteni, ha nem hagynak aludni?
Akinek nevezetes napja van, annak minden jót kívánok én is én is!
Nem vagyok szakértő én sem. De az ólom-tetraetil az nem kopogásgátló anyag volt? Mindamellett, hogy kenhetett is...
Az adalékolás meg kúttól függő (márkától). Hápi a doktora ennek, de mintha a "nyersbenzint" mindig a kúton adalékolnák... vagy a nagy depóban az adott cégnél.

A régi gépcsodák ideális benzinje a 86-os volt és a 92-es! Cooool!
Szia Desk!

Nekem is most volt ilyen problémám a suzukis matricval együtt a hozzátartozó deknit is ki kellett cserélni a blokkon! Én egy üllői úti suzuki bontóban tettem ezt meg www.suzuminn.hu! Matricájuk volt raktáron kb 2000 Ft-ért a deknit rendelni kellett(kb. 2 hét) kicsit drágább volt valami 6-7 ezer ha jól emlékszem !

Üdv:

Csabi