Délben leléceltünk shoppingolni:-)
Cicámnak lett új kesztyűje, kabátja.....meg nézelődtünk egyet:-)
Most gyorsan felaplikáltam a dobozt FIXRE, és a jelszót a dobozra:-)
ÁLLLLLAT vagyok:-) Szerintem röhögni fohtok DE NAGYON:-))))
Bárkinek kérdése vagyon akkor 22-ig és 6:00-tól hívhatok.......
Nekem van két Airoh-m, egy Vemar-om, meg egy Nolan N-102-m.
De az biztos, hogy a Nolan a legjobb!
Ha mégegyszer veszek az csak NOLAN vagy Scubert lesz!
Kiégett a fordulatszámmérő mögötti izzóm, hol lehet ilyet (12V/3,4W) beszerezni? Csak szakszerviz/bontó, vagy ez vmi általános, szabványos alkatrész amit máshol is meg lehet kapni?
- Sehol! 3,4W -os izzót nem lehet kapni, én legalábbis nem kaptam pedig vagy tízszázezer üzletben voltam!
nyugodtan tegyél be 5W vagy 2W-ossat
Másik kérdés: doboztartó konzolt + hátsó dobozt lehet vkinél olcsóbban kapni, mint a gyári márkahű cucc? (oldalra nem kell)
-Darázs ( N.Tibi ) -nek asszem van egy elfekvője még a GS-ről.
Sajna Ő most valami G20, NATO, vagy ENSZ csúcson van Baden-Badenben vagy Berlinben vagy mittudomén, hogy hol! Kedden jön vissza.
Aranyos vagy, én is ezt tervezem . De el fog tartani néhány napig, muszáj elmennem dokihoz . Nem tudom betenni a kontaktlencsémet, szemüvegben meg nem látok semmit . Ma valahogy hazavergődök iccaka, de a holnapi egész napos motorzást így nem fogom bírni. Tegnap is éreztem már motorozás közben, hogy a huzat nem esik jól a szememnek, estére meg már kész volt. És úgy is maradt...
Üdv!
Pár javaslat:
1., Aki azt meri mondani hogy a Mozaikban genyóznak, az bekaphatja! Egyszer körbejárta a manus, közben villogtattam, világítottam neki, aztán ráült egy másik a fékpadon, húzott, taposott. Oszt ennyi! Se gumi nézés, se égőkészlet, se eü csomag stb.
2., Holnap rendezni kéne egy: Kinek érvényes további a műszakija? versenyt. A nyertesnek mindenki fizet egy sört!
3., Holnapra hozzatok elég dobozt a kivehető nadrág/kabát bélésnek. És hozzatok nyári kesztyűt is! Délben száguldottam egyet a nulláson.
4., A műszakin újabban MINDEN áron gyártanak adatlapot? Az még hogy gyártanak nem is gond. De 1100Ft-ért! Kérés nélkül! Eddig úgy volt hogy csak akkor, ha betelt a forgalmid, vagy változott vmi. Namost nálam egyik sem állt fent, mégis kifizettetek velem +1100 forintot. Mindegy egy mai műszaki a Mozaikban br. 4360Ft
További szép napot!
u.i. Sajna rám még vár estére egy váratlanul elémugró, de véres verejtékkel, ÓRIÁSI önfeláldozás árán leküzdhető SÖRÖZÉS!
Simán rakd be helyette az izzókészletben lévő 5W-ost (sima helyzetjelző-izzó).
Ja, és lehet érdemes akkor már a sebességmérő izzóját is cserélni, ha már a kezedben a kulcs és a mozdulat, valószínű hamarosan az is feladja.
Cicek: kammilás borogatás, este pihentetés!, és holnapra kutya baja!
Még egy kérdés: láttam az akmt-n három verziót, végül is melyik lesz? össz km?
Oszt Jónapot!
soroksári Tesco-nál csatlakoznék Patópalkóval hozzátok. 7h30 az indulás onnan?
Sanyi
Délben leléceltünk shoppingolni:-)
Cicámnak lett új kesztyűje, kabátja.....meg nézelődtünk egyet:-)
Most gyorsan felaplikáltam a dobozt FIXRE, és a jelszót a dobozra:-)
ÁLLLLLAT vagyok:-) Szerintem röhögni fohtok DE NAGYON:-))))
Bárkinek kérdése vagyon akkor 22-ig és 6:00-tól hívhatok.......
Mi már biztonságban vagyunk... esSO-val légtelenítjük gyakran a szelepeket!
Egészségetekre!
És a Nőkök hozzák a vacsorát... ez csak a Mennyország lehet!
Oszt, Tószt!
- Hagyd anya. Ez az Én háborúm.
De az biztos, hogy a Nolan a legjobb!
Ha mégegyszer veszek az csak NOLAN vagy Scubert lesz!
- Sehol! 3,4W -os izzót nem lehet kapni, én legalábbis nem kaptam pedig vagy tízszázezer üzletben voltam!
nyugodtan tegyél be 5W vagy 2W-ossat
Másik kérdés: doboztartó konzolt + hátsó dobozt lehet vkinél olcsóbban kapni, mint a gyári márkahű cucc? (oldalra nem kell)
-Darázs ( N.Tibi ) -nek asszem van egy elfekvője még a GS-ről.
Sajna Ő most valami G20, NATO, vagy ENSZ csúcson van Baden-Badenben vagy Berlinben vagy mittudomén, hogy hol! Kedden jön vissza.
KUPAKOK
Pár javaslat:
1., Aki azt meri mondani hogy a Mozaikban genyóznak, az bekaphatja! Egyszer körbejárta a manus, közben villogtattam, világítottam neki, aztán ráült egy másik a fékpadon, húzott, taposott. Oszt ennyi! Se gumi nézés, se égőkészlet, se eü csomag stb.
2., Holnap rendezni kéne egy: Kinek érvényes további a műszakija? versenyt. A nyertesnek mindenki fizet egy sört!
3., Holnapra hozzatok elég dobozt a kivehető nadrág/kabát bélésnek. És hozzatok nyári kesztyűt is! Délben száguldottam egyet a nulláson.
4., A műszakin újabban MINDEN áron gyártanak adatlapot? Az még hogy gyártanak nem is gond. De 1100Ft-ért! Kérés nélkül! Eddig úgy volt hogy csak akkor, ha betelt a forgalmid, vagy változott vmi. Namost nálam egyik sem állt fent, mégis kifizettetek velem +1100 forintot. Mindegy egy mai műszaki a Mozaikban br. 4360Ft
További szép napot!
u.i. Sajna rám még vár estére egy váratlanul elémugró, de véres verejtékkel, ÓRIÁSI önfeláldozás árán leküzdhető SÖRÖZÉS!
Ja, és lehet érdemes akkor már a sebességmérő izzóját is cserélni, ha már a kezedben a kulcs és a mozdulat, valószínű hamarosan az is feladja.
Cicek: kammilás borogatás, este pihentetés!, és holnapra kutya baja!