Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Össz 300 km sacc.

Még egy kérdés: láttam az akmt-n három verziót, végül is melyik lesz? össz km?
A VÖRÖS TELEFONON felhívtuk a főhadiszállás 2.0-át. Ők is jól vannak... és van zárjegyes palackban is valami szesz... de csak egy...

Oszt Jónapot!
Igen, 7:30 a soroksári Tesco! De jó, gyűlünk... és mindjárt indulunk is... na jó, már csak pár óra!
NANÁ!
Sziasztok,

soroksári Tesco-nál csatlakoznék Patópalkóval hozzátok. 7h30 az indulás onnan?

Sanyi
Szia Blue! Kedvet kaptam én is a holnapi összejövetelhet. Csatlakozhatok?
Jelentjük Mi is itthon vagyunk:-)

Délben leléceltünk shoppingolni:-)
Cicámnak lett új kesztyűje, kabátja.....meg nézelődtünk egyet:-)
Most gyorsan felaplikáltam a dobozt FIXRE, és a jelszót a dobozra:-)
ÁLLLLLAT vagyok:-) Szerintem röhögni fohtok DE NAGYON:-))))

Bárkinek kérdése vagyon akkor 22-ig és 6:00-tól hívhatok.......
Nah, Ideseim!

Mi már biztonságban vagyunk... esSO-val légtelenítjük gyakran a szelepeket!

Egészségetekre!

És a Nőkök hozzák a vacsorát... ez csak a Mennyország lehet!

Oszt, Tószt!
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Emmámeg mit találtam a linken: Schubert C2 428 ejro helyett 200-ért! Na ez jó ajánlat! Meg a Concept is 200
- Kisfiam! Holnap bemegyek veled és beszélek az óvónénikkel. Mégiscsak tűrhetetlen, hogy Rambonak csúfolnak!
- Hagyd anya. Ez az Én háborúm.
Nekem van két Airoh-m, egy Vemar-om, meg egy Nolan N-102-m.
De az biztos, hogy a Nolan a legjobb!
Ha mégegyszer veszek az csak NOLAN vagy Scubert lesz!
Kiégett a fordulatszámmérő mögötti izzóm, hol lehet ilyet (12V/3,4W) beszerezni? Csak szakszerviz/bontó, vagy ez vmi általános, szabványos alkatrész amit máshol is meg lehet kapni?

- Sehol! 3,4W -os izzót nem lehet kapni, én legalábbis nem kaptam pedig vagy tízszázezer üzletben voltam!
nyugodtan tegyél be 5W vagy 2W-ossat

Másik kérdés: doboztartó konzolt + hátsó dobozt lehet vkinél olcsóbban kapni, mint a gyári márkahű cucc? (oldalra nem kell)

-Darázs ( N.Tibi ) -nek asszem van egy elfekvője még a GS-ről.
Sajna Ő most valami G20, NATO, vagy ENSZ csúcson van Baden-Badenben vagy Berlinben vagy mittudomén, hogy hol! Kedden jön vissza.
Túrázásra szerintem nagyon jó a felnyitható sityak. Pályára nem. Nézd meg Bali ezeket is! Én is innen rendeltem.
Dooorcsi, megvannak a péjpörök !
Pffff, sajnos nem tudok mit csinálni .
Aranyos vagy, én is ezt tervezem . De el fog tartani néhány napig, muszáj elmennem dokihoz . Nem tudom betenni a kontaktlencsémet, szemüvegben meg nem látok semmit . Ma valahogy hazavergődök iccaka, de a holnapi egész napos motorzást így nem fogom bírni. Tegnap is éreztem már motorozás közben, hogy a huzat nem esik jól a szememnek, estére meg már kész volt. És úgy is maradt...
Mármint a cikk alján megosztott nézetekről.
Erről kinek, mi a véleménye?

KUPAKOK

Lécci szedd össze magad, mert szedd össze magad!
Üdv!
Pár javaslat:
1., Aki azt meri mondani hogy a Mozaikban genyóznak, az bekaphatja! Egyszer körbejárta a manus, közben villogtattam, világítottam neki, aztán ráült egy másik a fékpadon, húzott, taposott. Oszt ennyi! Se gumi nézés, se égőkészlet, se eü csomag stb.
2., Holnap rendezni kéne egy: Kinek érvényes további a műszakija? versenyt. A nyertesnek mindenki fizet egy sört!
3., Holnapra hozzatok elég dobozt a kivehető nadrág/kabát bélésnek. És hozzatok nyári kesztyűt is! Délben száguldottam egyet a nulláson.
4., A műszakin újabban MINDEN áron gyártanak adatlapot? Az még hogy gyártanak nem is gond. De 1100Ft-ért! Kérés nélkül! Eddig úgy volt hogy csak akkor, ha betelt a forgalmid, vagy változott vmi. Namost nálam egyik sem állt fent, mégis kifizettetek velem +1100 forintot. Mindegy egy mai műszaki a Mozaikban br. 4360Ft

További szép napot!

u.i. Sajna rám még vár estére egy váratlanul elémugró, de véres verejtékkel, ÓRIÁSI önfeláldozás árán leküzdhető SÖRÖZÉS!
Öööö, kammilás=kamillás.
Simán rakd be helyette az izzókészletben lévő 5W-ost (sima helyzetjelző-izzó).
Ja, és lehet érdemes akkor már a sebességmérő izzóját is cserélni, ha már a kezedben a kulcs és a mozdulat, valószínű hamarosan az is feladja.

Cicek: kammilás borogatás, este pihentetés!, és holnapra kutya baja!