Egyébként én végül hétfőn lefoglalóztam ezt (a vélemények még utólagosan is érdekelnek!), a valószínűleg névreírás jövő hét végére készül el, vagy nyusziünnep után nem sokkal, és egyből egy 200km-es szakaszon próbálhatom ki (Békéscsaba-BP)
Őőő. Én ilyen szubjektív dolgokon nem filóztam, hogy valami piros-e vagy sem, nekem egy jó gép kellett.
Dawntezé azért lett második, mert - igza, hogy drágábban -, de találtam egy olyan motort, ami bizonyos területeken jobb állapotban volt. És úgy éreztem, hogy a többlet, amit ki kell fizetnem, megéri.
Ettől függetlenül Dawntez gépe nagyon jó, de lássuk be, azért 8 év nem múlik el nyom nélkül.
Egyébként - ha jól emlékszem - 2000-es évjárat, 37eKM van benne és Dawntez mindig karban tartotta.
Nézd meg az adatlapját. Vagy előbb-utóbb úgyis felbukkan itt.
Na látom nagy kedvence lettem a fórumnak .
Mondanám, hogy a következő összeröffenésre elviszem a motort, de mivel már úgyis ismeri mindenki, minek?
Megverni pedig meg tudtok szombaton is, amikor odaadom hápinak a légszűrőt
Hehehe....
Dawntezét javaslom, nálam Ő volt a 2. helyen a befutó. Sajnos díjat csak az első hely kapott.
Még kipróbálni sem kell, mert én kipróbáltam és tök jó .
Viszont az alkut felejtsd el. Volt dolgom 6-7 motorral, mielőtt Zsoké gépét megvettem: 5%-ot sem engedett senki! GYakorlatilag mindenki azt mondta, hogy "Ennyiért árulom, ha nem viszed el, más megveszi. Ha meg nem, megyek vele még egy nyarat."
2 javaslatom van:
- A kiírt áratt vedd készpénznek, nem fogsz jelentős engedményt kapni (örülhetsz ha kapsz egyátalán).
- Vedd meg Dawntez gépét
És ezek után már sokkal gyanúsabb, hogy direkt kiírja: sérülésmentes. Ha legalább ezt nem írta volna és személyesen ha rákérdezel akkor bevallja, az megint más.
Majd jön jegember aztán hozza a kis listáját, hogy miket nézett még ki, mielőtt zsokéét meg"nyerte". Azok közül tuti van olyan penge gép, amit még nem adtak el.
Ezt a hírdetést már kiveséztük 1-2 hete. Nem eredeti a fényezés. Sérült volt a motor. Ilyen fényezés nem volt gyárilag. Képek alapján nem tudok többet mondani, de a tank az tuti át van fújva. És nekem túl szépnek tűnik a többi alkatrész is. Szerintem a farokidom is cserélve van.
Dawntez árulja az övét. Még a régi forma, de kifogástalan. Ár szerint passzol az elképzeléseidhez. Azt a motort ismerjük már vagy 2 éve... és nem utolsó sorban a gazdáját is.
Esténként itt van a "pocaktesó", majd mondja a tutit!
Izé, gyorsak voltatok. Köszi! Még jó, hogy megkérdeztelek benneteket, én ezekből semmit nem vettem észre.
Figyultok?! Lehetek szemtelen?!
Olyan 600ezerig (alkuval) tervezem, hogy veszek valami gépest.
Nézegettem a képesmotor-n, a hasznaltauto-n, hasznaltmotorok-on a hirdetéseket, de bajban vagyok, mert nem tudom, hogy milyen hibákat keressek az egyes mocikon/képeken.
Ha nagyon ráértek, akkor a fenti honlapokra ránéznétek, hogy melyik tűnik jó vételnek?
Így van! (mármint a zárójeles rész) Én 9000-nél cseréltem gumit, mert ki volt repedezve.
Az én kipufogóm hasonló volt 16000 körül. Bár nem tudom fűtött garázsban tartani, az tény.
Valami csúszás, vagy dőlésféle tuti volt. Ezért nagyon alaposan nézd át KáGé! Ha csak eldőlt, vagy gurulásnál csúszott attól nem lesz semmi baja, csak esztétikailag. Az én paripám is átesett már a beavatáson, mégis szuper!
Nekem ugyan ilyen a motorom! A blokk bal oldala sérült volt a kép alapján. Elméletileg az egész blokknak ugyan olyan árnyalatúnak kéne lenni. Ennek meg az egyik fele(amelyik sérülne) tök világos. Azt biztosan cserélték neki. De ez nem jelent semmit. Lehet, hogy csak eldőlt, vagy elcsúszott vele. És hiányoznak a kormányvég súlyok.
Egyebet nem tudok mondani. Kéjem kaccsolja ki. (kép alapján)
Ha emellett döntesz, próbáld meg a dobozt is belealkudni valahogy.
Dawntezé azért lett második, mert - igza, hogy drágábban -, de találtam egy olyan motort, ami bizonyos területeken jobb állapotban volt. És úgy éreztem, hogy a többlet, amit ki kell fizetnem, megéri.
Ettől függetlenül Dawntez gépe nagyon jó, de lássuk be, azért 8 év nem múlik el nyom nélkül.
Egyébként - ha jól emlékszem - 2000-es évjárat, 37eKM van benne és Dawntez mindig karban tartotta.
Nézd meg az adatlapját. Vagy előbb-utóbb úgyis felbukkan itt.
Azért köszi....
Dawntez gépét milyen évjárat, km, ár, mitudomén?
És miért nem azt vetted meg?
http://www.hasznaltauto.hu/2797287_suzuki_gs500_2
000
Ezt végül nem néztem meg, de a szakértők szerint megér egy kört...
Mondanám, hogy a következő összeröffenésre elviszem a motort, de mivel már úgyis ismeri mindenki, minek?
Megverni pedig meg tudtok szombaton is, amikor odaadom hápinak a légszűrőt
Dawntezét javaslom, nálam Ő volt a 2. helyen a befutó. Sajnos díjat csak az első hely kapott.
Még kipróbálni sem kell, mert én kipróbáltam és tök jó .
Viszont az alkut felejtsd el. Volt dolgom 6-7 motorral, mielőtt Zsoké gépét megvettem: 5%-ot sem engedett senki! GYakorlatilag mindenki azt mondta, hogy "Ennyiért árulom, ha nem viszed el, más megveszi. Ha meg nem, megyek vele még egy nyarat."
2 javaslatom van:
- A kiírt áratt vedd készpénznek, nem fogsz jelentős engedményt kapni (örülhetsz ha kapsz egyátalán).
- Vedd meg Dawntez gépét
A fényezéstől bűzlik a hal. Vagy nem így mondják?
Ez a csapat ha tud, akkor segít.
Esténként itt van a "pocaktesó", majd mondja a tutit!
Előző hozzászólásom szerint, "keressünk" másikat :-)
Figyultok?! Lehetek szemtelen?!
Olyan 600ezerig (alkuval) tervezem, hogy veszek valami gépest.
Nézegettem a képesmotor-n, a hasznaltauto-n, hasznaltmotorok-on a hirdetéseket, de bajban vagyok, mert nem tudom, hogy milyen hibákat keressek az egyes mocikon/képeken.
Ha nagyon ráértek, akkor a fenti honlapokra ránéznétek, hogy melyik tűnik jó vételnek?
Így van! (mármint a zárójeles rész) Én 9000-nél cseréltem gumit, mert ki volt repedezve.
Az én kipufogóm hasonló volt 16000 körül. Bár nem tudom fűtött garázsban tartani, az tény.
Valami csúszás, vagy dőlésféle tuti volt. Ezért nagyon alaposan nézd át KáGé! Ha csak eldőlt, vagy gurulásnál csúszott attól nem lesz semmi baja, csak esztétikailag. Az én paripám is átesett már a beavatáson, mégis szuper!
Nekem ugyan ilyen a motorom! A blokk bal oldala sérült volt a kép alapján. Elméletileg az egész blokknak ugyan olyan árnyalatúnak kéne lenni. Ennek meg az egyik fele(amelyik sérülne) tök világos. Azt biztosan cserélték neki. De ez nem jelent semmit. Lehet, hogy csak eldőlt, vagy elcsúszott vele. És hiányoznak a kormányvég súlyok.
Egyebet nem tudok mondani. Kéjem kaccsolja ki. (kép alapján)
Ha emellett döntesz, próbáld meg a dobozt is belealkudni valahogy.