Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Most készülök az első komolyabb motorom megvásárlásához. Két motor jöhet számításba gs500 vagy er5, még nem sikerült döntenem. Ebben a gazdasági helyzetben hitelt nem akarok felvenni ezért csak egy régebbi évjáratú (98-2000) motort vennék, de ezekben már elég sok km van. Abban kérném a segítségeteket, hogy mire kell odafigyelni egy idősebb gép vásárlásakor. A választ előre is köszönöm!
Tudok!
Arról, hogy valaki a saját neméhez vonzódik testileg és lelkileg, hacsak nem divatból csinálja, nem tehet. Nincs is különösebb bajom ezzel a dologgal addig, amíg nem érzékelek belőle semmit. Magyarul pl a pasi tőlem esténként nyugodtan hazamehet a pasijához, élhetik az életüket otthon (!) amíg nem reklámozzák, nem hőbörögnek, nem magamutogatnak, nem smárolnak előttem a buszmegállóban, addig nem is vagyok pipa.
De egészséges szexuális orientáltságú emberként gyomorforgatónak tartom ezt és kész. És még az emberek 95 százaléka rajtam kívül nagyjából...
És hát no, mennyé az ombucmanusho nyugodtan, sokat kell majd beszélned .
És igen, nem arra fogok szavazni ...
OK!
De eddig nem kellett megadni, hogy kit, honnan miért stb. ismerek!
Úgyhogmostmár nem is fogom megadni koccsogok!
paripapimpirit!
Amit én felteszek, az Dorcsinak, és nekem legalább tetszik! Ez KETTŐ személy! Tudsz te itt KÉT BUZIT?!?!
Mert gondolod nincs minden éjjel egy "biztonsági mentés"...
Egy kicsit OFF-olok!
Szóval az IWIW-ről töröltem magam, úgyhogy ha valaki nem talál meg az ismerősei között az nem személyes indittatású.
Eddig sem szerettem nagyon, de most, hogy jó mélyen bele akarnak mászni a személyes dolgaimba ( szerintem az NBH, vagy valamilyen más állami szervezet megbízásából akarják feltérképezni, hogy ki-kivel-mikor- hogyan stb. ) elszakadt a cérna.

Bocs, hogy ezt itt, de fel vagyok háborodva! ! ! ! ! !
Úgy látom nem vagy a tolerancia bajnoka! Ezek szerint rászistá is vagy?! Majjó elmegyek a ombucmanho. Micsoda egy szélsőjobbos fasiszta revizionista ember vagy! Pfúj! Biztos nem a szadeszra fogsz szavazni!

Szegény mamája...
Amúgy sztem:
Na, ez legalább annyira xar, mint a tieid!
A múltkori Mozaik utcai talis fílingem van!
Mennyetek oda! Még van 3 nap tisztázni, bár nektek lehet, kevés lesz.
Pedig olyan szépen beírtam őt a listába! Még át is kereszteltem.
Nincs semmi gond, a K&H úri biztosító. Pár nap múlva visszaküldik a maradékot. De! A biztosítónál be kell jelenteni, hogy kivonattad, máskülönben nem fogják tudni!
3 másodpercig jutottam! Bocs!
Ilyet NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
dawn! Nézd meg a linkemet!
Akkor volt benne 68 körül. Ráadásul nem is 51 lovas, hanem a fojtott verzió. Meg akkor majd egy százassal olcsóbb is volt.
Ebből az egész hirdetésből csak az igaz, hogy eladó.
A "Sáska" megfiatalodva, visszatér!
Főni! Nem veszed meg?
Ezen -jek, vagy -ak?

Én nem vagyok homofób, de miért kell ezt reklámoznia?!
nem több vót ebbe mikor eladásra került? http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
IGEN! Ez a két reklámozott különítmény indul pest magasságából. És Érden futunk össze. Bár nekem még csak Erik jelezte, hogy ott lesz. Így egy kicsit bátor dolog azt egy különítménynek nevezni, de nézőpont kérdése. Pl.: 2 motor egy liftben, az már SOK!

Tehát jó lenne tudni, hogy IDE A SOROKSÁRI TESCÓHOZ, jönnek-e még, vagy nem-e jönnek-e még mások!