Igaz...
Amúgy vigasztaljon az, hogy pl. én sosem láttam ilyen kis számot az én órámon... De még én is elbújhatok, ha pl. Rati gépének a számlálóját nézzük...
Amúgy meg tényleg az a lényeg, hogy a beletekert táv alatt jól érzed magad!
Nem szeretem látni, hogy szalad bele a kilométer. Persze, örülök neki, hogy megyek vele, csak sajnálom egy kicsit, hogy "öregszik". Ez olyan kétes érzelem. Örülök, annak a sok szép emléknek, amit a számok jelentenek, de azért egy kicsit sajnálom, hogy vénül a kecske.
Ez olyasmi mint a szülinap. Ünnepled, pedig tudod hogy közelebb kerültél a temetőhöz.
Tényleg nem tudom........
De inkább nem, mert a B-C verzió forog fent jobban a kis agyamban, ott kis útakon lehet menni, így nem kell őrült Schumikkal játszani.
2004. június 16 - átvétel
2004. június 19 - 1000-res szervíz
2004. július 20 - 6000-res szervíz
2004. október 14. 12.000-res szervíz
2005-ben 26.000km-ert tettem bele
2006-ban 18.000-km-ert tettem bele
2007-ben 12.000-ret, mert ugye eladtam......
A banditba is.....
2007 október-november - 2000km
2008 16.000km
Szóval az a 15-se mérvadó, de az tény - mint ahogy a nagy általánosság mutatja, hogy egy laza 5000km/évvel nyugodtan lehet számolni.
Ha csak arra használom, hogy mocival megyek dolgozni 6 hónapon keresztül az is már 6000km nekem.
Nyerő útvonal lesz mindenféleképpen, csak ekkora létszámnál már jár az agyam, hiszen nem épp kellene nagyvárosokat érinteni. Illetve ugye ezeken a helyeken jártam már - és 1-2nél a parkolás is nehezen megoldható. Szóval lehet hogy CSAK EGY MARADHAT
Bár a benyát sajnálom, a városi ökörködésre, de azért nagyon kíráááááááály! Azt hiszem kijelenthetjük, hogy végérvényesen itt a TAVASZ! (bár lóg az eső lába... )
Nagyon király lenne, ha át tudnál jönni vagy esetleg tudnánk találkozni.
Itt a telefonszámom: 20/9918461
És Budaörs, Kamaraerdőben lakom a 87A busz végállomásánál. Hívj fel légyszíves, hátha össze tudunk hozni egy talit (akár ma is olyan 6 körül.)
Köszi!
Szia!
Figyu, én Érden lakom, mindennap B.örsre megyek a lányaimért, ha gondolod, talizhatunk és elviszem Viktornak a cuccot, kivéve, ha akarsz jönni gurulni velünk
(akkor az előző szezon októberi zárógurulása mi volt? ott is sokan vótunk. bár nyilván nem elegen... )