Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszittem má nem is lesz itt ma senki!
Viccet akartam mesélni!
Tessék, ébresztő!

Egy shaolin templomban a tanítvány így szól mesteréhez:

- Bölcs és tiszteletreméltó Mester, meg tudnád nekem magyarázni a
különbséget egy igazgyöngy és egy nő között?
- A különbség, jelentéktelen barátom, abban áll, hogy egy igazgyöngyöt
mindkét felén felfűzhetsz, mig egy nőt csak az egyik felén.
A tanítvány (zavarodottan) így szól:
- Mester, engedd meg, hogy ellentmondjak mérhetetlen bölcsességednek,
de én úgy hallottam, hogy egyes nőket mindkét végükről fel lehet
fűzni!
- No, azok, fiam, nem is nők, hanem igazgyöngyök...

Ez a 6-8 év motorozás egy motorral, úgy hogy megérje csak kocamotorozással lehet lehetséges; legalábbis saját tapasztalatom alapján, legóvatosabb becsléssel is aki motorozik rendesen 6 év alatt már megközelíti jelentősen a 100,000 kilómétert, 8 év alatt meg pláne. És ekkora futásteljesítménnyel meg nem feltétlen habostorta a motorozás.Eladni őszinte hozzáállással meg valószínűleg képtelenség egy ilyen sokat futott motort..esetleg ha 40,000 kilóméterrel hirdetik..amit persze szertnek elhinni a vásárlók.

Hitelre éppen ezért nem vennék motort..hosszú futamidőre, mert mire kifizetném dobhatnám is el, vagy lapátolhatnám bele a pénzt számolatlanul. Egy olcsón vett, öregebb motorra összeségében jobban megéri költeni, a mérleg valószínűleg jobb lesz, mint egy milliókért vett és pár év alatt lehasznált motornál lett volna.
Különben is, mindig az tud spórolni akinek van pénze..akinek nincs az meg...........
Szarügy!
Jövő szombaton ninmcs pizzázás!
Érdi tesó kút 8.15!
Ok!
3/4 8 tesó kút!
Üdv!
Az olajshopban castrol 15-50 6330Ft+ajándék láncspray
Bocs az off-ért, de nem érdekel ez valakit?

link

Az ára már csak 40.000
Hogy ne csak én legyek függő.

Kis gyakorlás az évadnyitó váraihoz.
Ezzel egyet is értek, de az alapvető elhatározás ez. Egyértelmű, hogy ha gazdaságilag nem éri meg javíttatni, vagy nincs pénzem fenntartani, akkor eladom, lecserélem. De azt is tudom, hogy nekem mire kell egy motor. Olyat választok magamnak. És nézd meg, a hirdetéseket. Minden gépjárműnek megvan az a pont az életében, amikor az értékcsökkenése, drámaian lelassul. 10enX éves Gs-t majdnem annyiért adnak mint egy 5 évest.
Tehát, ha veszek egyet újonnan és használom kb 8 évet, akkor még mindig van egy egész rendes pénz pénz mag Kb egy új motor harmada vagy negyede.

Egy biztos. Ha az ember új motort vesz, akkor az legalább 7-8 évig használni kell, hogy megérje a csere. Viszont, ha valaki nem finnyás és ráül a már használt üléspárnára akkor Ő sokat megtakaríthat, hiszen egy 2-3-4 éves motor 20-35% -al (vagy többel) is olcsóbb lehet új társainál.
Mindenki azzal az elhatározással veszi a járgányát, hogy nagyon sokáig megtartja Aztán mégse ugy lesz, a legkülömbözöbb okokból: pl nagyon sokat használta és nem szeretné ha alatta esne szét, vagy generáloznia kellene vagy mégse az az ideállis, vagy összetörték és megjavitva már nem az igazi, vagy túl gyenge, túl erős, kényelmetlen, pénzhiány, - szoval mindig találni okot a lecserélésre.
Jaja! Szeretemmotor!
Pontosan. Én a GS-t 3,5 évesen vettem 800.000-ért, most talán elmenne 700.000-ért extrákkal. Ha ezt megtartom még 3-4 évig akkor max 200-250e -t bokok viszont használtam 6 évet.

Én új motort azért akarok majd venni, mert ez "pici". A következő 650 vagy 1250-es bandita, (nagyvalószínűséggel, bár annyira iszonyatosan elcseszték a K9-et ezzel a lámpával, hogy ) addig lesz nálam míg szét nem esik és pont ezért venném meg újonnan. Annál a gépnél már én sem szeretnék szagosított üléshuzatot.
Az uj vásárlásban igazad lehet. Én is vettem rossz motort egyszer, nem is volt örömem benne. Viszont amit most kifogtam 3 évesen az már 3 éve megvan és nagyon baba! Szoval ki kell fogni.
Vadiujat venni viszont igen drága, a 4,5 millás autom 2 évesen 1 millióval kevesebbet ér, elötte egy 10 éves vett autom volt- semmi baja nem volt 9 éven keresztül- 1,6 m- ért vettem és 880 ért adtam el(19 évesen).Szoval nem sokat buktam rajta.Hasonlóan van ez mociknál is.
Igen emlékszem, csak ez a qrva keresés szünetel.
Ismét előbb kellett volna gondolkodnom...
Teljesen igazad van
Igen! De fölraktam valamelyik hsz.-ban az ember elérhetőségét.
Igazad van, lehet benne valami... És amúgy sem számít sokat, hogy 9, 10, 15 vagy 25 000 km van benne sztem, ha gondos gazdija volt a moccnak...Jól össze van rakva a gs .
Szia Hápi!

A Te ülésed van túlpárnázva?
És ennek nagyobb esélyét látom, mit hogy valaki a 16000 km -ről, visszatekerje az órát 9000-re. Mi a f@sznak?!
Dóógoztam gyönyörűm!
Csak a saját esetemből kiindúlva, NEM.

Nekem 3,5 éves volt, gyári gumával 7500 km-el. A bordázat bőven jó volt, csak kicsit kocka. Viszont ki volt repedezve a gumi. Plusz nekem csúszkált is. Így csere. Na most ha akkor eladtam volna csere után, kb. 9500 km-el az órában heidenau gumával, akkor mivan?

Vagy pl. Defekt esetében is ki lehet cserélni, vagy ha valami kiszakít egy darabot a gumiból, akkor én nagy valószínűséggel cserélném...

Tehát szerintem ezt így nem lehet kijelenteni.
Elméletileg... Hacsak nem találta nagyon szarnak a gyári gumit (ami egyébként nem rossz, de van annál jobb is ) a tulaj... Bár sportmocin szokás inkább rögtön lehajítani a gyárit.
Szóval inkább marad a kilométer .
ezek szerint ha nem bridstone van rajta, akkor már több mint 15e km van benne - megjegyezve!
Erről is lemaradtam...