Ránézésre szép, de a "sérülésmentesség" már nem, hiszen a tankról hol van a dekorcsík? Ez a moci dőlt, vagy csúszott, és a tank tuti hogy sérült.
De az tény hogy szépen meg lett csinálva.
Van ER-5 is a suliban, csak arról már lemaradtam. Nekem az jobban tetszett, mint a GS, egész mostanáig, hogy élőben is láttam egyet, mert így annyira már nem jön be. De ez már mindenkinek a saját dolga.
Ha szabad hozzászólnom pénteken tettem le a vizsgát egy GS500-al.Ő a tökéletes tanuló motor nem ismerem a 4 hengereseket de ez simán elmegy gázhúzás nélkül alapjáraton a rutinpályán bárhova.A városi szüttyögés 40-50el sokkal stresszmentesebb egy olyan gép amit forgatni kell hogy menjen. Mivel nem bonyolítja meg a vízhűtés sokkal stapabíróbb bár nekem kicsit kicsi volt a mérete így nem az lett a saját motorom.Igaz volt a tanfolyamon aki beleszeretett és azt fontolgatja vesz egyet.
Nem is fogod :D
A sajátommal eddig a legkomolyabb probléma egy elszakadt spirál volt a sebességmérőben. A garis vezérműtengelycserén kívül.
A téli pihenés után csak aksit kellett tölteni rajta, és fut rendesen.
Nekem az A korl.-hoz egy yamaha volt, valami 250-es egyhengeres kis chopper szerűség volt (postásmotor). Nem volt rossz. Az A -hoz meg egy ER-5-ös Kawa. Az bittang jó gép volt. Nagyon szerettem! Szerintem volt olyan jó mint a GS, csak sok az elromolható alkatrész rajta (Pl.: vízhűtés, két hátsó teló). Ezért döntöttem a GS mellett. Egyszerű mint a satu. ÉS NEM BÁNTAM MEG!
Nem ismerem a CB-t ,de nekem a GS a legkezesebbnek bizonyult, fordulékony, könnyen adagolható a gáz, fék a vizsgán nagyon jó. Állitom hogy az MZ se volt kezesebb (azon is tanultam) Honda Spadán pedig megbuktam, olyan nehezen fordult a rutinpályán, Na jó ma már azzal is menne de nehezebb.
Ha teheted vizsgázzál a saját GS-eddel
UI.:
Nem tudjátok, Dunaújváros környékén melyik battai motoros esett?
Egy kisebb chopperral ment, kifordultak eléje kisteherrel. A lány meghalt, egyik társa meg összetörte magát.
Azért örülök, hogy nem innen történt az eset...
20.000km?
Lecumizom magam:-))))
Nekem 7-11.000km-ert ment el
Tehát ha Te most 12-nél tartasz akkor vagy csurogsz vele, vagy légpárnás:-)