Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heidenau?
20.000km?

Lecumizom magam:-))))

Nekem 7-11.000km-ert ment el
Tehát ha Te most 12-nél tartasz akkor vagy csurogsz vele, vagy légpárnás:-)
Ránézésre szép, de a "sérülésmentesség" már nem, hiszen a tankról hol van a dekorcsík? Ez a moci dőlt, vagy csúszott, és a tank tuti hogy sérült.
De az tény hogy szépen meg lett csinálva.
Erről meséltünk neked 1-2 hete már.....
A KENDA nagyon jó gumi enduron, meg quadon......de utcai gépen halálos
Iceman!

A KENDA gumit ahogy tudod azonnal cseréld le!
Ha nincs pénzed akkor HEIDENAU K64-re (~12.000ft)

Hidd el! Nem éri meg egy megcsúszásos borulás!
Sztem késs el.
Mi meg ma állunk az ítélőszék elé!

Lesz-e időpont, vagy nem-e lesz-e?

Júni 27 a tervezett nagy nap!
Duna volt az a Tisza.
Remélem, most már nem cipelteted vele azt a hatalmas zsákot!
Van ER-5 is a suliban, csak arról már lemaradtam. Nekem az jobban tetszett, mint a GS, egész mostanáig, hogy élőben is láttam egyet, mert így annyira már nem jön be. De ez már mindenkinek a saját dolga.
Ez tavaly nyáron volt. Aug 2. A nejem meg az a szőke (duplán, sőt triplán) lány lett, aki annó a tisza parti túrára is eljött.
Na, már listázni kéne hány esküvő lesz itt a nyáron....
Az az ő bajuk! De ma már könnyen orvosolható, 10 perc alatt elválasztanak.
Na ja, sőt időközben meg is nősülnek.
Ha szabad hozzászólnom pénteken tettem le a vizsgát egy GS500-al.Ő a tökéletes tanuló motor nem ismerem a 4 hengereseket de ez simán elmegy gázhúzás nélkül alapjáraton a rutinpályán bárhova.A városi szüttyögés 40-50el sokkal stresszmentesebb egy olyan gép amit forgatni kell hogy menjen. Mivel nem bonyolítja meg a vízhűtés sokkal stapabíróbb bár nekem kicsit kicsi volt a mérete így nem az lett a saját motorom.Igaz volt a tanfolyamon aki beleszeretett és azt fontolgatja vesz egyet.
Tényleg tavasz van, kezdenek előkerülni a réges régen eltűnt emberek!
Nem is fogod :D
A sajátommal eddig a legkomolyabb probléma egy elszakadt spirál volt a sebességmérőben. A garis vezérműtengelycserén kívül.
A téli pihenés után csak aksit kellett tölteni rajta, és fut rendesen.
Nekem az A korl.-hoz egy yamaha volt, valami 250-es egyhengeres kis chopper szerűség volt (postásmotor). Nem volt rossz. Az A -hoz meg egy ER-5-ös Kawa. Az bittang jó gép volt. Nagyon szerettem! Szerintem volt olyan jó mint a GS, csak sok az elromolható alkatrész rajta (Pl.: vízhűtés, két hátsó teló). Ezért döntöttem a GS mellett. Egyszerű mint a satu. ÉS NEM BÁNTAM MEG!
Nem ismerem a CB-t ,de nekem a GS a legkezesebbnek bizonyult, fordulékony, könnyen adagolható a gáz, fék a vizsgán nagyon jó. Állitom hogy az MZ se volt kezesebb (azon is tanultam) Honda Spadán pedig megbuktam, olyan nehezen fordult a rutinpályán, Na jó ma már azzal is menne de nehezebb.
Ha teheted vizsgázzál a saját GS-eddel
Ja, és üdvözlök mindenkit aki már újra gurul...
Elnézést, Dunaföldvárnál történt.
Budaörs, Virágpiac. T-Igris iskola, azt hiszem...
UI.:
Nem tudjátok, Dunaújváros környékén melyik battai motoros esett?
Egy kisebb chopperral ment, kifordultak eléje kisteherrel. A lány meghalt, egyik társa meg összetörte magát.
Azért örülök, hogy nem innen történt az eset...
3. a motor.
Hiába a ruha meg a kerék, ha nincs valami a kettő kzött, ami összeköti. ;D
Ettől a hétvégi gurulástól teljesen bezsongtam!

NAGYONMEHETNÉKEMVAAAN!
hol tanulsz?
Szerintem, ez nem gyári. Szerintem.