Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hiszem, hogy megyek. Motorozok ígyis eleget, meg hétvégente szegeden vagyok általában
Nagyon szép gép. Jössz az évadnyitóra? szívesen megnézném élőben is. (nem látlak a listán)

évadnyitó
Nem katalógus kép, otthon a garázs előtt készült.
A fényezése teljesen gyári, itt-ott van rajta karc, meg kis kopás.
Mivel van még egy ilyen motoromom szétszedve donornak, ami azon szebb volt vagy jobb állapotú az rá lett pakolva erre.
Korát meghazudtolóan jó esztétikai állapotban van, de azért nem újszerű.
ami nekem van azon a bal lábnál van egy plusz kis védelem, hogy a váltás ne viselje meg annyira, ezen meg úgy látom, h nincs. Bár lehet hogy ez meg teljes anyagában erősebb.
Ha nem motorozol sokat esőben biztos pár évig jó lesz.
Beteszem ide is:
esSO
[11037] ma 10:15
Nos, akkor néhány infó. Hangsúlyozni kívánom, hogy ez az én saját véleményem, másé ettől eltérhet!
Esőruha + esőcsizma - ennyi pénzért van realitása a vételnek.
Csizma - alapdarab, semmi flanc, ennyi pénzért talán, főleg, ha számításba vesszük, hogy a legolcsóbb, szintén alap Probiker is 15-nél indul. Én tavaly akkor vettem, mikor kinyomták a maradékot 5 ezerért.
Kesztyű - téli, meleg béléses, sztem ez egyértelműen jó vétel.
Sisak - abszolut gagyi katagória, bár van hozzá tartalák arcpárna és plexi is.
Kabát - nagy csalódás, jobbat vártam. Falatnyi puha protikkal.
Maszk - engem nem győzött meg, tiszta műanyag. Levételkor égnek áll majd a gazda haja! És megrázza a motor.

Összességében az a véleményem, hogy ritkán motorozó kispénzű utasnak megfelelőek lehetnek, de minden termék minimál szintű, nagyot nem szabad tőlük várni. Kivétel a sisak, ami max robira.
Én voltam tegnap Aldiban (BP 16ker), összesen egy darab csizma volt, de az inkább 40-42-esnek tűnt .
Ezt a lidlis esőcsizmát már én is néztem a hirdetésben, amint tudok megyek is vásárolni...
valaki nem jár Aldiba? csizma érdekelne, de 37-38-as. Tegnap néztem, csak 40-es volt. (nem nekem kell... )
Nálunk is esett a hó. Bár igaz, hogy csak pár hópihe szállingózott. Most meg néha jég, néha eső esik. A pics@'ba. Pedig filóztam rajta, hogy bejövök motorral. DÖGMELEGKÁNIKULÁTAKAROK! Illetve szeretnék.

Én is megnéztem azt a kesztyűt, mert a mostani igencsak cserére szorul már, de az XL-esbe is alig tudtam belegyömöszölni a lapát kezem. (igen esSO, kilazítottam azt a szorítót rajta...)
vidd
Vigyázz vele, nehogy "zöld"termék legyen, ami víz hatására lebomlik. Menj vissza reklamálni, ha a manus nem volt benne az asszonyéba.
Én meg egy kesztyűt vettem, elég tűrhetőnek nézem 6ezeré. Hideg napokra való télies darab.
Amire most itt szükségem is van, mert esik a hó!
Látszatra megfelelőnek tűnik, de csak most vettem. Majd kiderül milyen lesz.

RÁNÉZÉSRE, bírni fogja. Hiszen ezt csak eső alkalmával veszem majd fel.
És a csaj nem volt benne. Szerinted? Visszavigyem?
a lábfejen lévő borítás erősségét kérdeztem...
A TopCase-ben vittem haza. Ott nem szakadt ki, és a váltást sem akadályozta. Bár csak 2 km-ert utazott a dobozban!

Egyébként ez az esővédő csimma és nem a motoros csimma. Ez elég érdekes. A sarok résznél nyitott. A talpa gumi, de csak egy fél talp. Onnantól nyitott a történet, ami nem baj, mert ez tényleg csak arra való, hogy ne ázzon a csimma.

Én ezekről beszélek:
A kép a motorodról egy katalógusból való ?
Gyönyörű állapotban van, gratula hozzá! Így vetted, vagy sok munka árán lett újszerű?
rendes gumiból van a talpa. nekem tucano urbana van, strapabíró.
Az ominózus vito is ebben ütött el, és lábnál kaptm az ütést; ahol a csizmám koptatója van ott kihasadt, de meg lehetett még menteni, azóta is megelégedéssel használom.
Be nem ázik, de ehhez úgy kell felvenni hogy rá kell húzni a nadrág szárát.
A lányok szerint idétlenül néz ki, de nem zavar.
Gondolom az én öreg motoromra gondolsz. Bele is ment nem sokkal megvétele nem kevés pénz, de azóta kopp-kopp semmi baja nincs, és még ígyis sokkal kevesebbe vagyok, mintha újat vettem volna, vagy alig használtat. Mikor ezt eladom valószínű ,hogy olyan nagyon sokat nem fogok bukni rajta.
Amit meg nem lehet megfizetni, hogy még nem láttam a sajátomon kívül ugyan ilyen motort itthon.
az esővédő csizmára milyen, nem szakad ki amikor váltok vagy a talpa, milyen anyagból van?
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Most értem haza a LIDL-ből és most már jöhet eső, meg szélvihar, a ruhám száraz marad! Éljen a TAFT hatás!

Overál 2X6000
esővédő csimma: 2X2500
Szumm: 17000 Ft

Viszont száraz marad az algám!

A tavalyi OVNT-n! (OrszágosVárosNézőTúra) akartam venni, de majdnem ennyi volt egy darab overál! Úgyhogy elmaradt.
Szárítgattuk is rendesen a ruhánkat néha...
Szerencsére, mert most ezt csinálnám:

Remélem, be is válik esőbe.
Sőt szerintem a legritkább esetben motoroznak ennyit! Csak aki Tényleg megteheti, vagy aki munkára használja, vagy ha valaki olyan megszállott, mint blue! Én ennél többet, nem is tudnék motorozni. Se időm, se pénzem nincsen rá.
Amit írsz a páréves lestrapált motorról annak pláne igaznak kell lennie egy öreg motorra, tehát ellentmondásba kerülsz az első bekezdésben leírtakkal. Amivel viszont én is egyetértek.De nem mindenki motorozik 100ekmt 6-8 év alatt, legtöbben kocamotorosok- mint én is-Mindenhová a megfelelő járművel+ egy kis szorakozás
Én se vennék hitelre motort, de megértem azt aki fiatalon akar motorozni nem 10 év múlva, mire összesporolja rá a pénzt,
Én annyit motorozok, amennyit tudok és nem annyit amennyit akarok. De tulajdonképpen igazad van.

És a legnagyobb igazság a hsz-ed végében rejlik: akinek nincs az meg sz*pik.
Gyurcsány elmegy a jósnőhőz

- Melyik nap fogok meghalni? kérdezi
- Egy nemzeti ünnepen - mondja a josnő
- Na de melyiken? Melyik nap? Melyik évben? - zihálva kérdezi

erre a jósnő

- Teljesen mindegy, nemzeti ünnep lesz.