Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem biztos!
Én is sima autóshoz járok, de van neki a centírozáshoz kiegészítő bizgentyű, amivel már tud moccot is.
Jó van Dorcsellllla mióóóóó
De Ő kiprobálta már a felnit is:-))))
Na ezt most nem válaszolja meg a malacka
de jó lenne...
Akkor jóvan (akmt-n a zitinerek )
Srácok-jányok!

AKMT ÉVADNYITÓ
http://sgforum.hu/listazas.php...

Lehet mazsolázni......
DE!

ITT is mondanám - mert ugye ezt a topicot sokan nézhetik - hogy ha motorozós napot akarnak akkor NE VELEM JÖJJÖN SENKI!
Mert biza az általam tervezett gurulások nem arról szólnak hogy menni-menni......hanem menni - megállni - menni-megállni....

Vagyis látható hogy a kb 300km-es gurigán lesz jópár megálló!
Jah, minta nélkül ... Már majdnem felnin gurult szerencsétlen motor
Éhes malacka mivel álmodik?
Deeeeee, Tnek ment még többet is a hátsó
Szvsz jobban jársz, ha elgurulsz pl a Pásztóyhoz, ott kicserélik centírozzák is. Nem mintha nem gondolnám, hogy nem ellenőrzöd a "vásárolt" munkát, de azért nézd át, mert nekem anno 'nemjól' tették fel, pontosabban a rögzítés hagyott némi kívánnivalót maga után.

ui: a lényeg, sima gumis nem tud motorkereket centírozni.
Jaja, évadnyitó lészen, sztem Agy is jön, mert már többször rákérdezett az időpontra, és aszonta, hogy jó .
Huuu, már nagyon várom a gurulást . Aszongyák, hétvégén is tavasz lesz ...
Passz......

De ha megnézed a GS500-as leírásomat akkor látthatod hogy ahátsó gumi biza SOHA nem érte meg a 13. ezrest....
HÁTUL!
ELŐL Elment 32.000-ret is.
Tudom, már utánajártam a flakonnak . Csak jussak már el északra, hetek óta nem jártam arra .
Ki tudod venni, persze, de miért akarod kivenni
Én Üllőn jártam egy jó gumisnál, meg a 3. ker.-ben a Szentendrei úton van a Kékhold, ők fönt is vannak a neten. Amúgy nekem a Metzeler Lasertec jött be nagyon. Igaz, szívom a fogam, mert idén még drágább, mint tavaly , és kb. 500-1000 km lehet még a hátsóban, de 16 000-nél cseréltettem le a gyárit, azóta van fönt ez a Lasertec, és 34 000 fele közelítek .
És rengeteg város + hegyi kanyargászás van benne, szóval asszem megéri ...
Naazé Hassáá nekem
Évadnyitó? Utána katalógus-kukkolás?
Motip, tudodhol!
Leszel, tegnap már megint szóltam, hogy HÉÉÉÉÉMIVANMÁÁÁÁ.
Ernő kicsit elfelejtette asszem. De ma megint odahatok a témára .
Najah, tegnap este furcsállottam, hogy akkora zaj van a sisakban, mintha 150-el mennék autópályán, aztán amikor piros lámpánál állva sem szűnt meg, rájöttem, hogy fúj a szél. Szemből . Aztán később volt egy-két döntés egyenesben , de nem volt vészes. Ma viszont kocsikázás lészen, mert pocsék idő van szélileg.
Az a rohadék kipuff-festék meg mit füstölt nekem össze még hazafele is...
Büdi vót Egy rakás kaki az a PREVENT, senki ne vegyen olyan hőálló(nak mondott) festéket...
Cicc!
Leszek híres vagy nem? Izgulok!
Tegnap hazafelé nem fújt le a szél Pöfiről? Mi nem motroztunk, orkán vót
Most, hogy ennyien mondtátok ezt a Kenda dolgot, lehet, hogy nem megyek vele inkább. A jogsim úgyis 3 hét, addig lecserélem. Ezt sima gumis le tudja cserélni? Vagy tudtok budaörs környékén motoros gumist?
Otthon ki tudom venni gond nélkül a kereket, ugye?
Éééén assetom kiről beszélsz .
Különben is, azóta teljesen elnémult. Kiszekáltuk ...?
Mi van itten, hogy mindenki esküvőzik?
Szejetembanda! Még 2hét Remélem tényleg 18fok lesz, ahogy a köpönyeg-en van

Persze nem úgy van az. Én is akarom, ezért kértem meg a kezét... vagy mi a szösz.
A válaszod miatt elővettem a szürkeállományomat.

Ha jól emlékszem akkor mentem az eredetivel kb 2000-et. Tehát most tartok bő 10000-nél. És most komolyan elkezdtem aggódni.
Ha hazamegyek az első dolgom lesz jó alaposan megvizslatni a gumát. Tiszta para vagyok. Most nem hiányozna egy gumicsere. AZISTENÁLDJAMEG!

Egyébként nem kíméltem őtet. Az esetek 75%-ban 2 személyel és csomagokkal mentem.
Van, de ez egyik se gyári!
A gyári fényezésben van matrica......