Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bridgestone Battlax... Nekem 16-ot bírt, kicsit ment is volna még, csak kockára koptatta a tulaj és baromira idegesített kanyarban .
Én ott leszek 8:00-kor. (vagy nem)

De szívesen talizok reggel, a soroksári Tesónál is előtte bárkivel. Kivéve Izrafil-t.

Hogy már Érdre is együtt menjünk.
A következő autóm már új, nincs is vele semmi gondom!
(bár igazából az autó még javarészt a banké )
Az eddigi motorjaim mind használtak voltak, de nem voltak (vásárláskor) 5 évnél idősebbek, most ezen a határon egy kicsit még tágítok, ebből lett a 2001 utáni kivánalom.
Persze ha csak iszonyú drágán sikerülne venni, akkor tovább tágitom a határokat...
Akik meg vettek, már kevésbé idős gépjárművet, azok azt fogadják meg, hogy legközelebb már csak újat vesznek.

Egy barátom modta: "Én már nem veszek olyan motort, aminek az ülését valaki lefingta."

Hát ha megtehetném, én sem vennék...
Érdi Gazdaságosnál szeretnénk csatlakozni mi is! Jön Anya előszőr, Veletek
Szia Jegember,

Köszönöm az ajánlatot, de ennél fiatalabb vasat keresek (ha lehet akkor már a 2001 utáni változatot), bár az ára ezeknek kevésbé baráti (volt egy 18 éves autóm, azóta megfogadtam, hogy idős gépjárművet nem veszek).

Kösz és üdv/zabk
OK,
akkor erre megyünk.
2. számú gyűjtőállomás: Érd, Teszkós körforgalomnál Jet (vagy már Lukoil?) kúton valamikor 8 után nemsokkal, ahogy odaérünk
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Én a 18kerből megyek. Erik! A tesónál tali? Vagy? Esetleg még valaki? Tibkin? régen neked is jó volt.

Itten

A Coras különítményhez Érden tudnék csatlakozni.

Itten?
Ööööööö.....
találkozó fél 8, indulás 3/4 8, mert a 197.hu 1 órát ad az útra (no M7). Vélemény? Csatlakozók?
Földijeim !
Ha 9 óra Velence a cél, akkor szerény véleményem szerint mondjuk 3/4 8 - 8 jó lehet a Cora parkolóban. Részemről rendben. Mondjuk Ratraknak 1,5km visszafelé, de hátha megési neki...

Ps: Ratrak olvassa ezt a fórumot?
Vigyázz, mert kijön belőle a "füst"... Mi is így jártunk Dawntez pacijával.
Szia Zabk!

Ha esetleg úgy gondolod, hogy 450k-nál többet nem szánnál a motorra, akkor tudok egy jó vételt neked. Igaz, azzal megvétel után még dolgozni kell (14 éves, kicsit rozsdás, 1-2 csavar hiányzik, stb.), tehát egy 50-es még ráugrik szerintem, de jó előéletű a gép, egyik barátomé (végül én nem vettem meg tőle múlt héten , viszont még mindig árulja).
Columbo...
Ha jól emléxem bridgestone, általában egy 20ast megy el, Én letükröztem 12ezer alatt!
Ja, a kép!
Itt a tesója!
Egyébként gyárilag milyen gumit raknak fel?
Sajnos tudom, hogy a kilométeróra állása nem tartozhat a döntési tényezők közé...
Egy dolgot tudok róla biztosan,, hogy K3-as modell, és 2004 ben vették a Hollósnál!
Szia

Vettem 47 ohmost, azzal meg sem nyikkant, kicseréltük 2 db 6.8 ohmosra sorba kötve, ezzel meg szinte alig van változás. Szerdán lesz 20 meg 30 ohmos hozok abból is és kiprobálgatom melyik a jó.
Majd beszámolok a fejleményekről.
Korrektnek tűnik,de csak tűnik, mert 9200km-nél még a gyári guminak kéne fent lennie!
Magától értetődik!
Sziasztok!

Ma végre sikerült menni egy gs500-sal (sőt igazából kettővel egyből), és utolsó kétségek is elszálltak - ilyen kell nekem!
Ehhez azonban ismét segítséget kérnék Tőletek - hátha ismeritek a mocit: hirdetés.
Egyébként a múltkor belinkelt moci már elkelt, a srác tényleg újrafújta a tankot, az észrevétel kiváló volt !

Köszi/zabk
Na, mivan ÖcsémUram!
3.-a Agárd?