Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi srácok az infot!
Károly Király úton hova esik ez vagy mi a neve?
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

(ez a mosoly kamu)

Valójában: Ismét reggelt, és szar idő van.
Üdv Jégember!
Te már gondolom tudod:Károly Király út
Ha csak sima gumicserét akarsz B.örs aradi utcai BKV
megállónál is van egy aut.gumis.
Nekem megcsinálta. Egy misét talán megér.
És menyire nehéz ezt beszerelni?
http://shop.unas.hu/shop_artde...

Bocs itt talán bejön:-)
Kösz a hozzászolásokat!Én ezt néztem ki:http://www.metroman.hu/index.p...ó&tazon=57#

ával kijön 10 ezerből és amit ez tud nekem elég.Ha jól emlékszem ilyen volt a robogómon is és nem volt rossz.
szÉpjÓestÉtmindenkinek!

zÉvadnyitÓtakarok.
javalleni=javallani...

FELADOM!

Asszem inkább irogatás helyett bontok egy sört.
Ammá csak megy.
Nomégeccer!
A megszólítás: Jégember.
A zuccán a zótópálya felé kő menni.
A Keregekacsa meg Hápigs.
Nem vok topon mostanság. Sorry!
Ja! Van mindenféle motorgumi bigyójuk meg izéjük.
Asszem még motorgumikütyüvel is fel vannak szerelkezve.
Csak azért bátorkodtam javalleni, mert hogy helyben van.
Üdv.
Szia Jégemner!
Budaörsön van egy nagyon penge gumis.. Ott tették fel a mostani Heidenau gumimat és legközelebb is oda fogok menni "nagyfaluból". Kergekacsa tugggya a számát. Az egyik körforgóból nyílik valami királyról elnevezett utca. Nemtom már a nevét. Csak ajánjani tudom őket. Üdv
T.
Szia Nyusziiii!

Igen, remélem én is hogy sokáig meg lesznek elégedve egymással. Nem bírta itthagyni, alkalmi vétel volt.

Szóval kéne a darázsruha, mi? Megbeszélhetjük. Ha át tudod alakíttatni.
Igen, sajnálom is. De úgy tűnik nem kapott el a gépszíj és csomó más dolgot csináltam, ami szintén nem lehetett túl rossz, ha azt választottam motorozás helyett.

Tényleg azon az egy guruláson voltam Veletek, jól emlékszel. Asszem akkor kezdődtek a gondok a csajommal is. Ehh, mindegy lefutott téma.
Jó volt pedig, szépen összejöttünk ahhoz képest, hogy alig akart jönni valaki.

No és Veled miújs?
Vagy olvassak vissza egy fél évet?
óra állással = óraállással
Mondom, abból indulok ki, h 1,5-2 éves gépet ritkán vesznek meg, mire korban-árban ott, lesz, h megvennék, már nem változtat az áron, h hordtam-e 2 éves koráig szervízbe vagy sem (sztem).

Csinálok videót óra állással az olaj, stb cseréről
Egyetértek!
De nagyobb a bizalom egy vezetett szervizkönyves gépnél , ami az eladási árban csak megnyilvánul.
De ezért én se vinném szervizbe
Piet!

Nemj a vezetett szervízkönyv miatt adnának érte többet, hanem a könyvvel járó gari miatt.

Nekem októberben jár le a 2 év.....utána szervíz nem is fogja láttni, hiszen egy olajcseréért, gyertyacseréért nem fogok 120km-ert motorozni........
De ez a nagy általánosság is....addig megy a gép szervízbe amig garis......utána meg azok hordják akiknek vagy szerszámuk hozzá, vagy szaktudás, vagy csak egyszerűen: JAJ KOSZOS LESZEK
Isten bizony!
Elkészítettem a végeleges recept elejét. De sajna már nem tudom befejezni. Melóval hívtak, elszállt az ihlet.
Holnap egy igazi recept lesz, akár Baján, akár az Őzbikán is "ehetjük"
Vezetett szervizkönyvvel mindenféleképpen többet kapnál érte
és szivesebben vállasztanák a tied!
Vigyél olajat, szűrőt akkor máris olcsobb a szerviz.
Srácok!

Az akmtmedia.extra.hu költözik.....
Az extrások állandóan találnak valamit amibe beleköthetnek......most egy file-t mondanak, ami sérti a szabályukat.......csak azt nem mondják meg hogy mi az, és a kb 300.000 filból találjam ki?

Szóval Tomika tárhelyére költözik......

www.akmt.hu
offolod a topikot, teeeee! *

*: ne vedd komolyan, csak olvasd el az utolsó 3 oldalt...
Szia Hbali,

nem erősítettem meg... tudom, tudom, többeteknek is eltört... (azon gondolkoztam, h egy-egy laposvasat fogatok előre, oda ahova az ülés gumibakjai is illeszkednek, ha még onnan is felszakad... no inkább majd képet küldök az elképzelésemről, ha meglesz. Addig meg light-osan használom )

Szia Zoli,

részemről nincs akadálya a bemelegítésnek, bár még olaj & légszűrő csere előtt áll a motor (12.000 Km), de ez itthon lesz megoldva, nem adok érte min. 30eFt-t szervízbe, igaz így ugrik a gari (még 8 hónap lenne hátra), de ha sikerülne eladni (idén, amire kicsi az esély) akkor sztem garisan sem kapnék többet érte.

Sanyi
Szia Sanyi! Mit szólnál egy kisebb összeröffenéshez? Jön a jó idő. Bemelegíthetnénk a vasakat.
Gratula!

(Megerősítetted amit meg kell erősíteni?)
Szép munka.