Teddy nagyon vastagon kalkulált! Amiket Blúú tervbe vett anno Lengyelbe vagy Szlovéniába, annak a feléből kijössz köbö Úgyhogy hajrá, tessék erősen gondolkodni!
Csak egyedül megyek. (haazistenisúgyakarja) Nem azt, hogy egyedül menjek, hanem, hogy egyáltalán ott legyek. Na, ezt benyeltem...
Nem merek megígérni semmit, mert aztán kapok majd hideget, meg meleget, ha valami közbejön. DE NAGYON SZERETNÉK MENNI! Terveim szerint, ott leszek minden egynapos túrán. Sajna más nem fér bele a büdszébe. Bár tavaly szinte nem is volt egynapos guriga... Remélem idén azért összejön pár.
Asszonnyal szívesen mennénk a fejedelemségbe is, de Teddy kalkulációja elvette a kedvem.
Én az utóbbi időben mindig olyan filmeket láttam (Gettó milliomos, Benjamin Button...), hogy nem bírtam nem odafigyelni, annyira lekötött! Alapvetően utálom a felíratos filmeket, de ezek nagyon tetszettek
Fúúú, mi nem voltunk ilyen szerencsések... Baráti csapattal mentünk, 8-an, és rábíztuk a "szervezőre" a filmválasztást. (de azé szeressük a szervezőt ám ) Nagyon kiakasztó volt a film, nem tudtam már merre fordulni, hogy legalább aludni tudjak alatta... vááá... Ezért a mozinak kéne fizetnie, hogy beülj megnézni....
Aham, vége a gyaksinak. Pedig jóvóóót, teccett
Jelenleg itthon ülök és keresem álmaim melóját, ha van ilyen. Szívesen várom ám, ha valaki tud valamit
Ez pedig nem off, de ha eccer nem tudunk a moccozásról beszélni...?!
Üdv Jégember !
/Bocs a az előző durva hangért,
de mínuszba volt a nikotin, meg a
koffeinszintem.
Na itten van:
baritone gumiszerviz
2040 Budaörs, Károly kir. u. 25.
Ny.t.:H-P:8.00-18.00
SZ: 8.00-13.00
Tel.: 06 23 416 163
06 30 9 421 050
06 30 9 338 485
e-mail:baritone@t-online.hu
A motorkerékpárhoz be kell jelentkezni .
Szebb reggelt!
Én már annyira nem bírok magammal, hogy ma az AKMT-s pólómban flangálok Nem lehetne átaludni a maradék pár napot az Évadnyitóig? Annyira utálok várni!
jól látod, sikerült módosítani . Nem csal a fotó sajna, módosítani kell majd még a csomagtartón, h vízszintben legyen és akkor kényelmi és esztétikai szempontból is oké lesz.
Hol a hiba ?