Az esős Vintgar szorost kihagytátok, mert inkább bent ültettek az eresz alatt, mint a verebek:-)
Ott csak Janó, Fazeres Fecó, Tompika és jómagam voltunk a kemény mag, akik 1cm jégen motoroztak, mert Bohinj-Bled közt elkaptuk a jégesőt:-)))))) Pedig csak 3€ volt a beugró:-)
A pontos címet nem tudom, de a XV. ker.ben van a Szerencs utcáról nyílik az M3-as lámpától újpest felé a 2. vagy a 3. utca jobbra.
Bara László 06-20/982-67-11
Ha jól emlékszem 8-10 ezer körűl volt.
Konkrétan nem rólad beszéltem, hanem rólunk Apuval Mi fele zsét hazahoztuk, ha jól emlékszem, és azért voltunk mindehol, ami belépős volt, és vettünk is eztazt. Ráadásul a Miramare kastélyban asszem 1,2 EURért sikerült pisilni is
OK!
A szlovén túrán tényleg tudtam volna fogni egy keveset, de azért ott se a felét, hiszen nem vettem annyi suvenirt........csak mindegyik lánykámnak 1-et........
Jóvanmáááá Akkor legyen a szlovén guriga: onnan a fele lét hazahoztuk. Persze függ az embertől is, de ha nem dobálod szét a zsét csak arra, ami valóban kell (kaja, itóka, ajándékok), akkor bőven kijössz kevesebből.
Khm... Így jó?
Jól emlékszem, hogy a Te GS-ed ülése van megtömve, mint a sültkacsa? Agyalok rajta, hogy kipárnáztassam az ülést. Ha igen, akkor, hol és menyiért csinálják?
Haaliihóóó!
Budaörs Károly Király út ( asszem) Bariton gumiszerviz.( A Szabadság úttól az első sarok) Motorral odamész, oszt cserélik a gumit. A Karcsi szerelő motorostárs!
Naggggyon korrektek!
Sztem biztos nem 5000 km-t ment. Ez az egyik. Az én leömlőm sztem 20 000 fele nézett így ki...
A másik bajom az, h mé nincs kép a másik oldaláról?
De ez az ár ez nekem nagyon érdekesnek tűnik... Vagy félrenyúlkált tényleg
De én nem tudok, nincs pénzem