Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk oda is mehetünk
De én nem tudok, nincs pénzem
Drága gyermekeim!

Örömmel jelentem, hogy sikeresen felapplikáltam a fékrendszerbe egy Reed-relét! Mer annyira ügyes vagyok!

Tibkin!
Gondolkodj rajta, hogy milyen visszajelzőt tegyek bele. LEDes is jó.
Ne is!

Inkább mond meg BIG G-nek hogy cuccoljon, azt menjünk máááááá valamerre:-)
Mondjuk erre a tengerpartra:-)
Na jó... Nembeszélgetek Veled
Nem nem:-)

Az esős Vintgar szorost kihagytátok, mert inkább bent ültettek az eresz alatt, mint a verebek:-)

Ott csak Janó, Fazeres Fecó, Tompika és jómagam voltunk a kemény mag, akik 1cm jégen motoroztak, mert Bohinj-Bled közt elkaptuk a jégesőt:-)))))) Pedig csak 3€ volt a beugró:-)

Bár azért Lucija-ba már jobb idő volt:-)
A pontos címet nem tudom, de a XV. ker.ben van a Szerencs utcáról nyílik az M3-as lámpától újpest felé a 2. vagy a 3. utca jobbra.
Bara László 06-20/982-67-11
Ha jól emlékszem 8-10 ezer körűl volt.
Konkrétan nem rólad beszéltem, hanem rólunk Apuval Mi fele zsét hazahoztuk, ha jól emlékszem, és azért voltunk mindehol, ami belépős volt, és vettünk is eztazt. Ráadásul a Miramare kastélyban asszem 1,2 EURért sikerült pisilni is
OK!
A szlovén túrán tényleg tudtam volna fogni egy keveset, de azért ott se a felét, hiszen nem vettem annyi suvenirt........csak mindegyik lánykámnak 1-et........

No meg igaz....hoztam haza pár €-ot
Anyámborogass
nagyon ráérsz
Jóvanmáááá Akkor legyen a szlovén guriga: onnan a fele lét hazahoztuk. Persze függ az embertől is, de ha nem dobálod szét a zsét csak arra, ami valóban kell (kaja, itóka, ajándékok), akkor bőven kijössz kevesebből.
Khm... Így jó?
Dorcselllla mió!

MEEEE?
Ha jól emlékszem 60-65 ropi volt a lengyel kalkuláció, és biza nem hoztam haza egy árva valutát se, de még forintot se......
Akinek benya mellett még telik mozira is.....
na igen, valaki tud élni
Van, aki már "0" Ft-ért odaadja, ha valaki tovább viszi a hitelt. Hamarosan már fizetnek is érte, csak valaki megmentse őket a banktól...
Szia Hápi!

Jól emlékszem, hogy a Te GS-ed ülése van megtömve, mint a sültkacsa? Agyalok rajta, hogy kipárnáztassam az ülést. Ha igen, akkor, hol és menyiért csinálják?
Olcsóé gumi ( Heidenau ) A GUMAKER-ben van. Csepel művek.
Haaliihóóó!
Budaörs Károly Király út ( asszem) Bariton gumiszerviz.( A Szabadság úttól az első sarok) Motorral odamész, oszt cserélik a gumit. A Karcsi szerelő motorostárs!
Naggggyon korrektek!
Hát persze, azonnalkiszúrtam
Émmeg korrektor vok. ( )
Jaaaaaaa, tééényleg .
Még jó, hogy észrevettük, nem, Dooorcsi ?
Sztem biztos nem 5000 km-t ment. Ez az egyik. Az én leömlőm sztem 20 000 fele nézett így ki...
A másik bajom az, h mé nincs kép a másik oldaláról?
De ez az ár ez nekem nagyon érdekesnek tűnik... Vagy félrenyúlkált tényleg
Seholsenincs hiba. Ott van - nem is apróbetűvel - hogy hitelátvállalással.
Félreütött vmit az ember. Ez lehetetlen Vagy ha mégis, akkor nagyonbetegagyilag

( )