Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnéztem a bikepics-en, és ott sem találtam ilyen motort. Ami hasonló volt, annak a faridom full kék és a tankon a felirat alatt van egy kis díszítés még

Pl.: http://www.bikepics.com/pictur...

De ez még mindig nem jelent semmit, csak elgondolkodtató. És ahogy a Maci írja, egy kérdést megér. Tényleg nagyon sok variáció létezik.
Na megjöttem első rutin oktatásomról. Így már az oktatás 50%-át teljesítettem .
Honda CB400-on megyek. Papíron ez még erősebb is, mint a GS, de semmi nyomatéka nincs, ha nem forgatja ki az ember a világból, érezni azt a -100ccm-et... A GS sokkal jobban motorozható szerintem, bár sok tapasztalatom nincs. Viszont 4 henger, 4 karbi, szép egyenletes járás. De a GS-nek sokkal jobb a "nyers" motorhangja.
a váz viszont 2001-es, nemde?
ésmégsenemtávrecsegtééé, teee!
http://www.bikepics.com/pictur...
Tényleg van pár lehetőség a fényezésre.
Én is furcsáltam az enyémet. Olyan se sok volt!
hát kb ezen az egy guruláson csatlakozott hozzánk, aztán előtte is meg utána is csak a szája volt nagy, mint közismert fórumozónknak, Raidonak... Ugye Cicc?
Tavaly általános jelenség volt, hogy hétköznap gyönyörű idő van és hétvégére romlott el.
Idén viszont, bár nem szeretném elkiabálni, de ennek a fordítottja történt több esetben is!

BIZAKONDOM!

idokep
Hi!

Sajnálom! De úgy tűnik jegember jó gazdája lesz a gépnek, hisz hetek óta kajtat a megfelelő paci után. A tied pedig eddig volt jó kezekben... csak hát nem futtattad eleget. a gúnya talán már jó lenne rám, kitöltené a nyúlprém... egyébként mizu?
Bizony... a fene sem tudja, hogy milyen az "igazi". Azért gondoltam, hogy egy kérdést megér az eladó felé. Hiszen lehet "limitált" széria is...
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Nekem pont ilyen van (Amit beraktál képet). De ha megnézed ezen a faridom is más, úgyhogy elképzelhető, hogy gyári.

Gumi: Ez nagyon változó. Mert nem csak a futástól függ, hanem a tartástól is. Én 3,5 évesen vettem, 7524Km-rel, de cserélni kellett, mert ki volt repedezve a gyári. Haudenau (biztos, hogy rosszul írtam) Nekem nagyon bevált. A gyárinál sokkal jobb a tapadása, (a gyárival rendszeresen drifteltel a körforgókban, meg a hegy utakon. Kifejezetten veszélyes volt.) 12000 km után még mindig jók. Szerintem simán megy 20000-ig.

Na most megyek, hogy aztán jöhessek.
Jóreggeltvietnáááám.
Mintha ez volna az egyik 2003-as fényezés:
Hali!

Ahogy hbali megjegyezte. A tankra kérdezz rá, amikor megnézed! A színösszeállítás passzol az évjárathoz, de 2 szürke háromszög hiányzik a fényezésről. Egy a SUZUKI felirat alatt, és egy a tank legalsó ötödében. Lehet, hogy csak eldőlt a moci, és úgy horpadt a tank, de azért egy kérdést megér...

A gyári gumi? Nekem az első még mindig fut. 19.000 van benne, de cserélem, mert kikagylósodott... ha ez nem lett volna, akkor 25-30-at elment volna a minta alapján. A hátsó gyári Bridgestone nálam 15.000-et ment el.
esSO - Köszi, remélem mostanság meg tudom majd nézni!

Egyebként egy gyári gumi kb mennyit megy el mielőtt megérik a cserére?
hűdegyönyörűenragoztam...

"Volt ilyen fényezése a tanknak gyárilag az új szériás GS-nek?"

Ilyen vagyok:

Úgyhogy: Mindenkinek!
Volt ilyen fényezése a tanknak gyárilag az új szériás GS-nek? Úgy értem, hogy díszítés nélküli full kék. Csak felirat?

Persze lehet, hogy csak én nem láttam még ilyet, úgy hogy ez nem jelent semmit. Szerintem a GS jött ki a világon a legtöbb szín variációban.
Üdv jegember !
Én is gratula az új szerzeményhez !
Lassan alakíthatnánk egy B.örsi különítményt.
Tudok még 1-2 gs 500-ról a "faluba"
Nem világos: A1-ed van ?
Tipp egy kezdő öregtől:Én egy 125-ösről ültem
rá az 500-asra. Elsőre brutálnak tűnt,pláne a
helyi körforgalomdömpingbe.Oszt szépen lassan
betöröd őket. Én a 125-öst eldobtam mikó a P.mester
locsolással "hűtött" .
Ügyes legyé az A-n! Jó utat ! Eztet mindenkinek is!
nEM ISMERŐS A MOTOR, SE A GAZDA.
Viszont ránézésre szép példány, látszik, hogy gondos kezek ápolták. Sztem érdemes megnézni.
Most akadtam teljesen véletlenül erre a lapra:
http://mota.no.sapo.pt/bikes/G...

Kiemelnék pár dolgot, ami szerintem érdekes:
A srác GS500-ban a kompresszió 55000km-nél 150PSI, 85000km-nél 145PSI, tehát gyakorlatilag változatlan! 85000km-nél!

Kukkantsatok rá a nyomatékgörbére (a zöld szín a gyári GS), tök jól mutatja a "nagy lökést".
Sziasztok!
Remélhetőleg én is rövidesen GS500 tulajdonos leszek, ehhez viszont egy kis segítséget kérnék tőletek. A kérdésem az lenne, hogy esetlegesen ismeritek-e az ebben a hirdetésben szereplő mocit (ahogy látom Jégember példáján, elég sok gs500-ast láttatok ), van-e valami infótok róla.

Előre is köszi/egy reménybeli márkatárs
Úgyhogy szerintem ne kegyelmezz a guminak. CSERE
Az én véleményem az, hogy 2 dologgal nem spórolhat egy motoros: 1 gumi ( minden amit csinálsz ez közvetíti az útra ) 2 ruha ( ez mentheti meg a testi épségedet ). Bár én alig motorozok :-), de szerintem ez a két legfontosabb dolog.
Ja igen és végül Nimród lett a neve (igen a motornak...)
...Hazafelé 2x is olyat toltam (vagy inkább csúsztam) a körforgalomból kifelé...
A Kenda gumi nem tudom mit keres a gépen vagy egyátalán ki volt az, aki ezt fel merte rakni oda. Nekem nincs túl nagy motoros múltam (pár 1000km), de ez a gumi katasztrófa. Hazafelé 2x is olyat toltam (vagy inkább) a körforgalomból kifelé, hogy profi motoros becsületére válna. Örültem, hogy nem estem el, pedig a GS azért nem egy erőgép...
Öcsém is ment vele pár kört, ugyanarra panaszkodott: egy kicsit eréjesebb gázkezelés ezen a "bika" gépen és a gumi már azt sem tudja miről van szó. Förtelmes. Le fogom venni, de még adok neki egy esélyt jóidőben.