A hátsó gumi futásteljesítménye valószínűleg igen erősen függ a terheléstől, mivel nekem 22000 volt a Heidenau-ban, amikor kezdett eltűnni a minta. OK, tudom... +vaságy... Vajon az elsőm mennyit fog bírni?
Sok gumis tud már motorgumit is cserélni, érdemes megkérdezni őket telefonon, vagy neten megnézni.
Ennek csak egy apeh-kos örülne. Én boldogabb lettem volna, ha azt kapom amit kérek.
A számla csak a gazdaság fehérítése miatt kell nekem. Ha nem adják, kérem. Kib@szottul nem szoktak szeretni... Ha már kifizetteti velem az áfát, akkor fizesse is be!
Haliho. Ismét én vagyok.
Ma vittem a gépet eredetvizsgára és ismét megállt alattam az egyik henger, ezért hirtelen felindulásból bevittem szervízbe, szenvedjenek vele.
Felteszik a benzincsapot, olaj, olajszűrő, légszűrő csere, kitisztítják a karburátorokat, karbiszinkron, szelephézag állítás és belenéznek az elektromos rendszerbe hogy miért nem tölti az akkumlátort rendesen, amit pedig nincs 1 hete hogy vásároltam.
Így hirtelen ennyi. Gondoltam megosztom az újabb fejleményeket.
Sziasztok!
Mennyi időnként kell szelephézagot, karburátort állítatni?
(Bocsi, de nem működik a kereső itt a fórumban, pedig már biztos volt).
Köszi/zabk
Riasztó ügybaen kérnék segítséget.Szeretnék valami egyszerübbet beépíteni és a kérdesem az lenne kinek milyenne lvan tapasztalata?Olyat szeretnék amit akár otthon is be tudok építeni.
Én a pásztóyt ajánlom. Bár engem lehúzott 1500 fotintal, a munkát jól megcsinálta és gyorsan, valamint a gumi jó árban van. Illetve volt. most nem tudom, hogyé agggya.
Ugyan azt a típusú gumit rakta fel, mint amit kértem, csak eggyel gyengébbet. Viszont az erősebbet számlázta. Figyelmetlenség, vagy genyóság?! Mindenki döntse el maga. Ezt leszámítva miden rendben volt, úgyhogy oda megyek legközelebb is. Most már tudom mire kell figyelni. És már Ti is...
Nagyon édesek! Az az oroszlán kötelező!
Tegnap voltunk egy teszkóban, és ott volt elefánt, aki prüttyög, madárka, Majacka és birka is! Úgy vihogtam, szegény T meg próbált mellőlem elhúzni, mintha nem is velem lenne Kész gyereknap volt. Imádom a plüssöket
Olyan, mintha fékpadon járna, fékezés nélkül...
És ezt belehetne építeni?
sikító
Bár én GS-en soha nem cseréltem egy gumit se, bezzeg a Yamahán
A hátsó gumi futásteljesítménye valószínűleg igen erősen függ a terheléstől, mivel nekem 22000 volt a Heidenau-ban, amikor kezdett eltűnni a minta. OK, tudom... +vaságy... Vajon az elsőm mennyit fog bírni?
Sok gumis tud már motorgumit is cserélni, érdemes megkérdezni őket telefonon, vagy neten megnézni.
http://akmtmedia.extra.hu/blue...
2008-0
3-14.....
VIDEÓ!
Ezt a riasztót a pesti Conradban lehet megvenni......kell hozzá némi kábel, ón, forasztó, és egy piezzó sziréna...
cakk-pakk 6000ft kb.
De ez már hülyülés, hiszen 8000 környékén már kapsz rendes, távirányitós riasztót pl itt.
http://www.kepesmotor.hu/zar_r...ó
A számla csak a gazdaság fehérítése miatt kell nekem. Ha nem adják, kérem. Kib@szottul nem szoktak szeretni... Ha már kifizetteti velem az áfát, akkor fizesse is be!
Ma vittem a gépet eredetvizsgára és ismét megállt alattam az egyik henger, ezért hirtelen felindulásból bevittem szervízbe, szenvedjenek vele.
Felteszik a benzincsapot, olaj, olajszűrő, légszűrő csere, kitisztítják a karburátorokat, karbiszinkron, szelephézag állítás és belenéznek az elektromos rendszerbe hogy miért nem tölti az akkumlátort rendesen, amit pedig nincs 1 hete hogy vásároltam.
Így hirtelen ennyi. Gondoltam megosztom az újabb fejleményeket.
neked nem vót occó riasztó projected a Banditán?
Gondoltam megkeresem begami kérdése miatt, de nem találtam az oldalon. Pedig lehet, hogy engem is érdekelne...
Mennyi időnként kell szelephézagot, karburátort állítatni?
(Bocsi, de nem működik a kereső itt a fórumban, pedig már biztos volt).
Köszi/zabk
Riasztó ügybaen kérnék segítséget.Szeretnék valami egyszerübbet beépíteni és a kérdesem az lenne kinek milyenne lvan tapasztalata?Olyat szeretnék amit akár otthon is be tudok építeni.
Előre is köszönöm!
Üdv.Gábor
Ugyan azt a típusú gumit rakta fel, mint amit kértem, csak eggyel gyengébbet. Viszont az erősebbet számlázta. Figyelmetlenség, vagy genyóság?! Mindenki döntse el maga. Ezt leszámítva miden rendben volt, úgyhogy oda megyek legközelebb is. Most már tudom mire kell figyelni. És már Ti is...
Tegnap voltunk egy teszkóban, és ott volt elefánt, aki prüttyög, madárka, Majacka és birka is! Úgy vihogtam, szegény T meg próbált mellőlem elhúzni, mintha nem is velem lenne Kész gyereknap volt. Imádom a plüssöket
http://cn1.kaboodle.com/hi/img...
Kell olyan. Muszáj. Meg olyan lila szörny is vagy mi .
http://images.google.hu/images...
Jajajajjjj
( )