Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom a szintén kötözködős apjáé!
Ööööö... Az anyukámé Meg egy-két dologban máshoz is hasonlítok
Kinek a lánya vagy ezzel a stílussal?
Valamibe mindig bele kell kötni, nem tudtad?
Áhhhh, máááá'! Fennakadni minden apró részleten...
Az vicces lenne, de nem egy rossz ötlet És ki ül benne elöl?
Így legalább belefértek ketten BigDzsível!

Csere... storno!
Az enyém meg megnőtt, cseréljünk?
Én is olyan "izmos" lettem a télen, hogy alig férek bele a nadrágomba a bejáratnál!
Kösz Teddy, igazán kedves vagy!
Vagy a pipaszárlábuak belerakják, az izmosak örülnek ha összecipzározzák a csizmát
berakós
És az olyan, az milyen, hogy berakom, "kirakom"... és ütemesen ismételem igény szerint!?

Ja, hogy nem nadrág...? Jogos... ebben a dologban vagy nő, vagy sör van!
Akkor kapcsolj fénysebességre "Csubakka"... A Loreál nálam is a készletben van! Bár lenne egy olyan motorom, amivel hétfőn Rómában kezdek, kedden Párizsban, szerdán meg New Yorkban tekergek!

(Na, ehhez már egy JET is kell... , majd jövőre... )
túra nadrág: kirakós
szpíd nadrág: berakós

mosmá remélem tiszta!
Áztam, Orosházán a csabai úton térdig érő vízben mentem a nyomvályúk miatt szakadó esőben, de nem ázott át a csizma. Aztán még kb. negyed óra volt az út hazáig, szintén szakadó esőben. A Taft ekkor is tart.
Utasként is lesz helyed erre felé...
Kicsi a világ. :-)
Remélem Jégember elviszi Veletek a gépet pár helyre. :)
Szerintem ez a nadrág fazonján is múlik. No, meg aztán kinek, és hogyan kényelmes...
Az minden esetre gondolatébresztő, hogy némely nadrágon alulról indul a cippzár... és van egy tépőzár, ami odaszorítja a bokához. Ergo, nem akad be semmibe... és szellőzhetsz is, ha akarsz... Az enyém ilyen utóbbi, "kinthordós" fazon...
Áztál már el így, ebben az állapotban ? Amint megtörténik, meg fog változni a hozzáállásod .
Én csak a farmert gyömöszölöm bele a csemmába nyáron, de az sem egy élmény, amikor (ha nincs épp esőruha) befolyik rajta keresztül a víz a talpamig...
hát de hát de hát de
Én pont fordítva használom, így nem tud beleakadni a nadrág semmibe. A csizmámba meg befér a gatya.
ÁÁÁÁ, megvan...
Praktikus oka van. Kettő is:

1. ha víz van, akkor a nadrág nem vezeti bele az összes nedvet a csizmámba,
2. így sokkal kényelmesebb, mert a kordurát begyömöszölni nem egy élmény... "vastag", mint az állat.

A képeden a csizmára van ráhúzva a nadrág és nem a csizmába van begyűrve a nadrág.
Kockásra aludtam az agyam és nem érti az eszem a kérdést...