Viktor!
Párhuzamosan kell bekötni az izzó mellé az ellenállást! tehát ugyanúgy mintha egy még egy izzót kötnél be. Ez elfér az ulés alatt. Elvileg tehát 4-et kell venned. Írj e-mail-t, ha nem megy!
Igen, adatlap...
A cenzúra csak a tiédre vonatkozik, vagy a Főni azt tehet ki magához amit akar?! Remélem...
Pigi meg hogy képzeli, hogy szétvágja a topicot?!
HelloBoy mikor szed már szét DL-t, meg mindenféle tisztességes "túramotort" (TDM, VFR, Varadero stb...)? Kíváncsi lennék, hogy ezek 50-80 ezer után hogy néznek ki belülről? Áhhhh, mindig csak a seggrakéta...
Jól van, ekkora nyomásnak már nem lehet ellenállni.
Van adatlap, de fotó nincs....és mielőtt még eszébe jutna valami a Kedvesemnek fotó ügyben, figyelmeztetem: csak az általam jóváhagyott kerülhet fel! És ebből nem engedek...
Most döbbentem rá...................aztahétszázát:-))))
NTIB
I alias Darázs:-) - Ha olvasod.......
Jövök neked egyel!
Szóval egy általam teljesíthető kérésed lehet:-))))))
Vagyis ne olyanra gondolj, hogy legyél milliomos, vagy politikus:-)
Nos igen:-)
Én se akartam szembesülni Hápi és Erik ülőgumóival, de megtörtént:-)
Azóta már félve nézem meg azokat a képeket, amelyik összeröffenésen nem voltam ott:-)
Örömmel látom, hogy vidám lesz az életed innentől! (van humora a First-nek)
Gratula!
Nem ide vág a dolog, csak a fényképekről jut eszembe: egy ismerősöm mindenkitől egészalakos meztelen képet kért állandóan.
Hál Istennek csak a lyányoktól!
Dehogy kötekszem:-) Pórul járhatok, hiszen ha a mennyaszonyom ezt meglátja, akkor nekem végem:-) Lejön és kivégez:-))))
Csak mindenkinek szoktunk szólni, hogy ADATLAP:-))
Kedves!
Nem vagyok itt egész egy napja, és máris belémkötsz?!
Mit írjak be, hány éves vagyok? 16?
Hol lakom? Újpest és Adony között a távolsági buszon?
Nem ilyenkor szokták írni más fórumokon hogy priviben megbeszéljük?
Nálad, vagy nálam?
Csak halkan jegyzem meg, hogy ez egy motoros fórum, ahol ki illik tölteni az adatlapot, hogy ne csak egy ismeretlen nick-név szerepeljen.
Szóval némi adat az oldalon.....és némi fénykép.
Amennyiben jelenleg nem áll rendelkezésre megfelelő felbontású, és témájú kép, nagyon szívesen a rendelkezésére bocsájtom a motoromat:-)
De viszont alapban, mint féktárcsa SEMMIT nem ér, hiszen felkapom azt elviszem.......
Akkor inkább egy lánc.......