Szia!
Csak általában kérdeztem ez szól a nagy Ördögnek is mert harapott az írásra.Tudom,hogy még nincs sem április 4 sem itiner csak általános kérdés volt.
Köszi a segítséget megnézem az oldalakat, amiket ajánlottál, aztán ha van még kérdés felteszem, remélem sikerül hamar beszerezni a cuccokat, mindjárt itt a jó idő, már nagyon mennék!
Ja és Adatlap kitöltve!
Köszönöm. Én nagyon szeretem a kocsonyát, de én ecettel eszem.
Most konkrétan az évadnyitóra gondolsz vagy úgy általában? Mert az évadnyitóra komppal megyek Kiskunklacházáról. Általában pedig Pest-Érd-6os.
Jó étvágyat!Talán kocsonyát vacsiztál? Én mondjuk nem komálom Faterom szerette nagyon piros paprikával és fokhagymával megszórva.De aki szereti annak biztosan ízlik is.Ha meg etted egyé még egy tányérral!
Aztán csak meg kérdeznélek,hogy ha Blue-hoz mész Adonyba honnan közelited meg?M0 vagy M7?
Bizony. Ugyanis Magyarországon "százalékot" vásárolnak az emberek előszeretettel. Mi kell hozzá? Jó magas listaár, mínusz a jó vastag "százalék", és már kész is az ááákkkcijóóóó!
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást!
Ma reggel még utolsó elkeseredésemben még kivittem az akksit a mociba, és láss csodát, pöcc-röfff és már duruzsolt is a kicsike!
Úgy látszik csak túlságosan türelmetlen voltam!
Köszi mégegyszer! Szép napot és jó munkát mindenkinek!
Még valami. www.bembomotor.hu-nál azt hiszem van raktáron. lámpa. Én a www.bazismotor.hu-tól rendeltem. A legolcsóbb a louis-moto.hu-nál ha jól emlékszem, de velük nem tudtam felvenni a kontaktot.
Jó reggelt Uraim! Nos, első lámpából a Louis-osat vettem, Hápi ajánlásával és igen jó. A gazdasági helyzet miatt az ára 23000Ft körül mozog. Az órák burkolatát egy fórumos sráctól vettem 5500Ft-ért postával. A dealernél 10000 körül van, de minimum 2hét a beszerzés. Lámpát bontóban ne nagyon keress mert nem fogsz találni. Én egyet találtam, bontottan volt 25rugó+posta. Akkor meg már csak az új. Épp a hétvégén próbáltam először sötétben, erősebben világít mint a gyári. Ha kérdésed van még vmiről kérezz bátran.
Robee professzora ennek a kérdésnek... tavaly végigjárta a kálváriát egy jó nagy csúszás után. Szerintem tud majd felvilágosítani, hogy mit, és hol talált, hol érdemes körülnézni... egyebek.
Szükségem lenne néhány alkatrészre egy 94-es gs 500 e-hez, első lámpa, a km-óra, fordulatszámmérő hátsó műanyag borítása. Ezek sínylették meg legjobban egy igen mély kátyúval való találkozásomat!
Ha van valakinek eladó alkatrésze vagy tud egy helyet ahol biztosan be tudnám szerezni ezeket, azt nagyon megköszönném!
Sziasztok ötszázas roknok! Belekotyogok a témába sorstársként.
Tibikin jól mondja amúgy.
Én is most könnyítettem a pénztárcámon egy halott akku miatt. Yuasa lett az új jelölt, YTX9-BS. Ennél a felsavazás után várni kellett 20 percet, addigra az üresjárati feszültség felkúszott 12.65-re (tökéletes). Kell egy kis idő a savnak, ez gondolom akku függő is.
Utána javasolt adni neki egy teljes töltést is. Ez standard keretek között a kapacitás/10 [A] ~10-14 óráig. Ez egy 9Ah -nál azt jelenti, hogy 0.9 A-rel (áramkorlát beállítása a tápegységen) töltöd a megadott ideig.
Ártani nem fog neki, sőt!
Ha hosszú életet akarsz neki biztosítani mindig CSAK töltve tedd el. Az ólomakku halála ha nem töltődik fel teljesen. Sajnos ez pár km-es városi araszolások (ingázás) során is előfordul.
Megoldás mondjuk egy csepptöltős töltés éjszakára. Csepptöltővel végtelen ideig tölthető az akku, nem károsodik. Csak a saját kisülését kompenzálja a töltő.
Először is akku: nekem is új van benne, de anno cseréltem még egy akkut az előző motorban is. Általában a felsavazástól számított 1-2-3 órán át nem szabad lezárni az akkut a fokozott gázképződés miatt, ezután viszont azonnal üzemkész, vagyis pl. tud indítani. Amikor én most vettem, megkérdezték a boltban, hogy mikor megyek, és szeretném-e, hogy ők felsavazzák. Ezt érdemes lehet kérni, mert így azonnal menetkész. Szóval töltőre ne rakd (persze nem tilos), csak ki kell várni!
Más: végre hétfő óta újra motoros munkábamenetel forog fent... de jó! Csak még vissza kell szoknom, pl. úgy kellett figyelnem, hogy jobban forgassam a motort, mint a Skodáét...
http://www.louis.de/_105fbb3b0... ill http://www.louis.de/_105fbb3b0...
?